Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
A akú radu očakávaš?
@duunlo vidíš to a že vraj sa ľudia nemenia, tu to máš v priamom prenose bohužiaľ
@janickacrazy skor to vidim tak, ze tiez nema zena alebo chlap sadnut na kazde sladke slovo. Mlademu zjavne islo o jedno, zasunut. To dosiahol a predpokladal, ze bude mat niekde na druhom konci Slovenska nejaku “istu” zasuvacku, ktora na neho ochotne pocka, kym sa znova stretnu a zasunie. Co uz, mlady sa teraz vyfarbil, ved nic sa neboj, ked dieta podrastie aj “ocino” sa prihlasi, ked uz nebude musiet sa az tolko starat a prebalovat. Najtazsiu fazu bude mat za sebou, potom bude hajit svoje prava otca 🤣
@duunlo nuž tak si mal dávať pozor, keď nechcel mať dieťa, nuž podcenili to obaja
@janickacrazy podcenili? Ja, ze sexovali ozraty…
@duunlo No tak nestretli sa len raz, vedeli asi, čo bude, tak si to mohli trochu zabezpečiť dopredu. No ale to už je jedno.
@fido69 nevidel a tak či onak si tu . Na fotke je vidno krásne telíčko . Veď v 10 týždni sú nádherné fotky a keď o tom malo vieš tak sa na fotku nevyjadruj.
Áno má 23 je to pre neho šok tak isto ako pre autorku . A ak si nečítal poznajú sa a sú tam sympatie . Môj manžel bol mladší (21) keď som mu oznámila že som tehotná
@mariska1989 Pošlem mu možno tu foto z ultrazvuku aj keď to s nim na 99% nepohne..
Pozri poznám takéto vstahy kde chodili mesiac a ostala baba tehotná a sú doteraz spolu . Pozri písala si mu že sa ideš previesť autom a trápilo ho až si náhodou niečo neurobíš , ďalšia vec ak to s ním nepohne nič sa nedeje svet sa nezrúti no ty budeš mať poklad a zvládneš to aj sama .
@mariska1989 to hej trapilo ho to tak, ze jej pisal, ze si drbne gulku do hlavy, ze dodrbe zivot 3 ludom, atd. Aby sa z tych starosti chudacik chlapec neposral.
@duunlo to som nečítala ale sú to finty aby donútil ženu na potrat . Nie každý sa dokáže postaviť k ocovstvu hneď . Sú taký ktorý nemali problém opustiť ženu 2 týždne pred pôrodom. Česť výnimkám ktorých je viac ako takých dr...ch
@duunlo No čo ti poviem celé zle..také správy som mala od neho, že konečná 🙈 nič by si nespravil, pretože sa má až príliš rád..nechápem ako takýto človek mohol spraviť vôbec psycho testy 🙈
@duunlo podotýkam policajt🙂
@autorka tak uz mi to je aj trochu jasnejsie. Ja som stale toho nazoru, ze policajti by mali robit psychotesty aj kazdy rok, predsalen ta praca je dost formujuca psychiku cloveka, len to by asi prilis vela clenov policajneho zboru bola nevyhovujuca sluzby a kto by potom to robil… ale takeho si si vybrala za potencialneho otca svojich deti 😎
Ach.. naozaj neviem čo bude najlepšie spraviť.
Vo štvrtok idem na to sono a keď sa mi potvrdi tehotensvo či mu to mám oznámiť, alebo nie, lebo povedal, že hneď ako pôjdem od lekára nech mu napíšem ako som dopadla, ale že aj keď v tom budem dáva od toho ruky preč a o to dieťa sa starať nebude🙂 presne takto to napisal: Aj keď v tom budeš tak dávam od toho ruky preč aj keď DNA testy ukážu že je moje ja to decko nechcem mne ide o veľa ide mi o všetko. Takže si myslím, že takéto DNO by nemalo vedieť ani žiadny výsledok ako som dopadla 🙂
To hovori teraz. Ak ho uvedies za otca bude musiet platit vyzivne. Uvadzat ho nemusis a mozes mat kliud ale bez vyzivneho. Ale casom sa moze spamatat a ziadat uznat otcovstvo.jednu vec vsak urob nech to bude akokolvek tak dietatu daj svoje priezvisko. Budes to mat jednoduchsie.
@palculienka40 Samozrejme, že dám dieťaťu svoje priezvisko, len mam úplnú dilemu či mu to povedať, pretože takýto človek si nezaslúži vedieť nič.
Ja by som ho nekontaktovala počas tehotenstva už vôbec, ale ten test dna po pôrode by som si aj tak vyžiadala. Chlapec nebude behať po svete, robiť bez ochrany deti bez nejakej zodpovednosti, minimálne finančnej. Ide mu o veľa, ide mu o všetko a čo teraz? Opakujem, takéto teliatka sa majú naučiť mať ochranu. To platí aj pre ženy, ale ty výsledok tej noci preberáš so zodpovednosťou a dieťa budeš vychovávať zas len ty, on by sa z toho najradšej vyvliekol citovým vydieraním.
Priezvisko môže mať po tebe, ale ja by som ho z otcovstva asi nevyvliekla, aj keď mať takéhoto blba priviazaného k dieťaťu celý život nie je tiež výhra.
Uvidíš čo bude za pár mesiacov a po pôrode, nie je dobré riešiť veci s horúcou hlavou.
Teraz to už nerieš, oddýchni si hlavou.
Vo štvrtok uvidíš ako sa naspis, vstaneš...
