icon

Vidíte na tejto fotke jedno alebo dve bábätka?

stratenanajdena
28. sep 2015

Ahojte maminy a cakatelky, prosim vas pekne, zda sa to iba mne alebo vidite na obrazku z UZ viac ako jedno babatko? dve fotky vytvorene tesne po sebe a na prvej vidim vpravo v hornom rohu (akoby za ciernou dutinou) babatko spredu (hlavicka a lava rucicka) a hned na druhej zozadu akoby stavce, hlavicku a svetle "ciarky" - nozicky. Totiz cim viac to pozorujem, tym viac neviem na com som. Podla mna sa pocas "fotenia" otocilo lebo aj to prve sa velmi rychlo stale hybalo. Prosim vidi este niekto okrem mna viac ako jedno dietatko ci nie? dakujem za vase nazory, DAKUJEM velmi velmi!
PS to dietatko ( aj ked vidno iba jeho cast) v strede v tej tmavociernej casti je iste a potvrdene doktorom... ;)

Vidíte na tejto fotke jedno alebo dve bábätka?Vidíte na tejto fotke jedno alebo dve bábätka?
stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@zuzka_puska dakujem, uz som spominala ze v 12.tt robili ten UZ - presne pred tyzdnom.

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@trgypadl dostala som styri fotky a vsetky boli akosi mensej kvality, asi zalezi od pristroja. mozno tento nebol ten najnovsi tip... ale to je v podstate jedno.

trgypadl
28. sep 2015

@stratenanajdena to cierne je dutina Tvojej maternice

gabrielita1610
28. sep 2015

aj ja vidim len jedno 🙂

cica120
28. sep 2015

Mne to neda ale ja tam vidim na tej druhej chrbatik babetka

erika26
28. sep 2015

no ja vidím na každej len jedno babo 😉

amanra
28. sep 2015

@stratenanajdena neviem ci mam halucinacie ale ja to druhe tam normalne vidim na oboch fotkach cele akurat nema okolo seba vacok a je trochu mensie ako to vo vacku

zuzka_puska
28. sep 2015

neviem, na tej prvej foto vidno velmi jasne len jedno babo. Ziadne ine, toto v pravom rohu vyzera skor ako tien, nie ako druhe babetko. A ta druha foto, to je katastrofalna kvalita, ale myslim ze to babo je tam len jedno, vsak v 12 tt uz ti tlkot srdiecka musel pustat 🙂 Ja som v 12 tt uz pocuvala, ako mojmu dietatku bije srdiecko. Cize ak by boli dva, pocula by si dva, urcite, neexistuje aby jednemu nebilo srdiceko pocas uzv 🙂

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@bocianka123 ale keby mizlo, neotocilo by sa vzapäti na druhej foto chrbtom nie? ... preto som syndrom miznuceho vylucila, hm... detektiva by som teraz potrebovala! ja nemozem kvoli tomu ani spavat :(

zuzka_puska
28. sep 2015

@amanra vsak to,ze nema vacok,a podla mna kazdy plod rastie v plodovom vaku,v plodovej vode 🙂 pri jednom plode na fotke ho pekne vidno, to "druhe" nema vak,cize to nemoze byt plod...co by rastlo len tak,kdesi mimo,bez plodovej vody? 🙂

trgypadl
28. sep 2015

@stratenanajdena doktor Ti vytlacil foto v inom priereze

pastinka
28. sep 2015

Ja si myslim ze je tam jedno, tak druha dutinka na druhej fotke je podla mna tvoj mocak (tekutina na sone je cierna, ci uz plodova voda alebo moc...)

mirka17
28. sep 2015

keby si nenaznačila že tam vidíš druhé dieťa, tak ma to ani nenapadne, ale ja si myslím že tam máš iba jedno dieťa, ja sama mam dvojčatá a tak ako vidíš jedno bábätko vidíš aj to druhé,, tým chcem povedať že by bolo rovnako v takom čiernom vaku ako to druhé, t.z. bolo by jasne viditeľne, a je jedno v ktorej časti maternici je, to že je v pravom hornom rohu (podľa ultrazvuku) neznamená že to dieťa v predu je pred ním a zakrýva to druhé , a preto ho slabšie vidíš, pretože to druhé nie je za ním, je nad ním, a chceš mi povedať že keby si mala iba jedno dieťa, to v pravom hornom rohu že by si ho videla takto? nie videla by si ho presne ako to ktoré čakáš, . keby sa prekrývali tak to druhé nevidíš, a keby z toho druhého trčal čo by len kúsoček, tak vidíš kúsoček čierneho vaku. odporúčam ti pozrieť na googli fotky ultrazvuku dvojčiat, aby si videla ako to vyzerá. myslím že je to len tvoja fantázia , možno túžba ale ja tam vidím iba jedno.

