Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie
napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on
co je to "fakt"? Predsa to co je overene-vernost sa overit neda, da sa v nu len dufat. 😉Preto nekričme -mne sa to nemože stat,alebo mojmu mm sa to nemože stat. 😉 Nie je to smutne,je to realita.Ja ju beriem aj takuto. 🙂 A ja napr muža ci zenu čo zažili neveru za "zlych" nepovažujem.A zas verny nemusi byt znamenat hned dobry-može mat len problem naviazat kontakt,može byt hanbilvi,neatraktivny,može nemat priležitost a kopec dalsich veci.
@kaja73 mne ide o to,ze existuju aj naozaj skveli muzi.ohladuplni,milujuci,chapajuci,nepodvadzajuci.kazda z nas moze len dufat,ze takeho doma naozaj ma.ja za mojho muza mozem doteraz dat ruku do ohna.som si naozaj ista,ze nevera nebola.ani naznak nevery.nemame pred sebou ziadne tajomstva.absolutne ziadne.vieme vsetky hesla na maily a fcbk a mame spolocny ucet v banke...na telefone sme velmi casto.posledneho polroka bol nezamestnany a lepsie nam ani nebolo.boli sme spolu 24/7.mame naozaj nadherny vztah.ci to tak bude aj v buducnosti,to uz neviem.to nevie nik.ale nevidim dovod aby to tak nemohlo byt.mame pravidlo,ze ak nam na tom druhom nieco vadi,co i len sprostost,tak si to hned vydiskutujeme.nech sa to nekopi ako snehova gula.nehadame sa.fakt neviem,co je to sa hadat.my nemame dovod sa hadat.vzdy si vsetko pekne vydebatime.je to moj najlepsi kamarat.je to clovek,na ktoreho sa mozem kedykolvek spolahnut,viem,ze je tu pre mna.oni su cela rodina taka.vsetci velmi dobri,sudrzni.ja ked som ich spoznala,tak som az neverila,ze taketo nieco vobec existuje.moj muz je naozaj riaden fesak,strasne ma pritahuje.ale jeho vnutro ma pritahuje hadam este viac.neuveritelne dobry chlap to je.nenadava(ani do r.i.t.i nepovie),nepije(dva piva za rok sa ani pitim nedaju nazvat),nefajci,nedoroguje,nestavkuje...naozaj ma lubi,kazdy den mi to dokazuje a nasho syna uplne najviac zboznuje.vzdy uteka z roboty len aby co najviac s nami bol.som velmi stastna a verim,ze aj budem. 🙂
nie som naivka a nemam na ociach ruzove okuliare a nebijem a do hrude,ze ten moj ma nikdy nepodvedie.to nie.,vztah sa vyvija a neviem aky bude o 10-20rokov.no doteraz za tych 11 rokov mi moj muz nedal ani len mini podnet k tomu,aby som o nom pochybovala. milujem ho a som stastna,ze o nom mozem takto bez mini naznaku pochybnosti hovorit 😉
@kaja73 ja suhlasim s @bobocka ...nemozem sice povedat na 100% ze ma nikdy nepodvedie, ale na 100% viem ze sa to este nestalo...myslim ze zena to vyciti... a i ked som vyssie spominala ze sme mali "hadky" kvoli "kamoskam" tak musim dodat ze to bolo vzdy preto lebo ony vypisovali jemu a on naivne na tom nic zle nevidel ze mu vecer o 11tej prisla sms alebo ze ho volali v noci von (nikdy nesiel - nemal zaujem) ....mozno aj preto to nevnimal zle lebo on o ne nestal ale musela som ho dokopat k tomu aby pochopil co na tom vadi mne... proste neverny mi nebol a dufam ze nikdy ani nebude... ale verim ze existuju muzi ktori nebudu neverni cely zivot lebo im je to proti srsti... samozrejme teraz beriem pary kde to klape kde je aj zo strany zeny vsetko OK ... a ako problem vo vztahu a dovod na neveru rozhodne neberiem 3tyzdnovy celibat.... tam uz musia byt hlboke problemy aby bola nevera opodstatna...zastavam nazor ze za neveru moze mnohokrat aj zena...ale toto co tu zakladatelka spomina rozhodne nie je taka situacia kde ona urobila nieco zle....
