icon

Výhovorky ohľadom nepitia na rodinných oslavách

nini1010
2. nov 2012

Čaute Kočky, chcela by som sa Vás opýtať, ako ste tieto situácie riešili vy? Počas prvého trimestra ešte nechcem túto novinu oznámiť rodine. Máme však rôzne oslavy a to že si nedám ani prípitok je veľmi "podozrivé" Preto sa Vás chcem opýtať, aké výhovorky ste používali vy na to že nemôžete piť?
Ďakujem 🙂

Strana
z2
tramtara
13. nov 2012

@5kal neboj nič, tak skoro ešte bábatko nie je napojené na krvný obeh matky takže to nebude mať žiadne následky.... tak nestresuj a začni si užívať toto krásne obdobie 🙂

misuka05
13. nov 2012

@tramtara @5kal presne tak nič sa neboj bábo sa napája na krvný obeh matky až cneskôr 🙂

5kal
13. nov 2012
ifkael
13. nov 2012

Antibiotika

5kal
13. nov 2012

@misuka05
@tramtara
velmi pekne vam dakujem za info 🙂. Som si trochu odfukla, lebo to bol fakt hardcore mesiac, nielen oslavy, vela roboty, malo spanku, stres, vela narocneho cvicenia, tatarak po dva dni o pol jednej rano 🙂 ..Zajtra idem na prve vysetrenie, tak som zvedava 😉

luk25
Autor odpoveď zmazal
foxinecka
13. nov 2012

@5kal Len dufaj, ze Ti tatarak neuskodil viacRozhodne to na tanier tehulky nepatri.

stanislavao
13. nov 2012

prvy trimester je dolezity, lebo vtedy sa vyvija nervova sustava. akoze a co je na tom, ze odmietnete alkohol. ja alkohol nepijem na ziadnej oslave a nikto ho do mna nedostane. proste nechcete a hotovo. co to ma co kto riesit.

5kal
13. nov 2012

@foxinecka dufam aj ja, bolo to tyzden predtym, ako mi meskala prvy den ms a vysiel test slabulinky, tak dufam, ze nenapojenie na system bude ochranne aj v tomto, a jasna, ze od slabulinkeho potvrdenia som nastolila zmenu 🙂

misuka05
13. nov 2012

@luk25
@5kal v knihe pre budúce mamičky je napísané že embryo sa napája na cievny systém mamičky najskôr 12.deň po oplodnení

lussy23
14. nov 2012

@foxinecka prečo?

anjelicek26
14. nov 2012

@luk25 - v osmom tehotenskom tyzdni zacina preberat funkciu placenta, ale nie plnne, to az v dvanastom tyzdni, j to postupny proces. Dovtedy je zivene cez zlte teliesko, co je aj dobre vidno na ultrazvuku pri babu, toto je nase prdolatko tyzden dozadu, to na pravo je ten zltkovy vak, ktory ho aktualne vyzivuje...

luk25
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2