Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
@sisa_s Blokol si ich, lebo instagram im ukazuje buď používateľ instagramu čo znamená, že ich blokol, alebo ho nevedia vyhľadať, takže toľko k tomu 🙂
A si vôbec tehotná teda?
@dharmasanata Áno som🙂 vychádza to na 11tt
A máš aj fotku zo sona?
@janickacrazy Zobrala som, ale nepisala som mu nič ani neposlala.
Gratulujem, aj ked s debilom, ale dostala si najkrajsi dar ...Tiez som bola slobodna mama...Ked mal maly 7r stretla som terajsieho manzela...A mame dalsie dieta. A nie som jediny taky pripad, ze si slobodna mama nasla normalneho partnera. A inak ten nas ex sa tiez na otca este necitil ale ked mal syn 10m tak ze on ide s pravnikom za mnou ze sa chce starat o naseho "synceka" :D Mali sme sud, zapisali ho do rodneho listu a urcili vyzivne. Odvtedy sa stretava s nim tak 2x do mesiaca na par hodin. A platit musi, aj ked ja som za 14r nepodala ani raz o zvysenie vyzivneho, nebudem sa dotahovat s de***m. A ak budes potrebovat, kludne sa ozvi, mam kopu veci po chalanoch ....🙂
@pink_lady ďakujem, chcem ísť aj na Geneton som veľmi zvedavá čo to bude 😅😊
Ja neviem prečo, ale moja intuícia mi hovorí, že celá táto Téma je výmysel autorka 🙂
Gratulujem, hlavne mu Nehovor, že si 11tt, lebo mu to nebude vychadzat (čas sa pocita od posledného MC, nie styku)
@banderaska29 Aj mne to tak príde, také neautenticke.
@banderaska29
@gribka1 je mi úplne jedno čo si myslíte, nemám ani tú najmenšiu potrebu si zakladať vymyslené fóra..
Inak chceli ste vedieť ako pokračuje tento "príbeh" už mi volal asi 8x a naozaj neviem či dvihnut, alebo nie..keďže mi písal samé takéto správy...
Pre mňa je to decko omyl nebude pre mňa nikdy existovať a neprajem si aby si ma uvidedla ako otca decka a neprajem asi aby si ma este niekedy kontaktovala rozumies? Co si si myslela že sa odstahujem za tebou a budeme žiť šťastný život ? To nie.. v žiadnom prípade.. som doma tu, mam tu rodinu kamarátov chcem ešte žiť som mladý chcem mat iné ženy, chcem mať ešte veľa žien chcem cestovať chcem ŽIŤ..spravím všetko na svete aby si si to decko dala zobrať
A takéto mi písal toto je ešte z tých lepších🙂
Nerieš. Neodpisuj. Zablokuj aj ty. Ja by som ho neuviedla ani do RL.
No a presne preto, je to divné. Normálne by som ho odstavila, neriešila, blokla. Nedala meno otca a postarala sa o to dieťa, keďže ho chceš. Ty rozmýšľaš, či mu dvihnúť, nadvihnúť. Veľa špekulácie, správa sa ten dobrý chlapec ako hovädo a ty nechápem čo toľko špekuluješ.
autorka.... jpotrebuje cas. ty si tu komunikaciu hrotila... teraz uz vies na 100% ako si na tom, tak mu to daj vediet. Urcite ma pravo to vediet. A ty? ty sa zachovaj tak, ako ty chces. To znamena - stanov si ciel, co chces -- jeho ako otca dietata? jeho ako partnera? jeho ako meno v rodnom liste? ci jeho ako vygumovaneho zo svojho zivota?
no a podla tohoto vyssieho ciela sa zacni riadit. A ako ti tu bolo uz viackrat poradene -- nekonaj zbrklo. Nehrot. Aj ked vidno, ze si este mladunka a mas to v sebe, ale cim skor dospejes - tym lepsie pre teba a aj pre tvoje dieta.
@kaktusik007
@pralinka25
Teraz mi od neho prišla správa..
Tak teda nedvihaj.. chcel som ti len povedať Prepac, ak som ťa v niečom urazil, čo viem že ano.. nemal som tak reagovať a mrzí ma to.. máš svoj rozum musis sama vedieť čo chceš.. ja mam tak isto svoj, v živote mam jasne určené ciele a priorit a aj keď ti vravím prepač, všetko čo som povedal minule platí, poriadne si to cele zváž lebo to decko bude mat polovicu mojich génov ktoré netušíš aké sú.. nikdy ti stym deckom nepomôžem takze keď sa rozhodneš tak, ze to chces.. si v tom sama a prosím ak to tak je len mi to daj vedieť ak aspoň kusok máš voči mne rešpektu alebo citu alebo ja neviem ako to nazvať, a prosím ťa keď by si to vážne chcela nepokaz mi život, ja sám a ani moja rodina nikto z nás by to nezniesol.. vieme obidvaja že to bola chyba akurát že ešte tu chybu vieme vymazat teraz, potom už cesty spat nebude ale to uz musis vedieť ty.. a neuvadzaj ma ako otca ak si to necháš prosím zabudni že existujem aj keď to bude asi ťažké.. zbohom a neľutujem nič,a vôbec nie že som ťa spoznal, urobila si premna veci čo nikto iný no ja nesom schopný to opätovať, som mladý a nechcem sa viazať ani nebudem, ja si chcem užiť život na plno a toto je premna nepripustne takze nepočítaj so mnou teraz.. o rok 2,3 ani o 10 nikdy ešte raz Prepac mi a daj mi vedieť prosím
🍿 lepšie ako Skrytá vášeň
Daj mu vedieť ze to máš potvrdene lekárom, fotku mu neposielaj a povedz ze to akceptuješ a blokni si ho. Nemáte už ďalej čo riešiť. Ako otca by som ho neuvádzala. Poradíš si..
Odpísala som mu, že akceptujem jeho rozhodnutie a prajem pekný život.
Mala anketa pomimo 😀 ženy ktoré čítate , vy by ste ho RL uviedli či nie
Ja nie
Sexovat vie a chce, neda su poriadne pozor a teraz sa vyhraza... Akoze kto nie je pripraveny niest nasledky, nech sa aspon poriadne chrani. A teraz sa cuduje. Skoda s nim stracat cas
@sisa0818
Absolútne nie
A varujem ta nieže ma uvedieš za otca bez dokazu lebo to budem riešiť toto napísal ešte)

Mna by este zaujimalo, ako si zistila, ze "zablokoval si všetkých mojich známych všade" ..nie je to nahodou tak, ze az ked sa chcem ozvat tej osobe, napisem, zavolam, vtedy mi to ukaze, ze som blokovana? 😀