icon

Za ako dlho vám prišli výsledky z Trisomy testov?

linda03
27. nov 2017

Ahojte dievcata, za aky cas Vam prisli vysledky z trisomy? Mne brali krv v stredu aj som to zaplatila v ten den. Som strasne nervozna, v noci nespim odkedy mi povedali, ze mam pozitivny skrining na DS.

Strana
z4
linda03
autor
31. júl 2018

@dolynkag no ako? Nieco nove?

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag ahoj niečo nové?

dolynkag
31. júl 2018

@danicabbb čakám ba výsledok z amnio snáď zajtra

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag veľmi na Vás myslím

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag dala sa zniesť amnio, ako to prebiehalo?aj ti niečo vraveli

dolynkag
31. júl 2018

@danicabbb snažil sa pozrieť aj na usg len bol tak otočený že nič poriadne nevidel, vraj ale na srdiečku niečo je ale nevie presne s jeden prstek mi ukázal že je trochu vykruteny, amnio v pohode jedno pichnutie a bolo

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag no utzv nieje všetko

dolynkag
31. júl 2018

@danicabbb zatiaľ uplne všetky vyšetrenia poukazujú na ES, neviem, čo by sa muselo stať, aby to tak nebolo......

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag z čoho môže vzniknúť u dieťatka taká vývojová vada?

dolynkag
31. júl 2018

@danicabbb náhoda..... jeden chromozom navyše - vrodená porucha, ktorá nastáva pri delení buniek , kedy sa chromozómy nesprávne rozdelia, čo má za následok, že je v bunkách 18. chromozóm navyše

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag ach jo je mi z toho na nič

dolynkag
31. júl 2018

@danicabbb tak je to aj pri downe, to je 21 chromozom, aj iné takéto poruchy dna, ktoré sa dajú takto zistiť, žiaľ , je smola, že to nejde skôr

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag teraz som čítala že vek hrá veľkú rolu ja už ten vek mám

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag a môžem sa opýtať teda čo bude ďalej

dolynkag
31. júl 2018

@danicabbb vek píšu všade, ale moja lekárka mi vravela, že predo mnou mala babu čo to mala a mala iba 23 rokov, tak si vyber.....

dolynkag
31. júl 2018

@danicabbb a potom je na rozhodnutí mamičky, čo bude dalej, či bude ďalej nosiť bábätko a čakať kým zomrie prirodzene možno v bruško, možno pri pôrode, možno neskôr, alebo pôjde na UPT, s touto diagnotou je to možno do 24 TT

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag no hej asi je to individuálne ach jo

danicabbb
31. júl 2018

@dolynkag áno jasné chápem ťažké rozhodovanie.

dolynkag
1. aug 2018

@danicabbb ES žiaľ potvrdený z amnio čo k tomu dodať 😭😭😭

lucy218
1. aug 2018

@dolynkag ahoj, viem co prezivas. Prajem vela sil a hlavne aby ste sa spravne rozhodli.

linda03
autor
1. aug 2018

@dolynkag je mi to velmi luto 😢 prajem vela sil v rozhodovani.. tolko som na Teba myslela ze je to omyl.. 😣

dolynkag
19. aug 2018

@linda03 dakujem za podporu, žiaľ už nás chlapček nie je v brušku, veľmi ťažko to znášam, každý deň myslím na neho a plačem, nikdy by toto nemala prežiť žiadna žena 😭😭😭

linda03
autor
20. aug 2018

@dolynkag viem, ze asi hocijake slova su teraz zbytocne a aj viem, ze aj keby napisem hocico, bohuzial tvoju bolest to nezmierni ☹ presne tak, ziadna zena by nieco take nemala zazit... posielam vela vela sil.. ❤

ericia
22. júl 2020

Ahojte dievčatá.. Prosím vás vrátili vám peniaze aj keď ste si pichali Clexan? Prvý odber sa nedal analyzovať a na druhy výsledok po dvoch týždňoch čakám už šesť dní.. Takže asi z toho zasa nič nebude ☹️ mam tam zavolať?
Ďakujem veľmi pekne

vladkamarcus
24. feb 2025

Ahojte je tu niekto komu prišli dobre výsledky z trisomy testu až na 8-9 pracovny den?

katka1357s
11. nov 2025
@vladkamarcus

Ahojte je tu niekto komu prišli dobre výsledky z trisomy testu až na 8-9 pracovny den?

@vladkamarcus ahoj, tebe prišli dobré výsledky až na 8 deň?

vladkamarcus
22. nov 2025
@katka1357s

@vladkamarcus ahoj, tebe prišli dobré výsledky až na 8 deň?

@katka1357s ahoj ano. A mala už má 4 mesiace

Strana
z4