Vegánske tehuľky a mamičky
Ahojte, velmi rada by som tu nasla nejake tehulky ci maminky, ktore maju skusenosti s veganskou stravou v tehotenstve a pri kojeni... Som uz v 18tt, a nejak to vo mne zacalo hlodat... Prechod na beznu stravu urcite neriesim, ide mi len o absenciu mliecnych vyrobkov... Na vegansku stravu som presla len pred necelym rokom, a v okoli nepoznam ziadnu mamicku, ktora by sa takto stravovala aj ked bola tehu (vegetarianske mamky ano, to pre mna problem nie je..), a nerada by som nieco zanedbala, aj ked si myslim, ze mam celkom pestru, vyvazenu a zdravu stravu.. Tak hladam trocha opory a povzbudenia, vo svojom okoli ho velmi nenachadzam ☹ (ale aspon mm je vege, takze to je skvele, hoci aj on si mysli, ze mozno by som mliecne mohla aspon teraz zacat jest... hlavne ked mi ide obcas na chut..) Tak mam z toho vsetkeho trocha schizofrenicky pocit...

ahojte veganky 🙂 rozhodli sme sa zacat planovat babatko a tak by ma zaujimalo, ci ste niekto brali doplnky pre plodnost a zdrave tehotenstvo. ako citam, tak treba hlavne kyselinu listovu a potom kadejake srandy ako omega3, K2, cholin... pride mi to uz ako cela veda, tak ci nahodou nemate nejake odskusane multivitaminy urcene prave k pocatiu. nasla som kadeco, ale rada sa poradim 🙂 idealne by bolo najst vegan produkty, ale zvazila by som aj nevegan, ak ide len o zelatinovu kapsulu.