Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie
napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on
no a k zakladatelke.ak ho poznas vies ako to myslel my tu mozeme len diskutovat a dumat preco to povedal.ale len ty vies ako to skutocne bolo.rozhovor ako tu bolo x krat spomenute pomoze a mozno vyriesi vas -problem- .v kazdom pripade to od neho nebolo fer.skus mu navrhnut alternativy a vyskusaj na nom nieco nove.silne bicepsy sa zidu ked budes uspavat drobca na rukach niekolko hodin 😀
@sheepik nuž ja mám tiež čosi za sebou...uvedom si hlavne, čo je pre teba dôležité. Uvedom si aj to, čím si...si ľudská bytosť a ešte aj čakáš bábätko! Nikto nemá právo ťa urážať, ponižovať...teraz si v tom najkrajšom očakávaní a ver tomu, že dieťatko dá tvojmu životu oveľa väčší zmysel ,ako to teraz dokážeš chápať 😵 Ja žijem s chlapom, aby si si nemyslela a tiež si myslím, že tak, ako to máme ťažké my s nimi, tak aj oni s nami. V živote sa nemôžeme pochopiť úplne na 100% 😉
tak toto sa mi celkom hodi k tejto teme:
Když se jí narodilo první díte, poznala, že dokonalý pár netvoří muž a žena, ale žena a její dítě. (Alice Thomas Ellis..
takze prednost dietatu ako takemu chlapovi.....
@nice202 tak toto je riadny alibizmus. to je asi take ako ked niekto povie, ze sak baby rady nakupuju, tak by im chlap mal vsetko platit. hovadina. ked je raz vo vztahu, musi iste veci obetovat - ci muz alebo zena. okrem toho, nepovedala by som, ze muzi to potrebuju viac nez zeny. od pohlavia to nezalezi. je to individualne.
@sheepik normalne nevychadzam z uzasnu.nehnevaj sa,ale to co za pablba mas doma??? neverim,ze chlap,,normalne rozmyslajuci chlap,dokaze svojej tehotnej partnerke take daco povedat!!!!to je chore.akoze po takom niecom by som ja mu uz nikdy nohy nerozkrocila!!!!este ako velkoryse povedal,ze to nebude pred tebou tajit! 😠 😠 😠 tak ti poviem,ze ja som otehotnela pol roka po svadbe a odkedy som ostala tehotna az dokym nemal maly asi 7 mesiacov sme s muzom spolu nespali!!!uvod tehu som bola v uk on na svk a ked som potom prisla na svk,tak som mala uz take velke brusko,ze sa on bal nieco riesit.po porode maly zle spaval atd a spamatali sme sa az ked bol uz fakt velky.ale potom sme to vsetko dohnali 😀 😀 😀 jednoducho ak chlap miluje svoju partnerku,tak nebude koli par minutam rozkose obrabat nejaku fuchtlu!!!! vsak ked ten tvoj ma taku potrebu ,tak nech si zoberie hambaty casopis na vecko a precvici si zapastie! neverim...toto nie je normalne...akoze toho tvojho chlapa a jeho primitivny pohlad na vec budem este dlho rozdychavat 😠 😠 😠
@nice202 zena ma presne taku istu potrebu na sex ako chlap.ja sex milujem a na mojho muza mam chut vzdy.ale ked su okolnosti ake su,tak si obaja vieme uvedomit co je dolezitejsie,vieme pochopit momentalny stav jeden druheho a nebudeme tlacit na pilu.sex je skutocne dobry len vtedy ,ak to chcu obaja.pretoze ak zena len lezi ako mechom udreta a doslova sex pretrpi,tak z toho ani chlap nemoze nic mat.na take mu bohate aj ruka staci. 😠 a chlap co sa rozhodol mat trvalu partnerku a snou rodinu si musi uvedomit,ze to uz nie je len o nom.
@sheepik mne z toho vychádza, že váš vzťah bol založený hlavne na sexe, alebo, že sex bol pre vás na popredných miestach v rebríčku. Sama si napísala, že vieš, že si nahraditeľná. On ťa možno "ľúbi" ... ale je to nejaké čudná láska. Jasné, že sa stáva, že ak muž nemá sex skoro 9 mesiacov tak mu z toho môže prepnúť a spraví nejakú hlúposť, ktorú možno aj oľutuje, ale keď to on povie takto narovinu po takom krátkom čase čo si tehotná, tak to vôbec nie je v poriadku a ani normálne a nemá nič spoločné s láskou. Neviem, či sa tu dá nejako radiť. Na to bolo treba asi myslieť skôr. Odísť od neho? Ktovie. Alebo sa len tváriť, že to nevidíš? Neviem.
No na druhej strane, existujú aj iné spôsoby ako uspokojiť manžela aj bez pohlavného styku ... či?
