Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
lenze ty si mu pravdepodobne na tie slohovky reagovala. co ti nevycitam ale akcia a interacia narobili neplechu. pismenka su na taketo temy velmi osemetna vec. oznamit si mu to mohla ale mohli ste sa dohodnut ze si to obaja nechate prejst hlavou, vo stvrtok mu das vediet a dohodnete sa na stretnuti aby ste sa o tom pobavili. obaja jednate skratovo a pod vplyvom emocii. ja si nemyslim ze je psychopat ani debil.
reakcia na stres a šok je boj alebo utek. uz presiel oboma fazami. potom pride racio. lenze ako hovorim vo velkej miere to mas v rukach ty.
Ja nechápem tie tvoje očakávania, tú frustráciu a hnev. Čo si si myslela preboha??? Že budete šťastná rodinka? Veď nemáte ani vzťah, ani sa poriadne nepoznáte… chlapec je mladý, hlúpy, nevyzretý ešte, nepripravený na život. A ty sa čuduješ, že reaguje tak ako reaguje? Skús sa vžiť aj do jeho kože, keby o tvojom budúcom živote rozhodovala nejaká… s ktorou ste si raz zašukali v stave totalnej opitosti… pre neho tu nejde len o výživné na nasledujúcich xy rokov, pre neho to bude prekážka v budúcich vzťahoch, pre jeho budúcu rodinu, to decko bude totižto jeho budúci dedič. A ty ho svojimi hysterickými rečami zahaňaš viac a viac do kúta. Tu ide o to, že posrali ste to obidvaja, ale on nemá možnosť voľby, ty áno, čiže ho tým držíš v hrsti.
@dadaa1234 Samozrejme, že dám vedieť sem baby 🙂 a ďakujem
Obaja jednáte totálne skratovo a ako to už 100x bolo napísané, namiesto toho, aby ste si dali čas, vy ste si vypisovali somariny, ktoré narobili kooopec škody. Tvoje dieťa sa raz bude pýtať, kto je jeho otec (viem, lebo ja som dieťa počaté pri jednorázovom sexe a pýtala som sa vždy). Takže zablokovať sa navzájom na sociálnych sieťach je milé, ale nepomôže ti to. Chlapec si myslí, že zablokovaním problém zmizne, ale on nezmizne. O tom, že má môj otec nemamželské dieťa sa jeho žena dozvedela, keď som mala 30 rokov. Oznámila jej to notárka, ktorá riešila dedičstvo. Otec totiž tragicky zahynul. A teda, pre tú ženu to bol nenormálny šok. Aj ore celú rodinu. Takže chlapca to raz určite dobehne.
Ahoj v akejkoľvek si teraz situácii Ak ti mamina alebo rodičia na začiatok pomôžu tak je to super. Neboj sa ono sa to nejako utrasie a nejako to bude. dieťatko si nechaj pretože ty by si lutovala najviac on by na to zabudol, všetci by to vyhodili z hlavy ale ver tomu, že ty by si to nevyhodila z hlavy nikdy.. mám jednu kamarátku ktorá podstúpila interrupciu pretože ju rodičia nepodržali a poviem ti jedno tá baba má teraz okolo 40 ale je to jedna zúfala žena, zúfalá žena ktorá neustále žije v tom že už mahla mať desaťročné dieťa... Takže asi tak a tiež ju jej úžasný dokonalý priateľ opustil bála sa, nemala podporu žiadnu, preto si to dieťatko nechala zobrať, ale už Keď to všetko príklad ustalo o týždeň o dva vedela, že urobila obrovskú chybu ktorá sa už vrátiť nikdy nedá...
Neboj sa zvládneš to. Aj on dospeje, a zmení sa.
Zatial ho nechaj tak. Čas ukáže.
Pozri, jeho správy svedčia o jeho charaktere, ale tvoje prchke reakcie sú tvoja vizitka.
Že napísal, že sa už nikdy neozve? S horúcou hlavou sa kadečo povie, čo sa nemysli uplne vazne. A možno to teraz aj tak mysli, ale ľudia sa menia, menia aj názory, postoje,..
Píšeš, že Pre teba nie je o com.. A ja si myslím, že z teba hovorí urazená pýcha, že nejaví ani najmenší záujem o teba, že teda nenavrhol aspoň osobne stretko, aby ta videl, že ťa bolí, že sa nezaujíma, ako sa máš, že mysli iba na seba a nechal ta v stichu...
Máš v podstate nárok takto reagovať, si ešte mladá si tehotná, takáto situácia nie je ľahká... Ale nepokaz si hormónmi možnosť do budúcna. Nerieš teraz nič radikálne. Zisťuj si možnosti a na rozhodnutia si nechaj čas
Ahojte žienky 🙂 ďakujem vám za oporu, no nič iné mi nezostáva jedine ho nechať tak keďže si ma zablokoval úplne všade fb, ig, whatsapp, možno aj sms a hovory, ale to neviem na 100% keďže som mu nepisala spravu/nevolala ani to v pláne nemám.. na jednu stranu mi písal, že to dieťa nechce, že mu je všetko jedno, že budem na to sama a podobné veci a na druhu stranu potom napísal, že chce vedieť vo štvrtok výsledok, ale takto veci nefungujú..ja osobne si myslim, že sa už viac neozve, ale kto vie..však som mu to oznámila v nedeľu už je streda myslím, že za ten čas to aspoň trochu spracovať mohol..určite sa nestane to, že ho všetko toto bude mrzieť a začne sa o nás zaujímať.
Strašne,ale strašne tlačis na pílu.
Žena, UPOKOJ SA!!!!!! Nie, nestačia tri dni!!!!! Samozrejme, že ho to celé môže raz mrzieť, ale toto celé chce čas. Nie tri dni … týždne. Ty to tiež v sebe absolútne nemáš spracované a ujasnené a svedčia o tom tvoje polohysterické reakcie.
