Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie
napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on
@sheepik najhorsie natom je ze takyto chlapi sa nezmenia fakt s tym nemam dobre skusenosti co som poznala prelietavych vsetci sa casom rozviedli a pritom zeny mali dobre zial ani jeden nedokazal zit len s jednou nuz teraz je uz neskoro plakat na d rozliatym mliekom
nema ruky ten tvoj chlap? 😒
Ked nevie, naco ich pouzit, daj mu poumyvat okna a riady 😀 😀 😀
@bodka13 ...jasne, pred tym ako som otehotnela bolo vsetko super, ale on neostal tehotny, vsetko je prenho ako predtym, nejaku tazku hlavu si z veci nerobi, pritom ja mam pravidelne natlak zo strany mojich rodicov na dennom poriadku, aby sme sa oreboha rychlo zobrali a to sme ako mohli si urobit dieta, ked sme sa nevzali (krestania) 😒 ...nie, jasne, ze pri mne nemal ine, to by som nikdy netolerovala. Len co som pocula z jeho minulosti, bol taky typicky diskotekovy borec a mala som moznost vidiet trebars na jeho facebooku, ma v priateloch vacsinou len zeny a tie mu aj stale pisu...
@sheepik myslim ze 30r je dost na to aby sa vyburil a aj on by mal čosi pochopit, ja tiez som hnusna na svojho občas a neviem to ovplyvnit, hormony robia svoje ale snazim sa mu ked sa o tom bavime vysvetlit čo a ako a to ti poviem, ze na začiatku moj muz skoro nerozpraval taky bol tichy a zmenil sa ani ma to nestalo vela namahy .)) určite by si sa s nim mala este porozpravat a vysvetlit mu, ze tak ako ty, aj on je nahraditelny a je dost chlapov, čo budu brat taku kočku ako ty vsetkymi 10timy aj s babom, tak nech si uvedomi, čo je pre neho dolezite,
@sheepik aj moj sa hral s detmi, aj k cudzim bol mily, tiez som vedela, ze bude mat rad svoje a postara sa o ne, ale ver, ze napr. moj ujo ked k nam chodil to som mu len na rukach sedela, stale len so mnou sa chcel hrat a ked mal konečne svojich dvoch synov tak na nich kaslal, radsej sa siel piplat do garazu z autami
ja si myslim, ze v kazdom jednom prispevku je kus pravdy. v kazdom.
ale snad sa zhodneme aj v tom, ze pokial je vztah inak v poriadku, tak predsa nejaky cas bez sexu (to neznamena, ze bez dotykov, neznosti prip. ineho "potesenia" pre chlapov ako aj pre nas) je hned dôvod na neveru!
preboha, ved to kde zijeme? nie sme zvierata. to ked budem mesiac lezat v kome, tak môj muz ma ist za inou? predsa sa bude v prvom rade bat o mna, dala by som krk na to, ze ani pomyslenie by nemal. mozno kazdy chlap je iny, teda to je jasne. ale potom by som si znovu vyberala. jedna z prvych viet môjho manzela ked ma spoznal bolo, ze by mi nikdy neodpustil neveru, ze to je jeho hlavna zasada. neurobi to on a neznesie to odo mna. je v tom este viac zasadovy ako ja. a aj preto ho milujem 😉
@bodka13 No nemyslim si, ze by ma podvadzal. Ale aj tak ma potrebu na ne reagovat a dokazovat si, alebo co.
Na jednu z nich som uz dokonca aj vyletela, lebo mu nonstop posielala kadejake pesnicky a take provokacne odkazy na moju osobu..... Az ked som ho poprosila si ju zmazal.
@gabkostanka Dakujem ti, vsak zachvilu dame debatu, o piatej dojde domov..
@sheepik zlatko. moj nazor je taky, ze ta uz davno pardavno podviedol. a ked nie, tak to bezproblemov urobi, kedze ti to tak "uprimne " povedal. je mi ta uprimne luto, ze taketo chudaka si vybrala za otca svojmu dietatu. a mimochodom, o tom ze autorka ma ruky a usta.ruky ma predsa aj chlap a ked ta ma na sex tak si s tebou nemal robit dieta. pretoze to znamena, ze na sex nemusis mat chut a znamena to aj to, ze po porode nan uz nebudes mat mozno nie len chut, ale najma ani cas. pardon, ale tvoj muz je chuj
@sheepik Nooooo..Nejdem citat uplne vsetky komenty, lebo ste ich stihli hodit za 2 dni dost vela.. 😅
Mozno sa teda budem opakovat - prepac!
