Vidíte na tejto fotke jedno alebo dve bábätka?
Ahojte maminy a cakatelky, prosim vas pekne, zda sa to iba mne alebo vidite na obrazku z UZ viac ako jedno babatko? dve fotky vytvorene tesne po sebe a na prvej vidim vpravo v hornom rohu (akoby za ciernou dutinou) babatko spredu (hlavicka a lava rucicka) a hned na druhej zozadu akoby stavce, hlavicku a svetle "ciarky" - nozicky. Totiz cim viac to pozorujem, tym viac neviem na com som. Podla mna sa pocas "fotenia" otocilo lebo aj to prve sa velmi rychlo stale hybalo. Prosim vidi este niekto okrem mna viac ako jedno dietatko ci nie? dakujem za vase nazory, DAKUJEM velmi velmi!
PS to dietatko ( aj ked vidno iba jeho cast) v strede v tej tmavociernej casti je iste a potvrdene doktorom... ;)

@stratenanajdena ani nechci vedieť jak dni počítam do 8tt keď ma čaká sono aby som videla srdiečko 🙂
@stratenanajdena pýtaš sa verejne, tak som si dovolila odpovedať, mrzí ma, že sa ti moja odpoveď nepáči. Viem, o čom je reč 🙂
@stratenanajdena akurat pozeram tu fotku co si pridala ... to co tam vidiet vyzera fakt ako keby zozadu otoceny plod s chrbticovymi svalmi, ale bude to len asi rozmazany obraz na usg a vytvara to taky tvar.. to babatko by nebolo v dutine, mimovolne by urcite nebolo len ,,tak" v maternici... stale si myslim ze je to len jedno...Inac nechce sa mi citat tie komentare, lebo najdu sa kadejake zeny... ale ja keby som napisala co som videla ja na svojom usg tak by ma poslali na psychiatriu 😀 Pred necelym mesiacom som prisla o babo skoro v 7tt uz, na vytlacenom obrazku v dutine vidno jasne usmievajuceho sa ,,smajlika" 2x po sebe mam taky obrazok a na posledom presne opacny smutny...a potratila som...To iste sa mi stalo pri prvej dcere, ked som lezala v nemocnici a je tu, zdrava medzi nami... cize uplne ti rozumiem 🙂 A jednoznacne daj vediet ako si dopadla
Babatko je tam len jedno... zo vsetkych obrazkov ktore si dala tam vidno len jeden plod. Tes sa z neho a snaz sa byt kludna aby si ho udrzala. Len tolko.
@reni1512 dakujem si zlata! dam vediet, uz "len" 13 dni...
@stratenanajdena tvoj doktor je urcite vacsi profik ako my tu vsetky dokopy...ak mams pocit neistoty tak skus ist k druhemu na sono a uvidis. Pravdu povedat ja tam nic nevidim a aj ked mi x krat robili rozne sono nikdy som tam ja nic nevidela, a aj ked mi doktor ukazoval cysty na prsniku atd.. takze je to o profesionalite... mozno tam nieco vidis ale moze sa to len zdat ... 🙂 Prajem vela stastia..
@sidus presne tak, aj ja tam vidím jednu maternicu (pekne ohraničenú), v nej jeden plodový obal a v ňom jedno bábätko...všetko ostatné šedé je brušná dutina mimo maternice, takže to "druhé bábo" môže byť pokojne aj črevo
@stratenanajdena ahojky 🙂 ako si dopadla ?
jeeeej dakujem mamjka - uz v 8 tt! 😉 drzim ti veeeeelmi palce!
mna to caka az utorok vecer, takze este pät dni. ale si zlata ze si si spomenula. inac uz tie fotky asi tyzden nepozeram, zvykla som si na jedno a nespekulujem nad tym co na tej fotke vidim radsej. ak budu dve mozno prekvapia na UZ utorok mna aj doktora, ale pochybujem, myslim, ze realne je tam jedno. hlavne nech je zdrave! najviac su mi povzbudenim tie pohyby kazdy den <3
PS1: tie fotky su naozaj enkvalitne a hlavne ak zachytili jedno dieta v pohybe budem nabuduce reklamovat tu cenu! ze nabuduce 😀DD
PS2: a ako sa dari tebe? nejake novinky ohladom tehu?