amanra
28. sep 2015

@zuzka_puska a nemoze byt viac v zadu ze ten vacok nevidno? Ja ho vidim na prvej fotke otocene tvarickou doprava a jednu rucicku ma nad telom a druhu pokrcenu, chrbatik ide popri okraji vacku toho prveho a na druhej fotke je to druhe tocene tvarickou k vacku a chrbatikom dopredu …

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@amanra je mensie o par milinetrov! merali sme ho s manzelom doma!!!!!!!!!! dakujem ze niekto vidi to co ja! aj ked istotu budem mat az o 2 tyzdne a snad ma nebude pozerat iba zospodu - vag. UZ zasa, ale normalne cez cele brucho! lebo v 12.tt mi robili UZ iba zdola...

trgypadl
28. sep 2015

@stratenanajdena ta druha foto je skor foto zadocek s nozickami ale tazko posudit kvoli kvalte

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@zuzka_puska nepustal mi tlkot srdiecka este. bolo to bez zvuku...

lauricka
28. sep 2015

ja mam dvojcata a na sone mali oba rovnako tie vacky, proste vedla seba, su biamnialne bichorialne, nevyzeralo to takto, ak by sa tam skryvalo, v com by bolo ulozene? Zeby az tak vzadu to bolo? No, ved uvidis nabuduce.

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@cica120 ten som videla ako prvy a az potom na prvej fotke ze "aha, ono je z predu, takze syndrom miznuceho to nebude". a teraz som uplne mimo a netusim co a ako a dva tyzdne su este riadne daleko.

reni1512
28. sep 2015

Urcite je tam jedno.... ak by boli dve, tak by sa tam tak ,,nevyvalovalo" 🙂 v dutinke same... A kliiiidek, ci uz jedno ci dve hlavne ze tam su 🙂 lekar by ti povedal. Ale ja si myslim ze na 99,9% jedno 🙂

jaama
28. sep 2015

Aj ja vidim jedno 😊 kukni tu na Mk 10tyzden tehotenstva.je tam video sono dvojiciek...tam ich pekne vidno dva vacky pri sebe a v nom deticky...

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@trgypadl ano presne zadocek a nozicky na druhej foto - to co je v tej ciernej dutine - ktore mi aj doktor potvrdil. A hore v pravo, nad tou potvrdenou, uz v tej sedej casti akoby... take styri biele bodky (stavce podla mna) a jemny akoby obrys chrbatika a hlavicky a ked pozries tu celu foto aj obrys noziciek.

trgypadl
28. sep 2015

@stratenanajdena viem co myslis ,ale to babo podla mna nie je....

trgypadl
28. sep 2015

@stratenanajdena
@stratenanajdena pozri sa na stavce na prvej foto

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@trgypadl ok aj tak dakujem vsetkym vam za vsetky nazory!
vidim ze niektore vidite jedno a niektore dve, kazda inaksie. ale dakujem aj tak za vsetky rady nazory a povzbudenia. uf uz nech som o 2 tyzdne starsia, lebo toto sa neda vydrzat...

trgypadl
28. sep 2015

@stratenanajdena kolko ich je na prvej??a kokko by ich malo to ,kt.tam vidis...4?

jaama
28. sep 2015

@stratenanajdena https://www.modrykonik.sk/10-tyzden-tehotenstva/ skus toto kuknut... dole je to video ako vypadaju dvojicky na utz 😊

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@trgypadl viem co myslis, ze su vacsie. No ja som to vnimala tak, ze to druhe (utajene) babo zozadu na druhej foto je blizsie, tym ze je otocene chrbatikom ako to prve, co bolo odfotene na prvej foto a zboku.A tie sytri stavce bolo obrazne vyjadrene, vidim ich asi sedem ale na tom nezalezi, myslela som ze ma zagulateny chrbatik a tak ho nie je vidno cely. v kazdom pripade to ie je klasicky UZ ako ked cakaju maminy dvojicky, naozaj toho som si vedoma. ale takisto podla toho co vidim sa ani neviem zmierit s tym,ze by tam malo byt len jedno, lebo ja tam to druhe akosi vidim...

trgypadl
28. sep 2015

@stratenanajdena na kolkych uzv si bola do 12 t?

stratenanajdena
autor
28. sep 2015

@jaama dakujem. som si vedoma ze tu druhu dutinku tam nevidim - cize podla fotky nemam. je to zvlastne. mozno je to fakt len spomaleny pristroj a zachytil babatko este aj v predoslej polohe - akoze ta bez dutinky a potom v tej polohe ako ho fotil - v tej riadne dutinke. ina verzia ma naozaj nenapada, i ked som o tom v zivote nepocula este.