Autorka.Takymto prchkym správaním ideš len a len sama proti sebe.
Máte pravdu baby, ale je to naozaj ťažká situácia..
Ale ako som sa už vyjadrila xy krát už sa určite neozve či už vo štvrtok, alebo za pár dní či týždňov.. jasne povedal nech s ním nerátam teraz ani do budúcna a že názor nezmení, takže asi toľko k tomu..
ludia nazory menia. ja myslim ze sa ozve.ale teda dobre si premysli svoju reakciu a postoje az sa to stane
@pralinka25 ja si myslím, že neozve uvidíme ako bude pokračovať tento nešťastný začiatok..
A tvojim rodičom si to už povedala? Ako reagovali?
@janickacrazy Naši nevedia ešte o ničom počkám do zajtra a keď mi lekár potvrdí tehotensvo im to určite čím skôr poviem. Ja mám s rodičmi veľmi dobrý vzťah myslím, že budú najprv v šoku, ale potom mi pomôžu ako sa len bude dať a malé budú veľmi ľúbiť..
z kazdeho tvojho prispevku citit, ako velmi si dotknuta a urazena, ze chlapec nezareagoval ako si si predstavovala. V kutiku duse si cakala, ze zareaguje minimalne tak, ze aj ked bude v soku, ze ta podrzi. Nestalo sa a je to prirodzene, nemate spolocne nic, okrem par opitych sexualnych zazitkov a dozivotny nasledok. Vykreslila si si ho, zidealizovala, co je prirodzene a ine sa ani nedalo čakat. Tak isto ako hlupe bolo ocakavat, ze sa on zachova podla tvojej predstavy. On je v soku a je to prirodzene, ani sa necudujem.
Chce to čas, ak si rozhodnuta si dieta nechat aj bez neho, je zbytocne byt na neho zla a mat ocakvania. Nauc sa pripravit na dieta bez neho ale nezatvaraj dvere uplne. To dieta otca potrebuje, aj ked sa teraz nezachoval ako si ocakvala, v buducnosti, ked tento fakt spracuje, moze o dieta prejavit zaujem. Nepal mosty len preto, ze mas urazene ego.
Mas rodinu ktora ta podrzi
Nechceš sa spojiť s rodičmi dotyčného?
@modrykonik33 Velmi zly napad
@modrykonik33 tiez ma to napadlo. Keby mi nejaka zena zvolala, ze moj syn s nou caka dieta a vsade si ju blokol, tak by som ho naložila do auta a ideme za nou. Ze co a ako bude. Ved ok nech nie su spolu ale predsa sa vnucata kvoli debilkovi nevzdám. Okolnosti ako k tomu doslo by ma nezaujímali. Inak toto sme rozoberali s muzom, ze co ked nam chalani zahlásila, ze cakaju a este budu len na skole. Ale teda zhodli sme sa, ze sa postaráme ako budeme moct.
@modrykonik33 Fuu..neviem či to bude dobrý nápad napísal mi, že si v žiadnom prípade nepraje aby jeho rodičov, alebo jeho kontaktoval niekto z mojej rodiny, alebo ja..poznám ako tak len jeho tata, sestru aj to som ich videla raz v živote mama s nimi nebýva. SÁM MI POVEDAL, ŽE JE Z NEÚPLNEJ RODINY S MAMOU SA LEN SEM TAM STRETNE A ŽE NIKDY V ŽIVOTE BY NEDOVOLIL ABY NIECO TAKÉTO ZAŽÍVALO AJ JEHO DIEŤA, LEBO VIE AKÉ TRÁPENIE TO JE..nuž stáva sa neviem čo viac k tomu povedať
trosku alibisticke, ked presne toto ide spravit svojmu dietatu, no ok.
nechaj ho tak, odstrihni sa uplne. ze ta zablokoval vsade, len ti spravil sluzbu. zariad sa podla seba, s pomocou rodiny to zvladnes.
@aurora33 ved ano, neplanoval, no vyhlasenia typu, ako on nikdy nedovoli aby jeho dieta zazivalo toto co on, je trochu cez. nevravim, ze s nou ma zit, kedze spolu ziadny vztah nemali, ale postavit sa k problemu ako chlap, a aj napriek tomu ze nebudu vo vztahu, sa uplne neodstrihnut od nej a dietata a vyhlasenia, ze si nezela aby bol v RL a nema to ona nikomu povedat... je trosku mimo... neutaji sa to, ani keby sa na hlavu postavi. Akurat, on z toho ostane ako chrapun, ktory sa vykaslal na svoje dieta, aj ked k nemu prisiel nahodou. Prevziat zodpovednost je niekedy velmi tazke
Nestrapnuj sa a neries nic s jeho rodinou. Keby nemal 18, tak dobre, ale je dospely. A aj ty si, tak sa tak spravaj.
- nekontaktuj ho, vychladni
- odkladaj si neskor blocky od vybavicky, od vyzivovych doplnkov, platenych vysetreni a pod.
Mas cas kym sa babo narodi. Dovtedy si rozmyslis, ci s nim ozaj nechces mat nic spolocne, alebo ho chces uviest do rodneho listu a podas teda navrh na sud, ten nariadi DNA testy. Nasledne budes ziadat preplatenie polovice nakladov spojenych s tehotenstvom a vyzivne.
@magic08 Presne tak, moje slová 🙏🏻❤️

Pozri sa. Na vine ste obaja. Fakt si čakala, že ti kúpi kyticu ruží a požiada ta o ruku? Ty o tom vieš dlhšie a tiež to bol pre teba šok. Ale takéto kydanie aky je debil chudak si tiež nezaslúži. Obaja si za to môžete.