Výhovorky ohľadom nepitia na rodinných oslavách
Čaute Kočky, chcela by som sa Vás opýtať, ako ste tieto situácie riešili vy? Počas prvého trimestra ešte nechcem túto novinu oznámiť rodine. Máme však rôzne oslavy a to že si nedám ani prípitok je veľmi "podozrivé" Preto sa Vás chcem opýtať, aké výhovorky ste používali vy na to že nemôžete piť?
Ďakujem 🙂
Antibiotika
prvy trimester je dolezity, lebo vtedy sa vyvija nervova sustava. akoze a co je na tom, ze odmietnete alkohol. ja alkohol nepijem na ziadnej oslave a nikto ho do mna nedostane. proste nechcete a hotovo. co to ma co kto riesit.
@luk25 - v osmom tehotenskom tyzdni zacina preberat funkciu placenta, ale nie plnne, to az v dvanastom tyzdni, j to postupny proces. Dovtedy je zivene cez zlte teliesko, co je aj dobre vidno na ultrazvuku pri babu, toto je nase prdolatko tyzden dozadu, to na pravo je ten zltkovy vak, ktory ho aktualne vyzivuje...

@5kal neboj nič, tak skoro ešte bábatko nie je napojené na krvný obeh matky takže to nebude mať žiadne následky.... tak nestresuj a začni si užívať toto krásne obdobie 🙂