icon

Zubár a lieky v tehotenstve

bianka...
27. nov 2013

Meskal mi menzes a som tehotna,prave som si urobila 3 testy 🙂 no mam zvysenu teplotu a od pondelku ma dusi kasel, davam si skorocelovy sirup a dala som si Paralen grip,snad neuskodil malickej...cez vikend sme boli na wellnese sauna a bazeny tak mi to prislo na priedusky.Mam 2 kazy, prve 3 mesiace nieje dobre robit nic so zubami? Ci mam ist cim skor k zubarke.

saska.t
•
27. nov 2013

@bianka... k zubarovi mozes pocas celeho tehu aj s injekciami proti bolesti.. 😉

bianka...
autor
•
27. nov 2013

dakujem..to budem musiet ist

henikav
•
27. nov 2013

@bianka... ja som normalne k zubarke chodila, len som ju upozornila, ked mi robila rontgen zubov, davala mi specialnu zasteru

titkovamiriam
•
27. nov 2013

@bianka... zubarka je v pohode,ale napriklad sa nerobi bielenie zubov a ak sa nic nezmenilo tak dva razy pocas tehu by si ju mala navštiviť,oprava kazov je bezproblemov

bianka...
autor
•
27. nov 2013

preto sa pytam,lebo sesternici tak rozvrtala zub,ze musela brat penicilin...hnevam sa na seba, som sa zanedbala tento rok, vzdy nieco ... a mam 2 kazi a este k tomu mam kasel a nieco na mna liezlo a dala som si paralen grip a ten nieje pre tehotne....nevedela som,ze uz vo mne drobcek rastie.Pri prvom synovi som si dala zuby do poriadku predtym nez som otehotnela.