Mna manzel do milovania nikdy nenutil a nikdy sa mi ani nevyhrazal, ze ma podvedie!Je to velmi nechutne a trufale.Este k tomu, ked spolu cakate babo.Ved nie kazda zena pocas tehu. sa moze milovat.Ja sice tento problem nemam, ale ak by som povedala, ze sa na to necitim, ze ma boli brusko, alebo cokolvek ine, tak ma nutit nebude a ja viem, ze nebude hladat ani nahradu!!!Ved to je choreeee..On sa ma stale opyta, ci sa na to CITIME a ci sa mozeme milovat.Vo vztahu predsa nejde len o sex - uz zakladate rodinku (aj bez svadby, do ktorej Ta Vasi tlacia). Teda, mali by byt ine priority a to nie len pre Teba, ale aj pre neho.Viac zodpovednosti, podpory, porozumenia, nehy, starostlivosti..
Podla mna tu nejde o to, ze sheepik nemoze mat sex zo zdravotnych dovodov (tam by nebola potrebna ziadna diskusia, lebo muz, ktory sa vyhraza podvadzanim ak jeho zena zo zdravotnych dovodov nemoze mat sex, naozaj nestoji na nic) Ide o to, ze jednoducho (momentalne podmienena situacia tehotenstvom a hormonmi) nechce mat sex a jej partner to vyzaduje.... Na druhej strane je naivne mysliet si, ze muz bude akceptovat to, ze jeho partnerke sa teraz dlhodobo nechce a mozno ani nikdy nebude chciet mat sex (lebo je tehotna, ma male babo, problemy v praci, nema chut atd) Zvlast ak ste spolu 1-2 roky (Neviem ako u ostatnych ale ja s mojim manzelom sme v tom obdobi mali sex minimalne 6x do tyzdna 😝) Preto je podla mna predcasne ho odpisat uplne.Hlavne sa o tom vy dvaja musite porozpravat 🙂
@sheepik ak pracuješ, si zrejme sebestačná. Zameraj sa na to, odkladaj peniažky a skús sa osamostatniť. Určite to zvládneš aj bez človeka, ktorý si ťa vôbec neváži, že ti dokáže toto povedať. To nie je úprimnosť. To je drzosť. Nie je ťa hoden. Ak je k tebe teraz taký, aký bude potom, keď sa malé narodí? Potom budeš taká unavená, že už vôbec na to nepomyslíš. Aspoň prvé mesiace. A ešte k tomu aj hormóny...nech si trhne nohou...a ktovie, či by ho nejaká vôbec chcela. Vieš, niekedy pes breše, ale nehryzie...povedz mu rovno. choď!!!! aj hneď. Ak je taký povaľač, na erotický salon nemá a prečo si myslíš, že len tak ho niekto bude chcieť..Chlapi, ktorí podvádzajú, o tom nehovoria...Takže, hlavu hore, kašli na neho..a teš sa na malé..
@sheepik neviem, čo si vezmes z toho čo ti tu napisem, ale poznam kočku, ktora sa s manzelom snazili o babo dlho predlho, aj umele skusali a nič a ked sa im podarilo nahodou prirodzene, tak nie aby sa tesil, ale ju vyhodil z domu s tym, ze to isto nie je jeho, teraz za nou dolieza, robi jej problemy, a ona sa trapi, ale ma to hlavne, babo a jeho uz neriesi a tesi sa z malej, tak mozno aj u vas to tak je, ze svoju ulohu v tvojom zivote splnil a nepotrebujes ho viac, určite nie na to aby ta deptal a robil to čo robi, netreba to ani tebe ani babatku, velmi ti drzim prsty a je mi luto, ze nemas podporu rodiny, ja sa v tomto mozem určite na svoju spolahnut, tak by som to mala lahsie
nečítala som úplne všetko, ale aj môj muž chápe keď s ním nechcem mať sex. sa ma cestou do spálne vždy opýta či si má zobrať vreckovky a počítač, alebo či pôjdem s ním 🙂 a nemáme problém. Keď nemám náladu on si niečo nájde na internete a je to vybavené. Aj vlk sýty aj koza celá 😀 odporúčam 😉
@sheepik ak mam byt uprimna tak za istych okolnosti to je normalne zmyslanie...ale len za predpokladu ze si chce uzivat zivot, ze nim len tak plava a ze neplanuje ziadnu rodinu... asi intimna otazka ale to babo bolo planovane? lebo aj to vela napovie.. ak ste planovali tak ho skutocne nechapem, ak sa len tak zadarilo tak je moznost ze on ho moc ani nechce? a rad by zil ako doteraz... resp. do doby pred otehotnenim.. skoda ze s tebou nechce komunikovat... neviem co v takej situacii... lebo take ultimatum ze bud sex alebo ta podvediem je velmi hlupe... najma po troch tyzdnoch... po porode nebudes moct 6 tyzdnov minimalne a v pripade dlhsieho precistovania sa aj dlhsie... to co potom urobi? myslim ale ze aj ty by si sa mala zamysliet..pokusit sa to riesit (ale nie tak ze skocme teda do postele) a ak sa neda tak sa neda... za istych okolnosti sa treba posunut dalej... hoci aj bez neho...