@sheepik ahoj, nedalo mi nezareagovat - ten tvoj priatel (nepises ze je MM, tak si zrejme slobodna) ma kolko rokov ??? tipujem tak 16 😀 a co je nevybujaceny ?? Viem si predstavit, ze ta vyjadrenia tvojho frajera velmi zarmutili, ale neber to v zlom - chlapi toho nataraju...tehotna si zrejme kratko, bojis sa o dietatk, to je normalne a mozno aj preto mas menej chut na sex ....casom to prejde, a tak isto to prejde aj toho tvojho ...zvykne si, ...nebud smutna, uzivaj si tehu a raz za tyzden si spravte "pekny vecer" (odporucam nedelu 😀 😀 ), uvidis, dobre bude, prajem vela zdravicka 🙂
@sheepik hore hlaavu, ja som maa chlapa presne takeo ako ty.. aj prez to vsetko sme sa zobrali a presto vsetko podvadzal a po roku a pol so sa rozvadzala z mojej strany , ked som zistila ze vsetko zvladam bez neho lepsie a bez nervov.... a teraz vychovavam dceru sama nasla som si priatela ktory mi je oporou,,a vsetko je ok.. dieta je zdrave, rastie ako z vody, a ja som konecne spokojna... tak aj ty drz sa aj ked viem ze v tehotenstve je to horsie lebo sme precitlivene... ale drzim palce a ked mas trpet tak radsej bud slobodnou, mozno sa najde kto vas bude lubit , a aj vam pomahat.. ci financne ,alebo vas podporovat... aj ked vsetko treba cas...len hlavne davaj babetku v brusku najavo ze ty ako maminka ho lubis ked nie ocinko....a das mu dvojnasobnu lasku...
@sheepik - on to akoze myslel uplne vazne, alebo to bolo povedane v afekte? Aj keby to nahodou nemyslel vazne, tak je to priserne netaktne, nieco take Ti povedat, ked cakas jeho dieta. A ak to naozaj myslel "uprimne" tak je to idiot a ver mi, nestoji za to, aby si mu dovolila, aby s Tebou takto zametal. Uplne sa stotoznujem s nazorom Kajkape vyssie.
@sheepik Hovorí sa, že muži nosia rozum v trenkách. Tvoj muž je podľa toho čo si napísala typickým príkladom.
S tým, že bude úžasný otec by som si už teraz až taká istá nebola. To zistíš, až keď sa vrátiš domov z pôrodnice.
Ja som si to isté myslela o mojom manželovi, a keď sa nám narodila dcérka tak som sa nestačila čudovať jeho správaniu. Nikdy neprebalil, nikdy neokúpal, nikdy v noci ku nej nevstal a nikdy neplokal pocikané plienky. Jediné šťastie bolo, že každý deň mi chodila pomáhať moja mama.Inak by som asi zošalela. A čo sa týka toho sexu, je to obyčajný sebec. Myslí len na seba. Ja by som to riešila takto: Podveď ma a uvidíš čo to spraví. Ja som mala počas tehotenstva presne ten istý problém, takže viem o čom hovorím. Prajem ti veľa šťastia, trpezlivosti a hlavne neustúpiť. DRŽÍM PRSTY!
@tanulka007 a u teba to ako skončilo?
@sheepik Pre muzov je mozno typicke mysliet tym, co maju v trenkach, ale nie pre vsetkych! Nemozem nadavat, lebo ja mam fakt uzasneho manzela, ktory sa naozaj stale opyta, ci mam JA chut sa milovat. Bez ohladu na to, aku velku chut ma on! Vcera som sa s nim bavila o tomto priklade. A vyjadril sa, ze ten Tvoj partner je uplny debil, ale v dnesnej dobe je to skor klasicke spravanie.. ☹ Proste, prevladaju ine hodnoty a priority, ako tomu bolo kedysi.. Ja si neviem ani len predstavit, aby mi moj manzel cosi take povedal.. Miloval ma pred tehu a miluje ma este viac, ked cakam aj jeho babo..Stale sa pyta, ako sa citim, pocuva brusko, je citlivy, atd. Ved takto by sa mal buduci otecko aj spravat!!! Preto viem, ze on bude dobrym otcom, ale ten Tvoj? No to fakt pochybuje! Prepac!!! ☹
Hura, uz sa mi chlapcatko ospravedlnilo. ale to aj tak nic nemeni na fakte, ze to posral. ach, co s takym chlapom.......
akoze uz take podrobnosti rozhovoru tu nebudem rozpitvavat. v konecnej faze mi aj tak nevedel vysvetlit preco povedal taku sprostost.