@bobocka ahojky, nic v zlom, prajem ti to, len ma napadla jedna otazocka. nie je tvoj manzel aspon o 15 rokov starsi? lebo ja uz mam tiez svoje roky ako sa hovori, ale ku mne sa v zivote takto chovali jedine muzi, ktori boli o min. 15 rokov starsi. ci uz boli zamilovani alebo nie 😀
@zuzkat1 ani za pana!!!ten je moj!!!! 😀
ja mam o mojom muzovi fakt len tu najlepsiu mienku a kiezby to iste mohli povedat aj ostatne zeny.ale zas si ho neidealizujem.nie je uplne dokonaly.kazdy ma svoje chyby.no tie jeho mi nevadia.s najvacsou pohodou ich prijimam a v podvedomi prehliadam.ani ja nie som svata a tiez mam svoje chyby.a chce to naozaj skveleho muza aby dokazal tie moje chyby preluskat 😀 .moj muz je naozaj velmi atraktivny a pred tehu si dovolim povedat,ze ani ja som najspatnejsia nebola.no po porode mi ostali kila navyse a velmi dlhy cas som nevedela co je to makeup atd...no o pritazlivosti nebolo ani slychu. a aj tak stale za mnou domov utekal,objimal ma,hovoril mi,ze som pre neho krasna.a vidim na nom,ze by bol rad,keby som sa vratila tam kde som bola predtym a aj sa snazim,no nikdy-NIKDY- by ho ani len nenapadlo to nahlas vyslovit.viem,ze ma lubi taku aka som. 🙂
netvrdim vsak,ze to tak bude navzdy.v to len dufat mozem 🙂 ale budem sa ho drzat zubami nechtami,lebo ked vidim aki ostrasni niektori muzi vedia byt,tak si fakt uvedomujem,ze som ulovila jedneho z miliona 😀
@mandragora22 ja mam 28 a moj muz 31 🙂
no nepoznam tvojho muza aky v skutocnosti je, ale na toto by som mu odpovedala ze ,, pes, ktory steka - nehryzie,, a ak predsa len ano tak ,, OKO ZA OKO - ZUB ZA ZUB ,, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a uvidime kto z koho 😉
@bobocka no moj je v podstate tiez dobry🙂 doma prstom nepohne ale viem ze nas ma velmi rad obe🙂 a po porode presne ako pises kila navyse a nie a nie ist dole a motivacia nikde lebo on stale ze to nevadi🙂...sice uz je to trochu lepsie ale stale nedietujem lebo kojim a cvicenie nevymysleli pre mna 😀 a presne asi rok som si ani spiralu nedala a moj mm bol vtedy najspokojnejsi🙂 on neznasa ked sa malujem, vraj naco😀 a aj ja ked mam blby den ze ma niecim vytocil uplne do vyvrtky tak zapnem kona a ked citam aki su niektori tak fakt som rada za toho mojho🙂 no a asi by o baby tiez nudzu nemal ked si spomeniem ako sa ho tie baby drzali...
@mandragora22 toto sme my na nasej svadbe 🙂
@zuzkat1 presne,ja som tomu mojmu o tejto teme povedala a hned sa vytocil. 😀 ze to co uz za dilina take daco moze svojej tehu priatelke povedat. a bolo.dalsi dobry bodik pre toho mojho 😀 my v partii co sme kamaratky tak mame celkom stastie na vztahy.nie vsetky to mali ruzove,ale vacsinou sa nam podarilo v partii tych spravnych klofnut 🙂 preto este stale verim,ze su dobri chlapi,lebo sa s nimi v reali aj stretavam. 🙂
@bobocka no, obdivuhodne. tak ti prajem, aby mu ta dobrota vydrzala, lebo ako tu uz mnohe podotkli, chlapi taki ozaj nezvyknu byt 😒 a zial, aj ja som poznala mnoho takych (z okolia), co boli priam dokonali a predsa si nasli nejaku tu strbinku casu a miesta, kde zenu podviedli.. prajem vsetko dobre teda. ahoj! 🙂
@bobocka ja som netvrdila, ze kazdy muz podvadza, ak mu zena neda. Pisala som, ze v nikom nemame istotu a tvrdit, ze moj by to nikdy neurobil, je naivne. Ani sam za seba nemoze dat clovek zaruku. Zivot a vztahy su velmi zlozite, nic nie je cierne alebo biele a velakrat dochadza k bizarnym situaciam a vacsinou k nim dochadza prave vtedy, ak dlhodobo je vo vztahu nejaky problem, ktory sa neriesi. A komunikacia je prave ten problem. Ja neviem, co sa deje u @sheepik doma, ale ako pisala, jej muz nebol taky a urcite sa zo dna na den nezmenil.
ja nerobim z muzov nadrzane zveri, ale zial, su tym slabsim clankom, ako ja hovorim, cize ak je dlhodoby problem doma, 'riesenie' hladaju inde. Muzi v podstate nic neriesia, to maju od prirody dane, hladaju lahsiu cestu, aj ked si neuvedomuju, ze v konecnom dosledku je to ta najtazsia cesta. Muz a zena su uplne iny, my chceme, aby muzi respektovali nas, nase pocity a hormonalne premeny, tak preco je take tazke respektovat ich, ze pre vacsinu ten sex je dolezity. Samozrejme, nesuhlasim s vyhrazkami a nutenim, o vsetkom sa da komunikovat a najst riesenie, ale ak sa obaja budu oduvat a kazdy sa bude citit dotknuto a ublizene a nepochopene, kazdy si bude tocit len tu svoju pravdu, tak potom moze dojst aj k takym situaciam, ako pisala sheepik. To som myslela tym zufalstvom, nie, ze muz nebol uspokojeny, ale ze tam uz dlhsie musi byt problem a mozno vobec nie sexualny.