Ale ja by som mu podľa jeho reakcií sama nič nepísala, neposielala pokiaľ by mi on sám v ten deň nenapísal že chce info. Že načo sa mu budeš ešte vnucovať keď nechce?
Nic mu nepis. Uvidis co sa ozve a bude zaujimat alebo nie.
Nechapem naco si mu vobec pisala ked este nemas nic potvrdene od gynekologa. Zbytocne si zdramatizovala celu situaciu. Najskor maj 100% istotu, potvrdenu lekarom, ze cakas babo a potom oznamuj. Este sa kludne moze stat, ze nie si tehotna.
Pokial sa vynadril ze dieta nechce tak to s nim neries. Rozmysli si ci ho uvedies ako otca, lebo to treba ist vopred na matriku. Ak nie tak bude bez. Vsetko sa da potom dodatocne riesit. Ak teraz nema zaujem moze ti neskor robit problemy.
ja by som odporúčala, pokiaľ sa rozhodneš, že ho nechceš uvádzať ako otca a nechceš mať s ním nič spoločné, aby si si dala od neho podpísať, že o dieťati vie a vzdáva sa jeho výchovy a podieľania sa na čomkoľvek. Až mu po rokoch prepne a bude ťa žalovať, že o ničom nevedel a vzala si mu možnosť byť s dieťaťom, určite to v niečom pomože.
@blacki Ďakujem, vôbec som ani tetušila, že existuje niečo také ako vzdať sa dieťaťa podpisom. Určite skúsim túto variantu, nepotrebujem mať takého človeka v živote.. pre mňa už neexistuje 🙂
Podla mna to takto nefunguje, ako pisu vyššie. Teraz by som ho nekontaktovala, kým sa sám neozve. Jednak potrebuje čas na spracovanie, lebo je to pre neho sok v takomto mladom veku a nech nemá pocit, že ho do niečoho tlacis. V RL bude mat otec neznámy, lebo Ti asi nepojde podpísať vyhlasenie o otcovstve na matriku. Potom das na sud návrh na určenie otcovstva (po porode), nech ti plati aspoň vyzivne, samozrejme, všetky bloky si odkladaj. Potom uzavriete rodičovskú dohodu alebo na súde budete riesit starostlivost. Máš vyhodu, že býva daleko, žiadnu striedavku sud neschváli, ani si nebude nárokovať nejaké časté stretávanie kvôli diaľke, ani ti určite dieta nezoberie. Sud ti nenariadi prestahovat sa k nemu bližšie. Skus s ním komunikovat slusne, nech spolu vychádzate kvôli dietatu. Manzel toto mal, nikdy nevidel svojho otca, ale ten emigroval do zahranicia, keď bol maly. skontaktoval sa však s otcovou rodinou, keď bol už dospelý, tá sa o neho zaujima, aj o naše deti a stretávame sa. Jeho otec má veľké vycitky, zaujima sa o nás, pozera si naše fotky, ale k stretnutiu ešte nedošlo, ani k priamemu kontaktu, komunikujeme s jeho sestrou, stále zije daleko v zahranici. Aj takéto osudy pise zivot
pozri sa si zmatena aj on. konate obaja uplne iracionalne co je pod vplyvom okolnosti pochopitelne. mala som sice inu situaciu ale tiez som otehotnela ked som nechcela a viem aky je to chaos v hlave a v pocitoch.
nadych vydych dievca.
ujasni si ci dieta chces. potrat odmietas ale su aj ine moznosti. bud si ho teda nechat aj v pripade ze budes na neho sama . alebo ak si netrufas na tuto moznost je moznost utajeneho porodu, adopcie ... alebo teda aj po porode dat dieta do babyboxu.
dalsia moznost je ze chalanovi sa to v hlave rozlezi. jednoducho aj pre neho je to sok. obzvlast v jeho rokoch. ano mal si davat pozor ale to aj ty. na druhej strane zrutil sa mu svet. rovnako ako tebe a to kazdy spracuva a preziva inak. je nefer chciet od neho aby to vyriesil okamzite a dal superspravne stanovisko.
v idealnom svete by sa k tomu postavil zodpovedne a ako chlap ale nie sme v idealnom svete.
hnevas sa na neho ale on je len polovica problemu.
technicky ruky prec dat nemoze. ak potvrdia DNA testy otcovstvo musi prispievat. ci chce alebo nie.
ak ho z jedu neuvedies ako otca za mna urobis chybu. vyzivne na dieta sa ti vzdy zide. a casom mozno aj on pride k rozumu. to uz ale zalezi od teba tvojho postoja a spravnia. a mozno nepride co neznamena ze nebudete mat s dietatom pekny zivot.
nechaj to vychladnut. chod ku gyn. nevies ako tehotenstvo dopadne. mozno dobre mozno zle. odkladaj si blocky z nakupov vybavy pre dieta. netlac na pilu. musite sa obaja dostat z prvotneho soku.

Dnes mi nepísal vôbec nič a dobre aj tak..nepotrebujem sa rozčuľovať a vymieňať názory s takým človekom.. 🙂 som pripravená, že budem slobodná mamička keď sa mi vo štvrtok tehu potvrdí.. takého človeka vo svojom živote viac nepotrebujem.. ja chápem, že je mladý a že sa moc nepoznáme, ale ukázal svoj charakter a tým to pre mňa hasne...dvere mu po tomto nikdy netvorím, úplne mi stačí ako sa zachoval.