Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
A čo si čakala? No čo už, stalo sa. Následky budeš niest len ty. Držím palce!
Nezmení sa nič..je naivne dúfať, že sa v ňom niečo zmení pred chvíľou mi napísal toto: Ja sa o to dieťa starat nikdy nebudem prepac mi ale ostaneš na to sama chápeš ?? Takže asi toľko k tomuto celému, zablokovala som si ho, nemám nervy ani náladu sa tu s niekým doťahovať..
Podľa mňa ťa chce proste týmto donútiť, aby si išla na potrat a on mal pokoj. Je to smutné, ale tak neviem, či je úplne najlepšie si ho zablokovať.
@janickacrazy Ja len nemám nervy sa tu s ním doťahovať a vymieňať názory nie som v stave sa rozčuľovať.
@janickacrazy Také správy mi písal, že: Radšej by som nežil jak mat decko prisaham.
Alebo že: strelim si guľku do hlavy a bude vybavené..toto naozaj nepotrebujem čítať
V prvom rade by som sa zamyslela nad tym, ako vidis svoju buducnost. Ak dieta naozaj nechce, budes maminka samozivitelka. Je to vsak tvoja zivotna cesta a musis sama citit ako dalej. Ja by som takto vychovavat dietatko nechcela, nepride mi to zodpovedne, citim, aku dolezitu ulohu ma v zivote mama i otec... a mam aj vlastnu skusenost co sa jednorazoviek tyka, ale u mna je to jasne nie. Ak si sa vsak rozhodla ze to das, nic ine ti nezostava iba sud a nasledne od neho vyzivne. Kazdopadne ti drzim palce.
Kolko mas rokov?
No, je to decko nie chlap. Vykašli sa na neho. Jemu raz dojde čo spravil, ale to už bude veľmi neskoro. Sústreď sa na seba a priprav sa na to, že budeš slobodná mmamička. 🤞
Držím Ti palce🤗 on ti bude teraz opisovať, ako to nezvládneš, že ti chce dobre a bla bla bla, len aby ťa zlomil a išla si na potrat. Ale následky by boli zas iba na tebe. Dieťatko vychováš a s jedným bábom si k sebe nájdeš aj fajn chlapa raz. Nebola by si prvá. Mám kamošku, čo si našla frajera a on berie jej syna ako svojho.
@ina2405 Ďakujem ❤️
Ja neviem vôbec čo je v takejto situácii najlepšie spraviť..či mu neodpisovať vôbec, lebo keď si píšeme tak napíše aké má už nervy a pod resp je to ešte horšie...tak či by nebolo najlepšie mu neodpisovať pár dní aby to nejak spracoval, ukľudnil sa...neviem
Také správy mi píše, že keby som nebola sebecká, tak by som išla na potrat a nepokazila by som život 3 ľuďom, takže naozaj rozmýšľam nad neodpisovaním nemám za potrebu si drať prsty na klávesnici pre takého človeka.
Neodpisuj, mysli teraz na seba a dieťa. Keby on nebol sebec, tak by sa lepšie chránil a nedošlo by k nechcenému otcovstvu.
@ina2405 máš správu
Ta jeho reakcia je uplne strasna. Ale pri 23r.chalanovi som ani inu necakala... Je mi to luto, ale aspon sa vyfarbil. Drzim Ti palce,nech ste s babom zdrave a zvladnete to aj same.🍀🍀
@lubkovaandrejka Áno vyfarbil sa poriadne 🙂 a ďakujem veľmi pekne
Ďalšia vec je tá, že moja mama je z jednovaječných dvojičiek a neviem či môžem mať dvojičky ja, alebo až moje dieťa.. takže keď sa naozaj potvrdi tehotensvo a poviem mu, že sú tam dve ho rovno j*bne 🙂
@fido69 ?
Neodpisuj mu, kašli naňho, potrebuješ kľud. Tie dvojičky väčšinou vedia preskočiť generáciu, tak snáď to tak bude.
Máme v rodine dvojičky, vždy každú druhú generáciu.
Ahoj, si uz dost stara na dieta a zaroven mlada na to, aby si si casom nasla noveho partnera, ktory sa rad ujme roly otcima. Nepokazis zivot trom ludom. Pokazi si ho iba on, lebo raz mu docvakne, ze sa vzdal dietata. Pekne od neho potom vytahaj alimenty a nech sa teda nestara, ale zakon je zakon, dieta je jeho, to neobide. Ty s babom budes stastna, ver mi. A nebudes jedina slobodna mamicka. Rodicia ti isto pomozu a neverim, ze niekedy olutujes to, ze si si ho nechala 😊
@tanuuulka máš spravu
Ja by som pockala. Tyzden, dva...mozno aj on si to necha prejst hlavou a bude sa na to pozerat inac ako teraz...nie je dobre riesit veci s horucou hlavou
@jenn25 Nemyslím si, že sa na to bude pozerať inak, ale uvidíme. Vo štvrtok idem na sono a keď sa to potvrdí na 100% vychádza mi to tak, že by som mala byť cca v 10-11tt len neviem potom čo mám robiť povedal, že chce vedieť ako som dopadla..či mu to len oznámiť, alebo aj poslať foto z ultrazvuku no neviem 🤷🏼♀️
Neviem ci dostanes hned aj foto z ultrazvuku...ja by som mu len napisala nieco v skratke co ti povie dr....bez emocii, take suche....
@jenn25 ak si vypyta, tak jej ju podľa mna dá.

Nečakaj od neho, že bude raz tvoj partner. Budeš sklamaná pravdepodobne.
Pri hádkach by ste si mohli vyčítať, čia je to vina, že ste boli do partnerstva nútení. Prinajlepšom bude spolupracovať ako otec a budete si rozumieť ako rodičia. Ale verím, že raz budeš mat úplnú rodinu.
Začni sa pripravovať na život slobodnej maminy. On chcieť nemusí, ale ma zo zákona povinnosť sa o dieťa postarať, aspoň finančné. Netlačí na pílu, nechaj mu čas, zároveň si však odkladaj bločky od toho, čo kúpiš dieťatku.
Možno to nebude hneď, možno sa ozve až časom, keď bude dieta staršie, nikdy nevieš. Alebo si medzitým nájdeš niekoho iného. Život píše všelijaké osudy.
Nemáš 16,aby si dieťa nezvládla, aj keď ľahké to nebude.
Veľa síl a veľa zdravia.