Vidíte na tejto fotke jedno alebo dve bábätka?
Ahojte maminy a cakatelky, prosim vas pekne, zda sa to iba mne alebo vidite na obrazku z UZ viac ako jedno babatko? dve fotky vytvorene tesne po sebe a na prvej vidim vpravo v hornom rohu (akoby za ciernou dutinou) babatko spredu (hlavicka a lava rucicka) a hned na druhej zozadu akoby stavce, hlavicku a svetle "ciarky" - nozicky. Totiz cim viac to pozorujem, tym viac neviem na com som. Podla mna sa pocas "fotenia" otocilo lebo aj to prve sa velmi rychlo stale hybalo. Prosim vidi este niekto okrem mna viac ako jedno dietatko ci nie? dakujem za vase nazory, DAKUJEM velmi velmi!
PS to dietatko ( aj ked vidno iba jeho cast) v strede v tej tmavociernej casti je iste a potvrdene doktorom... ;)

@trgypadl v 5. a 12.t.t.
@stratenanajdena a foto z 5.t mas?
no, mam. pockaj musim pohladat a mozem nahodit...
@amanra neviem, tak videla som vela uzv fotiek dvojiciek, a vyzeralo to celkom inak... ten vak malo kazde babo svoj vacok,a bolo to pekne vidiet....proste tak zretelne,ako toto prve babo,tak bolo vidno aj druhe, popripade bolo jedno vidiet dobre, a druhe len rucku,nozicky,ale tie vaky bolo vidiet normalne.... Toto sive vzadu,nevyzera velmi ako vak, skor ako tien, alebo mocovy mechur... alebo neviem, vajecnik...nieco take, nie babetko 🙂 Ale nie som lekar,cize pisem len to co vidim, a vidim len jedno babo 🙂 Vsak uvidime,pojde pani/slecna na uzv o 2 tyzdne ,a napise nam 🙂
@stratenanajdena Jaj, tak a preco ti nepustil zvuk srdiecka? 🙂 Mne ked robil vaginalny uzv, tak mi pustal stale srdiecko, a stale bilo len jedno 🙂 🙂 Vsak uvidis,ked ti pusti zvuk, ked budu bit dve srdiecka budes mat istotu ze tam su dvaja, ale podla tych fotiek to vyzera na jedno, inak by druhe bolo bez vaku,ale uvidis.
@stratenanajdena no poviem ti ze ked mne robili utz (a cakame jedno) tak som tam vidala aj 3. Tak rychlo to tam behalo... Uz na to nemysli a tes sa z jedneho... mozno sa fakt stane zazrak 🙂
@trgypadl v tych prvych tyzdnoch vidiet tie vaky,aj keby ich bolo 5,vsak? či sa mylim?
@zuzka_puska v prvých týždňoch vidíš aj 5 vakov, jasne a zreteľne, a je jedno či je UTZ vaginálne alebo cez brucho,
@mirka17 ano, som si myslela 🙂 ze preto pyta trgypadl fotku z 5 tyzdna 🙂 cize ak na tej fotke bude jeden vak, tak je jedno 🙂 Ale ja tam aj tak vidim len jedno, myslim ze snad by si lekar uz v 12 tyzdni vsimol ak by boli dve....A aj HCG by bolo asi vyssie,ako pri jednom. Nie??
@zuzka_puskav jj...ale osobne si myslim ze je tam jedno
@stratenanajdena ta fotka je z 5 prebiehajuceho tyzdna??
@stratenanajdena rsp kolko Ti meskala menstruacia ked Ti robili uzv?
no na tej z 5 tyzdna nevidim nic 🙂 uplne zla kvalita, nevidim vobec ziadny vak...
ano preco prosim? mam dat kvalitnejsiu? tato je trocha zrezana...
@stratenanajdena ak Ti robil uzv v 4 plus nieco tak to je veeeelmi malicko....opkati sa ho potom urobit este za nejake 2-3 tyzdne
@trgypadl doktorka povedala ze to co videla (dala tam biely kurzor) je cca 3. - 4. tyzden. fyzicky som bola realne v piatom. viem to lebo sme boli spolu s manzelom iba jeden jedinky krat - jeden jedinky vecer z toho mesiaca. takze fyzicky som bola v 5. tyzdni, ona len tak narychlo odhadom ze cca treti - stvrty tyzden. to bolo cele...
Dalsi UZ v 12.tyzdni mi povedala, ze to sedi podla pohl. styku (dva dni pred ms) (podla datumu poslednej ms by som mala byt vo vyssom tyzdni ale tym ze sme boli spolu s mm neskor, tak velkost podla UZ z 12.tt sedi presne k tomu, ako sme spolu spali... dokonca je akoze o jeden den väcasie ;)
@stratenanajdena ziadne druhe dieta tam nie je. podla mna...... to by bolo mimo maternice 😀
@stratenanajdena kazdopadne ja tam vidim jedno...ale prajem vsetko dobre...
@trgypadl dakujem si zlata. a aj keby tam bolo jedno tak nech je zdrave, nic viac si nezelam! o dva tyzdne budem mudrejsia. snad to nejako vydrzim.
@stratenanajdena veru hlavne zdrave...drzim palce
no niektore tu sklamem, pri jednovajecnych 2jkach vobec nesu 2 plodove vaky, ja som mala krasny jeden plodovy v cca6tt a krasne jedno za druhy sedelo, len zial u nas to nevyslo a vyvrcholil to syndrom vstrebaveho 2jcata na dalsom UZ bolo iba jedno.. tu autorka @stratenanajdena ak ma zrak neklame, su 2 tiez za sebou ale obratene cize jedno je hlavickou pri nozkach toho co je kresne vidiet, drzim palce a zdrave tehulkovanie 😉
@mamina2388 neboj sa my vieme ze moze byt aj jeden vak 😉
@trgypadl spravila som vyrez z toho UZ z piateho tyzdna tam, kde doktorka nechala ten kurzor, na zaklade coho urcila, ze som na zaciatku tehu. Ja viem ze kvalita je viac nez zla ale zial lepsie to uz nebude, je to velmi priblizene. Takze sa ospravedlnujem. Viac fotiek zo ziadneho UZ zatial nemam.
@stratenanajdena
myslíš toto? je neskoro, tak si overujem "zadanie" 😉
@kadan anoooooooooooooo! "TO" myslim! ale doteraz neviem na com som, som z toho este viac zamotana... chyba ten vak ale vidim tam to babätko!
@stratenanajdena ale veď to je úplne mimo maternicu
Ja to tam tiež vidím.... vzhľadom na to že je to katastrofálne nekvalitné a dvojrozmerné zobrazenie, môže byť kľudne "za rohom".

Prepáč, mám pocit, ze chceš vidieť dve a skrátka ich vidíš. Je tam len jedno. Nič z toho, čo popisuješ, na obrazku nevidím....