icon

Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?

20. sep 2024

Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻

caramellka
25. sep 2024

Autorka, to, že si Ťa všade zablokoval bolo síce maximálne detinské, ale možno to bola momentálne aj jedna z najlepších veci, ktorá sa Ti teraz stala. Nebudete si odpálkovávať odpovede na správy, nebudeš musieť byť v strese, čo zas on, ako zareaguje na niečo zajtra, o týždeň o mesiac... Budeš mať čas len pre seba, riešiť len seba a dieťa v brušku. A po pôrode sa uvidí... Ja viem, že sa to ľahko hovorí, ale skús sa sústrediť len na seba teraz, chvíľu to bude ešte náročné, ale pôjde to...
Super je, že máš rodinu, na ktorú sa môžeš spoľahnúť.
Držím palce❤️

autor
25. sep 2024

@caramellka Ďakujem krásne za milé slová a podporu veľmi si vážim takéto komentáre, samozrejme si vážim všetky rady 🙏🏻❤️

malapepka
25. sep 2024

Precitala som si to cele a nezavidim ti tuto situaciu.
No na druhej strane, mozno ta to dietatko urobi neskutocne stastnou a spokojnou mamou a aj ked bez chlapa, budete super fungovat.

Ako ucitelka ti dam na zvazenie jednu vec. Na kazdu prihlasku, ci uz do skolky, zapis do skoly, papierovacky v skole treba oboch rodicov. Ak su aj rodicia rozvedeni, tak musia zhanat toho druheho rodica. Niektore skoly na tom trvaju, ze bez podpisu oboch rodicov sa dalej nepohnes. Vynimku maju iba deti, kde ma jeden z rodicov sudny zakaz styku alebo neudany otec v RL.
Vies si predstavit, ze skolka, skola vyzaduje jeho podpis ci suhlas a ty mu budes skrz to telefonovat? Radsej ozeliet peniaze, ako sa s nim dotahovat.
Zachoval sa zbabelo, odmieta spolupracovat, nech sa strci.
Tebe prajem, aby si to vsetko zvladla a dieta si uzivala. Sice nevzniklo za idealnych podmienok, ale ono za to nemoze. Urcite mu to vynahradis a budete krasna dvojka 😍

janickacrazy
25. sep 2024

@malapepka áno, ale pokiaľ rodičia nie sú v kontakte, dá sa to aj súdne riešiť a zase kvôli tomu prísť o výživné na dieťa sa mi nezdá veľmi rozumné

katuskamala1
25. sep 2024

Ahoj. Drzin ti palce ,nech vsetko zvladnes. Istotne ale moj nazor je taky,ze do RL uviest otca. Nech plati aked nebude tak si pojde ako policajt vyskusat sediet v base. Dietatku zalozit ucet a peniaze nech mu tam idu, ked skonci skolu,samo sa rozhodne co s penazmi od bio otca spravi. Ale mysli na to,ze napr ked otec zomrie mlady, tvoje dietamoze dostavat sirotske, ked neuvedies otca do RL nedostane nic. Sama si to dieta neurobila. Ci sa mu to paci ci nie... Tvoje dieta ma pravo vediet kto je jeho otec i napriek tomu ze ho nechce...

malapepka
25. sep 2024

@janickacrazy je to zlozite... uz len zapis do skoly... viem, ze bol problem s prijatim dietata do skoly, lebo na zapisnom listku nebol podpis otca. Matka ani netusila, kde sa otec nachadza a mali s tym vsetci opletacky. Detto rozne informovane suhlasy pocas ostatnych rokov. Jedno dievcatko malo otca kdesi v Cechach, tak sa cakalo, az k nemu pojde na urceny vikend, aby malo podpis. Ak rodicia ako-tak komunikuju, je to v pohode. Ale ak je otec takuto pripad ci robi prieky, tie natky su najradsej, ked nemusia byvalych vobec oslovovat. Ani sa im necudujem.

janickacrazy
25. sep 2024

@malapepka ja osobne som s tým nemala absolútne žiadny problém, môj ex sa o dieťa roky nezaujímal, v škôlke im to bolo úplne jedno, nikto jeho podpis na nič nepotreboval, v škole detto.

malapepka
25. sep 2024

@janickacrazy pozeram, ze uz mas vacsie deti. Co vnimam, za posledne roky sa to sprisnilo. Potom zalezi od institucie, ci na tom trvaju stoj co stoj alebo uznaju aj iba jeden podpis, lebo ,,dovod,,

janickacrazy
25. sep 2024

@malapepka no určite by som kvôli tomu svoje dieťa neobrala o výživné, vždy sa to dá nejako poriešiť

autor
25. sep 2024

Som zvedavá na zajtrajšok či sa vôbec ozve ako som dopadla u Dr. a ci sa tehotensvo potvrdilo na 100% a keď sa neozve si minimálne myslím, že ho bude zožierať, že nevie výsledok..ale to je už jeho bordel 🙂

wolf_
25. sep 2024

Ono na jednej strane na jeho prosbu nech štvrtok napíšeš čo si sa dozvedela odpíšeš "Nie som povinná ti oznamovať po tomto nič odo mňa nečakaj už ani bodku." A na druhej strane v kútike duše dúfaš, že sa štvrtok bude sám zaujímať a keď nie, tak určite to zas v tebe vyvolá vlnu negatívnych pocitov voči nemu... Veľmi vyhrotené nerozumné správanie z oboch strán... Nemyslím to v zlom, úplne to chápem. Je to ťažká situácia a v takej ťažkej emóciami nabitej situácii sa aj ťažko reaguje rozumne (platí to z OBOCH strán)... Len naozaj počúvaj tu ženy, veľmi dobre ti radia... Držím palce vo všetkom

autor
25. sep 2024

@wolf_ Tak čo ti poviem trieskajú mnou hormóny a ja som taká, že sa tiež nedám..obidvaja sme to isté znamenie čo tiež neviem či je zrovna najlepšie..a áno na jeho prosbu som napísala to čo som napísala, pretože ma dosť zaboleli tie všetky doslova kilometrové slohovky čo písal, ale keď sa na to pozerám spätne mala som možno reagovať inak aj keď viem, že by sa tým možno nič nezmenilo.

