Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
Blázon ten,čo tomuto príbehu ešte verí.Cisty troll
@orangiiina mne to teda vymyslené nepríde, veď jemu je jedno, či to jej rodičia vedia, blokol si celú jej rodinu podľa priezviska, lebo sa boji, žeby mu niekto mohol napísať. Ja som zažila podobnú situáciu a vieš čo, moja mama išla osobne za jeho mamou a hádali sa ako babky na trhu, pričom ja som o tom ani nevedela! A to je moja mama absolútne kľudný človek. Nikdy by som to od nej nečakala. Takže ľudia v strese robia divné veci.
Vsak jasne, vychovavaj neplanovane dieta s nezrelym chlapcom k tomu. Je mi jasne, ze navstevnost konika krasne stupla
Priezvisko dietata bude po otcovi? 🍿
@mircalla Chod si prosím prečítať komentáre od začiatku až po koniec a zistíš, že sme nemali len tak nejaký náhodný sex, zistíš, že sme boli spolu v kontakte predtým nejaký čas ako sme sa stretli a že sme sa nevyspali a nestretli len raz spolu 🤦🏻♀️ zbytočne tu niečo písať.. a takisto som písala, že som dala iný názor diskusie, ale bol zmenený..viac som písala potom v komentaroch, ale zbytočne tu niečo vysvetľovať.
Tak vyzivne asi nakoniec nebude 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/rozvod-a-sudy/ako-riesit-vzdanie-sa-dietata-otcom/
Vsak ja netvrdím, že ho má ako otca pred dieťaťom úplne zatajiť. Keď sa bude dieťa pýtať, s čistým svedomím mu môže povedať kto je jeho otec a vysvetlí mu aj dôvod prečo ho nemá uvedeného v RL.
Čo sa týka výživného, máte v tomto smere pravdu. Tie peniaze mu môžu pomôcť na štart do života....
Ak by ho neuviedla ako otca hneď na začiatku (lebo nebude mať prehlásenie o otcovstve) a súd by prebehol neskôr, ten môže oteckovi nariadiť vyplatiť výživné aj spätne.
Ako hovorím, do pôrodu ubehne ešte dlhá doba. Situácia sa môže vyvinut ešte všelijako. Lebo z príspevkov autorky cítiť, že veľmi túži po tom aby mal o dieťatko a aj o ňu budúci otecko záujem. Tak jej treba priat, nech sa to za tých 7m utrasie aspoň natoľko, že budú spolu vedieť vychádzať aspoň kvôli dieťatku.
autorka, poznám velmi podobny príbeh z minulosti, kde sa chlapec chvíľu aj tváril že je otec a nakoniec ušiel.. tá slečna jco sa narodila z jednej noci je už dospelá, jej mama si našla normálneho partnera a mala ďalšie deti a normálnu rodinu.. stáva sa.. život určite zvládneš aj sama, píšeš že máš dobrý vzťah s rodičmi, takže to je vyborne.. si zamestnaná, dospelá, so zázemím v rodine - zvládnete to a budúcnosť určite prinesie mnoho pozitiv.. držím ti palce a nereaguj na hejt, úplne ho vypusti, lebo sa len rozčúlis a úplne zbytočne nad ženami ktoré vôbec nemajú do tejto veci hovorit nič, lebo sa ich netýka..
@chvostik1 narok je spätne len tri roky, aj to za relevantných dovodov pre sud, nie že to autorka len tak odkladala.
Ako si dopadla s rodicmi?
@lululucy vie o tom zatiaľ len mama..môžem ti napísať správu keď tak
Napis, som zvedava 🙂
🤣🤣🤣🤣 Komédia, neviem ci tomu veriť ci nie, lebo stále sa autorka len opakuje dokola... Druhá vec... Keď ste mali sex dvaja a bez rozumu, tak nech chalanisko cvaka.... Zato ze on si to neželá? No do.... snim, mal byť rozumný vtedy ako aj ty a nemuselo sa toto udiať a riešiť tieto veci... 23 a 26 roční by už mali vedieť co je to zodpovednosť a keď nie tak sa k tomu postaviť tak ako treba... Autorka a ty by si bola hlúpa ak by si ho na rodný list neuviedla... Predsa sama s dieťaťom to není sranda, každá koruna dobrá....
Sa priznám, že tiež som zvedavá čo na to rodičia 😬
@dadaa1234 máš spravu
@luciferka93 správa
Preco nenapises tu? Radsej kazdemu osobitne?
@nafka0483 asi si nemá skym písať... Mne písala tiež, na základe neviem čoho, a zbytočný čas.. Pise len to isté čo aj tu stále len čo jej vypisuje on... Atď... Popravde za mňa môže si zato sama... Mala mat rozum a mala by ho mat aj teraz a dvojnásobne..
Kludne autorka napíš ak sa budeš potrebovať vyrozprávať a nečítaj tu negativne komentáre.
@lenka123456789123 ďakujem krásne, takéto komentáre vždy potešia 🙂 napisala som ti
Ahoj, no čo ako to zobrali rodičia? Ako sa máš? A čo “pánko” ozval sa ešte?

Toto je čistý výmysel. Celý čas tvrdí, že rodičia to ešte nevedia a povie im to zajtra, ale už si stihol bloknúť mamu, otca, sesternicu 😀 a pritom tu tvrdí, že to ešte nik nevie.