@sheepik 😖 .... no takych hadok este bude....
rovno v tejto situacii si to neviem velmi predstavit, lebo ako som uz pisala, mm je v tomto uplne iny, ale tak viem pochopit, ze chlap ked je nasraty, povie vselico co nam padne tazko...
ak je to inak OK a ty citis, ze to nemyslel vazne, tak to tak asi bude 😉
tak vela stastia a napis ako sa vam dari dalej 🙂
@nice202 - predstav si, že pri použití tých rúk a úst ti príde zle??? Proste sa to nedá...a keď sme pri tom, aj on má ruky a ak má potrebu, nech si to urobí sám!
Súhlasím s názorom ostatných, nie sme zvieratá.... Moj drahý to vydržal celé tehu a ani slovkom sa nesťažoval...
toto bude "never ending story"....celé zle. 🤐
DAKUJEM bohu za mojho manzela aky je!
@kiwinka máš úplnú pravdu 🙂 aj ja ďakujem za môjho mm
.. a inak dakujem vsetkym, ktori si dali namahu sem nieco napisat, vazim si to naozaj.
@nice202 prepáč, ale nedá mi nereagovať na tvoj príspevok. Neviem kto si a čo si zač, nebudem ťa súdiť, len slobodne vyjadrím svoj názor. Si buď muž, ktorý je egocentrik a sebec alebo si pubertiačkia. 🙄 Neviem fakt, ale tvoje názory smerujú len týmito dvoma smermi. 😅 Sex je prirodzená vec, muži ju potrebujú ROVNAKO ako ženy. Jemýtus, že ženy potrebujú sex menej, je to o vyspelosti jedinca. Ak je muž dostatočne zrelý, vie svoje potreby ovládať. Ak je toho veľa (rozumej, ak dlho nemal sex) tak si to dokáže spraviť sám.... tiež má ruky 😉 A v opačnom prípade vie vydržať, počkať, rešpektovať svoju manželku, priateľku alebo milenku a prispôsobiť sa. To je tiež výraz, aký si použila ty. Predpokladám, že si sem napísala len v snahe provokovať a práve preto si vytiahla historku o tom, aký kvalitný máte vy s manželom sex. Som strašne zvedavá, čo by si robila v prípade rizikového tehotenstva, kedy sex nie je možný. Či by tvojmu manželovi stačilo ak by si ho 9 mesiacov uspokojovala rukami, nohami, ústami alebo inými otvormi. A nedajbože, ak by tebe bolo nevoľno, pri niečom takom. Neverila by si, ale v tehotenstve je to možné (možno si to ešte nezažila, tak nevieš). Zrejme žijete s manželom podľa hesla, sex každý deň, je jedno, či je ten druhý práve doma.... to už ale potom nie je kvalitný sexuálny život, ale niečo iné 😒
@nice202
@indiankaindi ťa vobec neurazila, to skor ty, keď si na ňu reagovala...teraz čakám, že urazíš aj mňa... ale nech sa páči, ak ťa to upokojí....
@martinkatinka no ako myslis, mna to urazilo....teba nemam dovod...naco...

@sheepik uprimne letmo som si precitala vsetky nazory ale je to normalny rozkol medzi muzmi a zenami co chces aby ti objektivne poradili na fore kde tu trkoce 90% zien??? Ja ta chapem ze hned ta to od neho podrazi ale chapem aj jeho ma urcite potreby a nemyslim ze mu na tebe nezalezi ale uz mu to tlaci z dola tam hore!!! Ja si myslim ze on ma zodpovednost za teba a tvoje dieta a ty mas zodpovednost zanho. Ked sa lubite naozaj uprimne nemoze vas jedna veta nadrzaneho chlapa rozdelit nemysli uz na tu vetu mysli na to preco si sa donho zalubila a preco si si ho vybrala za otca svojho dietata. Na to aby sme to vedeli spravodlivo rozsudit by sme potrebovali aj jeho nazor. Moja otazka...kolko ste sa spolu nemilovali? Mas nejake zdravotne problemy? To ze nemas chut je prirodzene plus ovplivnene hormonmi ale ked niekoho uprimne milujes vies sa obetovat a nakoniec zistis ze aj ty z toho dokazes mat pozitok.
Moj manzel je velmi tolerantny a pri druhom tehotenstve to bolo velmi extremne aj som mala zakazane aj sa mi absolutne nechcelo a moj muz vydrzal ale po druhej stranke mi zalezalo na tom mu to vynahradit inak a to sa mi straaaaasne nechcelo a zdalo sa mi to zbytocne ale pre milovanu osobu urobis cokolvek.
Urcite sa s nim este porozpravaj ale ziadne urazene sceny jasne ze to s tou vyhrazkou pokaslal ale uz na to nemysli a porozpravaj sa s nim neverim ze by to myslel vazne. Porozpravajte sa ako ludia ktori spolu nieco prezili a este preziju o 20 rokov sa na tom dobre schuti zasmejete....najlahsia vec ktoru ludia dokazu spravit je rozist sa rozviest niekedy vsak ta komplikovanejsia cesta je ta spravna ta bojujte!