yoxinka
25. sep 2024

Ale ako to vieš, že by sa tým nič nezmenilo???? Ja nechápem tú tvoju istotu. Pokiaľ ťa chalan neposlal do zadku, bol to “dobrý chlapec”, “fajn chalan” boli tam “veľké sympatie” a zrazu je z neho najväčší debil v galaxii. Opakovane ti tu ženy písali, aby si brzdila a aby si to celé zbytočne nehrotila. Ty sama máš v tom strašný bordel a reaguješ úplne odveci, ale od neho chceš, aby reagoval presne ako si ty predstavuješ. Ja myslím, že všetko by mohlo byť inak, keby si aspoň ty zachovala chladnú hlavu. Teraz si strašná hrdinka, ktorá nechce jeho peniaze a blablabla. Čo keď ti v 20. týždni na morfo ultrazvuku povedia, že bábo je postihnuté??? Preto ti tu všetky píšeme, aby si nerobila zbytočné závery, aby si sa konečne upokojila a riešila veci s odstupom s chladnou hlavou.

stevvvka
25. sep 2024

To, že si ťa všade zablokoval, je jeho demonštrácia toho, aby ti ukázal, že v tejto chvíli to myslí úplne vážne. Ale táto chvíľa je ešte horúca.
Zajtra by som my napísala jednu správu po vyšetrení, čo najmenej emócií, iba neutrálne fakty.

Píšeme ti viaceré, že reagujes prirýchlo, prosím ta, skus nad tým porozmýšľať. My chápeme, že máš rozburcovane hormóny a si ešte v šoku, ale chceme ti ozaj len v dobrom poradiť.

autor
25. sep 2024

@stevvvka Ako mu mam poslať správu keď ma všade blokol? Možno si zablokoval aj sms, takže aj keď mu napíšem ako som dopadla mu zrejme nič nepríde🙂

unicornlady
25. sep 2024

Tu súhlasím so @stevvvka ,
tiež si myslím, napíš mu SMS, on si to počas dňa určite pozrie a na chvíľku si ťa odblokuje, lebo ho to bude stresovať, že nevie, čo si zistila u dr.

elisebah91
25. sep 2024

Drahá autorka, už sa ukľudni.
Už tu chceme čítať len ako sa ti/vám darí a to je vsetko.
Žiadne správy druhu(aky je pako, ako mu písať, ako mu napísať...)
N I C

Uz na to kašli, blokol ťa? No a? Veď máš o starosť menej mu písať. Tak čo stále dokola riešiš.

Kaša sa horúca neje a ráno je mudrejsia večera( či ako to je)
Fakt to chces dať do poriadku? Životnú zmenu -za týždeň?

Daj tomu CAS.
Verím že už za mesiac budeš inak písať.

autor
25. sep 2024

@elisebah91 Ďakujem ❤️ zajtra píšem ako som dopadla.

erickatt
26. sep 2024

Fakt na neho ser. sama zvladnes.

autor
26. sep 2024

Ahojte všetky, takže pánko sa vôbec neozval dnes a vie, že dnes idem ku Dr. ja len toľko som vám chcela dať vedieť 😊

erickatt
26. sep 2024

A ako si dopadla u dr

pralinka25
26. sep 2024

ale on sa nemusi ozvat dnes a mozno sa ozve vecer. ved je len doobedie nemoze vediet kedy si bola. ja teda tomu davam nejaky cas. vobec som necakala ze bude volat hned rano. ty snad hej?
kazdopadne tym ze sa ozve som nemyslela ze to musi byt nutne dnes.

autor
26. sep 2024

@pralinka25 Ja si myslím, že sa neozve vôbec.. zablokoval si všetkých mojich známych všade, ale aspoň sa ukázalo, že je to chlapec bez chrbtovej kosti. Ja osobne si myslim, ze keby ho zaujímalo ako som dopadla napíše, ale tak uvidíme.. možno ho bude zožierať to ako som dopadla.

sisa0818
26. sep 2024

Prepáč ale podľa mna teba zožiera to že vnútri isto cakas že sa ozve a vôbec ti to nie je jedno ako tvrdíš

pralinka25
26. sep 2024

ak si si ho chcela udrzat mala si to spravit cele uplne inak. mozno si tu aj otazku mala polozit uplne inak. nemuselo to skoncit takto blokovanim a zozieranim sa

mirkie
26. sep 2024

videla si babo? co povedal dr?

dadaa1234
26. sep 2024

Myslim, že nás všetky viac zaujímalo ako si dopadla u lekára, nie či sa druhá strana ozvala. Daj nám vedieť 🙂

andrea2323
26. sep 2024

Toto je ako denný seriál na markíze.. na 11 stranách, jeden príspevok “tak tento človek ma vôbec už nezaujíma!”, druhý “no to ako mi môže toto písať?”, tretí opäť “ja uz s ním nemám o čom” 😁😁😁

lenka123456789123
26. sep 2024

Aspoň nám napíš ako si dopadla.

sisa_s
26. sep 2024