Pohyby v 8.tyzdni???????
@stratenanajdena
@stratenanajdena ja tam to druhe vidim. Aj chrbticu
@simcab v akom osmom tyzdni? ved ja som v 14 tyzdni. to mamjka je v 8tt.treba citat riadne hihi. a ja citim pohyby od prveho dna 13.tyzdna. pravidelne kazdy den.
@majkuska dakujem ti velmi pekne! konecne niekto dalsi nevidi hrube crevo ale zretelne crty tvare🙂))
ja uz som z toho tak vydeptana, ze uz tie fotky nepozeram, lebo by som skoncila v blazninci asi. ako to tyzden nepozeram tak nato aj menej myslim. aj ja to tam ale vidim zretelne aj ked mimo ciernej dutinky. mozno je to fakt len slimaci UZ a hold zachytil aj polohu dietatka pred tym ako ho "cvakli", ako ked odfotis zaber v rychlom pohybe a mas rozmazanu fotku. alebo je tam dalsie schovane. ina moznost tam nie je. uz len pat dni a uvidim. ale uz som tak bola zdeptana (aj niektorymi prispevkami odtialto zial), ze ocakavam jedno. ak budu dve, potesenie bude na mojej strane.
ja som tiež cítila pohyby v 13tt potom v 15 prestali a znovu v 17
@stratenanajdena ahoj. ja tam 100% vidim dve 🙂 ale,kedze tam neni ten vak,pre istotu by som na tvojom mieste necakala do dalsieho vysetrenia,ale isla sa k dr.poradit.prajem vela stastia a daj vediat ako dopadnes
@stratenanajdena o 3 dni ides na sono, vsak??? tak potom pis, ci je tam jedno ci dve, myslim ze viacere sme zvedave 🙂
@22tanulka
baby vy ste take zlateeeee, ani netusite, ako ma potesili vase slova po niektorych predoslych kometnaroch! DAKUJEM!
V kazdom pripade ratam na 100% s jednym, ktore potvrdil aj doktor, aak tam bude aj druhe naozaj schovane, tak sa budem tesit eset viac a ak nie, tak uz budem vediet, ze moja dr ma MIZERNY ultrazvuk!!!!!
Urcite vam dam vediet ako to dopadlo.
@zuzka_puska aj ja sama som zvedava! vobec neviem na com som, s istotou viem len o jednom. lebo akoze nechapem z tych fotiek. a to vam radsej nebudem posielat este dalsie dve, kde bolo druhe dietatko vidno pre zmenu z lavej strany :oDDD
@stratenanajdena hlave klud pohoda aby aj babo ci jedno alebo dve aby bolo v pohode 🙂
@marion dakujem, uz som to akosi rozdychala. a fakt cim viac som sa nato pozerala, tym som z toho bola neistejsia a smutnejsia. teraz sa tesim z kazdodenneho tukania ci uz je tam jedno alebo hoc aj pät 🙂
@stratenanajdena 3 dni uz dajak vydrzis. Cize v pondelok, utorok ides hej?
@stratenanajdena tak tak hlavne aby rastlo a citila si pohyby 😀 😀 😀
jasne, že je tam iba jedno 🙂 ....na milión %
@anetkaadamko my to druhe vidime ale mimo dutinky, to vidime aj my ze v tej ciernej dutinke je len jedno. treba si pozriet celu diskusiu nabuduce ;)
@anetkaadamko samozrejme že je tam len jedno,ale zakladateľka ignoruje rozumne vysvetlenia a stále"vidí" druhý plod tam, kde fyzicky byť nemôže...snáď jej to lekár vysvetli, keď už v tejto diskusii to nepochopila....

@katyd prosim ta precitaj si celu diskusiu a nepis tu klamstva na moju adresu. Bud ohladuplna ak sa chces vyjadrovat k teme. Neviem z akeho dovodu tu pises taketo nezmysly, vobec ma nepoznas, a zjavne ani obsah tejto diskusie. Obcas treba dvakrat merat a raz strihat.
PS: nehovor mi ako sa mam bavit s doktorom, ak mas pocit ze nieco nie je v poriadku, ries (si) to sukromne. Ja sa rozhodujem sama za seba, tvoja rada bola neadekvatna. zvaz slova do budcna. pekny den.