no baby na druhej strane.. pre chlapov je to dost dolezite.. ako hovori moja suseda.. najdolezitejsie a potom je gulas.. prave manzelka jej syna s nim vraj nechcela spavat, ze si ma ist s nejakou inou, a aj isiel a mal aj deti potom..
su typy muzov, ktore to nerozchodia.. a su typy, ktore aj chapu, ale aj tak to nici vztah takyto deficit..
samozrejme je to ine kedze si tehu ale nevyzera to ruzovo.. ako pisali ked to tak vnima to sa nezmeni
@penn no ide o to ze ci ona chce takeho chlapa co pobezi za hned za inou a ona mu bude doma prat a varit a o dieta sa starat
inak baby nehrajme sa tu na to ze sex je dolezity len pre muzov... len si treba urcit priority... sex predsa nemoze byt na prvej priecke v hodnotovom rebricku... tam predsa patri dieta a zena... aj zeny ma iste potreby a ked prave nema chut na sex tak jednoducho musi?? to predsa nie tak funguje... ked mu je zena prednejsia tak to jednoducho musi akceptovat ked uz to nedokaze pochopit... ved hadam s nou nie je len pre sex...
Mne to pripadá, ako keby sa už rozhodol a teraz potrebuje len alibi. Že keby sa to prevalilo, aby mohol povedať : Vidíš, je to vlastne tvoja chyba, ja som ťa čestne varoval!
@veronika_pink tak na tomto nieco bude...mozno aj preto ta neochota riesit to...
ja by som ryyyyyychlo od takeho utekala..........mna zavreli na tri mesiace do nemocky...mat takeho chlapa, tak som nervozna jak pes, kde s kym pobehuje, ked ja lezim dole hlavou len preto, aby sa nase dieta nenarodilo v 5 mesiaci...........
uff to mi trvalo kym som vsetko precitala.napisem trochu o sebe.po svadbe som chcela dieta ale sex som nemusela no trebalo sa premoct ..casom mi zachutil a stala sa zo mna ako muz hovoril -dracica-.denne bol sex 4 a viac krat ale moj ciel bolo dieta a robila som vsetko mozne aby sa to podarilo cim skor.muza to nebavilo ale vedel co chcem tak -trpel to-.podarilo sa.sex bol za cele tehu 6 krat.muz si aspom oddychol a ja som mala bicepsy jak zapasnik.vydrzalo sa mojkalo sa a rucna praca dokonca som si nastudovala nejake chmaty a uchopy aby mal zmenu.porod a dalsi rok nic len ruky makali cca 3 krat tyzdene.ked uz konecne prisla chut tak bolelo a potom postupne zlepsenie.dalej moj napad s druhym babom.muz suhlasil a sup. Dalsich 8 mesiacov skoro nic par krat.porod rekonstrukcia hradze a obrovske bolesti.sex v nedohladne.stav sa upravil az po 4 mesiacoch a zasa bolelo.neskor pohoda ale unava neskutocna.muz uz chytal nervy ale vzdy som sa podvolila ked som videla ze mu svieti cervena kontrolka. Takze obcas sa treba premoct no v tehu nie.to respektoval uplne.len teraz je to obcas tak 2 krat za tyzden.ja by som vobec on chce.kde sa stratila -dracica- netusim.

@sheepik ja ti poviem napr. moju situaciu, pri prvom hned na začiatku hrozila nemocka, tak sme sa bali, potom sme byt prerabai a stahovali, prvykrat sme mali sex ked mal maly 4m, to by tvoj určite nezvladol a teraz? teraz som otehu, potom mal muz seknute krize, potom ja bakteriu, potom som bola v nemocke a teraz mi to zakazali? čo by robil tvoj? utiekol? ja za to nemozem, ty za to nemozes? ak chce deti, tak toto je prva vec, kde sa musi troska obetovat pre ne, a bude to musiet robit cely zivot, tak nech si to uvedomi, ako super ze v ostatnom je fajn, ale aj toto vie narusit vztahy, a neviem čo by som ja robial na tvojom mieste, ja nastastie toto riesit nemusim, lebo moj je chapavy a mam pocit ze teraz este viac ako pri prvom tehu