icon

Veľká chuť na kofolu v tehotenstve. Je to normálne?

lilly30
4. mar 2014

bo viem ze by sa nemali taketo veci v tehotenstve ...

brumka
4. mar 2014

normalne si daj, ved to nepijes namiesto vody kazdy den ako pitny rezim

monicm
4. mar 2014

je,ja som tiež na začiatku tehu mala šialenú chuť na colu,tak som si dala,nie dva litre za deň,ale tak pre chuť 😉 😀

bianca
4. mar 2014

jasne ze si daj.Ja som myslela ze sa zblaznim koli tonicu a ten sa vazne nesmie.Kofolu by som vobec neriesila.Teraz mas Kofcu aj so steviou a nenalievas sa cukrom.Kofola neobsahuje ani take nehorazne mnozstva fosforu ako ine licencne znacky ktore este aj WCko vycistia lepsie ako domestos

dejka77
4. mar 2014

Ja som mala zase velku chut na colu, aj som si dala. Ved som nepila liter denne, ani celkovo som ju denne nepila.

peta268
4. mar 2014

...ked ju milujes, nie je co riesit 🙂 ...teda ak to nemas namiesto pitneho rezimu 😀 .... v pohode si daj...aj ja som si obcas dala, musela som 🙂

swordka
4. mar 2014

🙂 pri mojom prvom tehotenstve som sa nevedela dopit coly a kofoly...bola som z toho zufala, normalne som sa trapila ale skoro kazdy den v praci som si musela vybehnut kupit colu alebo kofolu...pritom tieto napoje bezne vobec nepijem ani prilezitostne, ale proste telo si to vtedy ziadalo 🙂 potom som sa to snazila obmedzit, ale popravde, minimalne kazdy druhy den som vypila pol litra len sa tak zaprasilo...teraz som druhykrat tehotna a na kolu ani nepomyslim, vobec mi nechuti, ochutnala som a vobec nic, sladke bublinkate...🙂 takze kazde tehotenstvo je ine, a pokial mas na to chut, tak si daj (s mierou samozrejme) ;)

miku1
4. mar 2014

jáj, čo všetko by sa vtedy nemalo a predsa sme si to dopriali 🙂 kľudne si daj.

lejlla
4. mar 2014

ja som napriklad mohla iba colu,z tej jedinej mi nebolo prve mesiace zle...

monciky
4. mar 2014

ja pijem aj colu aj kofolu, okrem toho len mineralku, vodu...., cola alebo kofola nemoze skodit, ked ju pijes s mierou..., ja si niekedy vyslovene vychutnam pohar coly po jedle🙂

bocianka123
4. mar 2014

@lilly30 ja som kolu pila v tehu, aby mi nebolo zle .. neboj, nič tým nepokazíš. daj si, ked máš chuť, asi aj malé v brušku si pýta energiu 🙂 všetky tehu chute asi vychádzajú z dopytu malého dieťat ka v brušku 😉 čo im chýba, to sa u nás prejavuje našimi chuťami a my to musíme doplniť 😉 je to normálne , neboj.

sabina1975
4. mar 2014

baby tehotenstvo nie je choroba je to prechodny stav stravujte sa tak ako doteraz ak ste jedli doteraz nezdrave veci si myslite ze ak ich teraz prestanete tak ich nemate v organizme ja som nebrala kyselinu listovu ani ziadne ine vitaminy pila som kolu na litre pretoze som vsetko vyvratila tak mi bola dobre po kolejedla som iba slaninu klobasu a cibulu doslova na kila varena strava isla do pol hodky von po cele tehu pribrala som 10kg ktore som mala 9 dni po porode dole mala je zdrava a nema ani "tmavsiu "plet ako sa mi smial manzel (tie litre koly a min 2 salky kavy) je to kludne a pokojne dieta

danulicek
4. mar 2014

vďaka kofole som v tehotenstve fungovala aj mimo postele 😀 bývalo mi veľmi zle, mala som nízky tlak, kávu som najprv nemohla ani cítiť, tak v druhom trimestri som si dopriala kofolu. nepila som ju každý deň a ani na litre, ale pomohla mi. drobec v brušku bol v pohode, doktor mi kofolu odporučil a ja som s tým problém nemala. jediný, kto s tým mal a má problém, bolo moje okolie... ostatne, ako s veľa vecami, ktoré sa vraj v tehotenstve "nemali" .... ale tak: Keď ju miluješ, nie je čo riešiť 😀

lennicka
4. mar 2014

Jasom tiez pila kofolu aj colu, nápoje, ktore inak skoro neznášam. A všetko v pohode, pribrala som 10 kíl a dieta v poriadku ;) takze dôveruj svojmu telu ;)

mihaja
4. mar 2014

Ja som pila coca-colu do 5 mesiaca. Dokonca mi ju odporučila aj gynekologička, lebo mi bolo dosť brutálne zle. Skoro liter coly som denne vypila, a všetko v pohode. Akurát môj malý vôbec nechce sladké, asi sa presladil v brušku 😀

terry658
5. mar 2014

Vraj sa to nema,kvoli kofeinu. Ale ja mam tiez nezadrzatelne nutkanie dat si. Tak vtedy si dam 3 dcl. Vsetko s mierou.

denuss
5. mar 2014

jeeej, aj ja 🙂 ja zase kojim, a preto nechcem pit taketo srandy..aj v tehotenstve som len na kofolu stale myslela..zaujimave je, ze kym som ju mohla bezproblemov pit, tak sa mi neziadala 🙂 ale ved za pohar si daj a budes mat na chvilku pokoj 🙂 snad..

edita84
5. mar 2014

ja som tiež mala zo synom ale velmi a doktor mi hovoril že v pohode a hlavne že aj som ani kávičku nepila tak som mala kofču ako náhradu a najlepšia bol čapovaná studená achhhh a k tomu čokoládová zmrzka z lídla hmmmm to bol život :D

lenkadenisa
13. mar 2014

Baby, ja si umyjem zuby a mam chuť na kolu alebo pomarančový džús