@bobocka ja si nemyslim, ze je problem v tom, ze zeny tazko prijimaju fakt, ze aj dobri muzi existuju.Ono kazda zena si mysli, ze ten jej je 'naj' a nikdy by ju nepodviedol. A potom su zeny, ktore neveru zazili a preto vedia, ze zaruky neexistuju a aj ten naj naj naj muz moze podviest. A ako pisala myslim @kaja73, nie je to o tom, ze dobry a zly. Nikto nie je dobry alebo zly, kazdy sa snazi, ako najlepsie vie a nie kazdy vie riesit problemy.
@aliza ty si sa musela v zivote sakra popalit ked mas na muzov takyto nazor 😖 ani jedna z nas co mame doma dobrych muzov predsa nepovedala,ze nas ti nasi nepodvedu.v dobru buducnost mozme len dufat a verit,ze sa nasi chlapi nezmenia,no za minulost dam ruku do ohna.ja netvrdim,ze ten moj uzasniak by ma nikdy nepodviedol-to neviem ,v buducnosti mozno chyti krizu stredneho veku a ujde mi za nejakou osemnastrocnou zabou 😅 ale som si ista,ze v minulosti ma nepodviedol.a ze ani teraz ziadnu bokovku nema 😉 a je sprostost ked sa chlap ohana tym,ze ma chut na sex.vsak to maju aj zeny.velakrat vacsiu ako muzi.akurat to mozno tak okato nedavaju najavo.aj muz aj zena po sexe tuzia rovnako.ale keby mal moj muz dajme tomu starosti v praci(ako mal posledneho polroka,lebo o pracu prisiel a riesili sme nemale problemy) a mal by depku z toho a nemal by chut na sex a ja by som mu povedala,ze ak ma nepomiluje,tak ma pomiluje iny,tak by na mna pozrel ci mam "vsetkych doma".vsak to je stupidita na entu.a co sa sheepik tyka,tak ja som jej pisala,ze nik tu nevie objektivne posudit jej vztah,ze my to mozme riesit len z toho pohladu ako to ona poda,ale skutocne nevieme aky dlhy vztah bol,ako sa vyvijal,ako sa k nej pred tehu partner spraval atd atd.z toho co sem ona napisala nam vyslo ,ze je to tlk,ale objektivne to ziadna nemozme povedat,lebo ho nepozname a do ich vztahu nevidime.ale to co jej povedal je veru hodne tlka.za tym si stojim.take nieco milujuci chlap svojej partnerke nepovie a zvlast ked nosi pod srdcom jeho dieta.to je chrapunstvo najvyssieho zrna!
@pici jaaaj,tak potom sa pyrim 😀 ale vec,ze foto spred takmer troch rokov(1.8 budu tri roky),bejvavali zlate casy,to je este pred tehu 🙂
ooo baby a este pikoska.ze este co my s muzom riesime-dali sme sa dokopy 13.3.2000 a odvtedy kazdeho trinasteho "oslavujeme" vymesacie.proste si vzdy spomenieme na to.moj muz ani jeden jediny krat nezabudol.kazdy rok to oslavujeme.moj zlatuch ma poziadal o ruku 21.12.2006(snubak sam navrhol,chcel,aby som mala jedinecny prsten,chcel sa na nom sam podielat a nie ho len tak v prvom zlatnictve kupit 🙂 ) a zobrali sme sa 1.8.2008(obrucky sme si zas sami navrhli,nelupovali sme ich len tak niekde). teda kazdy rok oslavujeme tri vyrocia.jedno co sme sa dali dokopy pred tymi 11 rokmi,vyrocie zasnub a vyrocie svadby.ani raz nezabudol 🙂 kedze sme sa dali dokopy 13.3 a trinastka je nase stastne cislo,tak sme si dali na vianoce 2006 darcek tattoo .moj muz ma thirteen napis na pravom prse a ja mam na podbrusku tribalovu trinastku a tento mesiac si dal moj muz na bok vytetovat anjela co drzi v naruci dietatko.to dietatko je nas syn(pod tym je meno maleho a datum jeho narodenia) a damy-ten anjel ma moju tvar.ako fotka.riadne sa podobam.moj muz ma ma navzdy zvecnenu na svojom tele...asi so mnou aj do buducna teda rata 😉
baby vsak citajte celu temu.oni sa uz rozisli...

ja neviem preco tak tazko zeny prijimaju fakt,ze aj dobri muzi existuju.preco stale v podvedomi maju,ze aj ked je navonok dobry,tak to v skutocnosti moze byt len dobry herec...preco je pre niektore zeny tazke pripustit,ze existuju muzi,co si zenu vazia a dokazu ju milovat cely zivot a neveru razne odmietaju? ved to musi byt strasne zit s tou myslienkou,ze o muzovej nevere neviem,zda sa byt uplne super,ale co ak...velmi smutne ☹