Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
@kiki68 vydupe si práva ako rodič? Veď, ale on aj bude rodič...
Dieta si chces tak ci tak nechat. Akoze co cakas,ze zrazu sa do seba zalubite,budete si rozumiet ako partneri a budete spolu zit? Trochu naivne predstavy mas. Rozpravat mohol a rodine,no realita je ina. Oznam mu to a hotovo. Aj tak sa budes musiet ty sama zariadit.
Neposielaj. Neponizuj sa.
Riešis to príliš s horúcou hlavou. Véd nechaj si čas, neodpisuj mu nič, aspoň teraz nie.
Tvoje slová, že nikdy s nim nechceš mat nič spoločné.. Nuž, už s ním celý život budeš mat niečo spoločné - dieťa.
Chlapca by som nekontaktovala, nemáš povinnosť ho kontaktovať. Mysli dopredu, odkladaj si bločky, ale v tomto stave mu radšej už nepíš...
@pralinka25 velmi dobre a rozumne rady, dufam, ze autorka si ich precita a zoberie na vedomie!
@pralinka25 Šiť horúcou ihlou? Tak pánko sa vyjadril, že to "decko" nechce, že dáva od toho ruky preč, že sa o neho nikdy starať nebude a neviem čo všetko a ja tu šijem niečo horúcou ihlou?
Autorka pralinka sa ti snazi vysvetlit, ze chlapec sa tak isto zlakol, ako ty, ked si sa dozvedela, ze si tehotna, ani ty si nevedela, ze co teraz mas robit, kontaktovat-nekontaktovat, ked kontaktovat tak ako...?!
Kazdy z nas je iní, chlapi takto reaguju na taketo "prekvapenia".
Prenho je to decko, lebo nie jemu rastie v brusko babatko, a nechce zavazok...
Mozno ked sa narodi a uvidi babatko, zmeni sa to.
Moj manzel, tak isto bol na tom podobne, ano lubil ma, ale bal sa stat otcom a kym som mala dieta v brusku, bolo to len decko, no ked mu ho dali do narucia...zmenil sa...v noci robil salta z postele ked maly len trosku zaknucal. ... Syncek moj, syncek moj, otecko je tu.🤣🤣 sice nevedel, co s nim robit...ale bol tam.
Autorka, hlavne sa nehraj na hrdinku. Nech to dopadne akokoľvek, zabezpeč si vyzivne. Dieta potrebuje milión veci, a čím je väčšie, nároky sa zvacsuju. Tak nebuď majsterka sveta a požiadaj si o neho.
Čo sa týka "otca", uvedomí si, že ste pri tom boli obaja. Rovnaku zodpovednosť nesiete. Ak sa on k tomu postavil ako postavil, má na to právo. Je to blbé, ale má. Ty si uvedom, že on Ti nič "nespravil ", spravili ste to dieťa spolu.
Tak rozum do hrsti, budeš matka, tak začni robiť dospele rozhodnutia. Držím palce 🙂
Neodpísala som mu doteraz a už mi vypisuje správy, že som sa ťa niečo pýtal..bože nemienim si s ním vymieňať názory ani sa rozčuľovať
Tak to ignoruj. Nechaj si čas. Nereaguj útokom. To nič nevyrieši. On to potrebuje tiež spracovať. Ak bude neodbytny, napíš mu, že sa vo štvrtok ozves. Nič viac a nič menej.
on to vie extremne kratko. este to nemas ani potvrdene. bohuzial jeho reakcia je normalna primerana stavu aj ked sa ti to zle pocuva. daj m cas. nie kvoli nemu ale kvoli sebe. neodhanaj ho svojim spravanim pretoze viac tym stratis ty ako on. e to na hovno situacia ja ta uplne chapem ale chapem aj jeho.
normalne mu odpis ze potrebujes cas a ked bude nieco nove ozves sa. ze nepotrebujes teraz ziadnu dramu. slusne bez invektiv vycitiek a nadavania.
@dharmasanata Bude len ked bude vediet, ze dieta vobec ma a potom ked nie je v rodnom liste, tak si to musi cele zabezpecit cez sud. Je mozne, ze o to nikdy neprejavi zaujem a mama dietata bude mat pokoj. Moze si najst niekoho normalneho, vydat sa a nenatahovat a nejakym clovekom, ktoreho ledva poznala
Mna este napadlo ci nemôže mať daky iný vzťah pomimo a sa zľakol 😃 inak ja by som ho už nechcela ako otca nikde, kamosku tak posielal typek na potrat, vravel ze to dieta nie je jeho, nadával jej do ku... piii... zapísala ho ako otca a teraz sa súdi bo strasne on chce zrazu malú vydiera ju a ona je z toho mimo...
Toto mi momentálne napísal.
Spravím všetko na svete len si to prosím nenechaj..Ty si nevudoemujes že to bude už navždy že budeš sama matka preboha každý jeden deň..Radšej ostaňme v kontakte buďme normálny kamaráti z výhodami ale toto nie..Premna to decko neexistuje a nikdy nebude bol to len omyl...a keď si ho rozhodneš nechať do RL ma nedávaj neprajem si to
Takže asi toľko k tomu nemám s ním o čom 😊
ved priat si to nemusi. ale po DNA testoch by bol ci chce alebo nie.
"Neprajem si to"... Kokso, ten človek žije asi vo svojom svete. Preberie sa, keď mu o pár mesiacov príde obálka zo súdu.
A "fascinuje" ma, že Ty si máš ísť s ľahkosťou ničiť telo a dušu potratom a on Ti za to "veľkoryso" poskytne kamarátstvo s výhodami.🤦♀️ To je fakt už dno.
Niektore ste tu fakt normalne? Radit jej dat ho za otca a este zmykat vyzivne? On to dieta nechce a ani ju.....da ho za otca a bude si z trucu za 10 rokov narokovat stretavky a pod?
Ja by som s nim skoncila komunikaciu a proste otec neznamy a bodka.
@fiirsttiime presne toto...chlap niekolko rokov zije free život.....potom mu prepne a zacne riesit otcovstvo a toral donici decku aj matke život.
@caramellka on ma pocit, že je z neho taká paf, že keď jej ponúkne kamarátstvo s výhodami tak hneď pôjde na potrat 😂
Ako to už autorka musela byť riadne zúfalá, keby na ten potrat išla a potom k nemu ešte hopsla do postele.. ale tak topiaci sa aj slamky chytá 😅 podľa mňa, jej ešte ponúkne peniaze, k tomu sexu..
@winki13 no lenze on bol pri tom tiez. bohuzial ciny maju nasledky. apropo nemusi ho uviest ako otca. staci ze jemu sa to za 10 rokov rozlezi a poziada o DNA testy. moze donicit rodinu tak ci tak.
a inak kolko poznas deti a dospelych ludi s kolonkou otec neznamy? ziadny z nich nikdy nechcel zistit? uz len kvoli dedicnym chorobam a inym veciam. ono to nie je take jednoduche. za tymto bodka neexistuje.
Napísal mi ešte toto;
A v štvrtok.. mi prosim napis čo si sa dozvedela a ako si sa rozhodla 🙂 ďakujem
Toto som mu odpísala ja;
Nie som povinná ti oznamovať po tomto nič odo mňa nečakaj už ani bodku.
A on odpísal že:
Nesi povinná mi nic oznamovať ale potom odomna nečakaj nic ani cent nie to môj čas alebo dačo.. keď sa mi neozves v štvrtok blokujem si teba aj všetkých známych tvojich všade
Ach bože no koment už na toto 🤣🙏🏻
@caramellka Totálne dno nič viac nič menej 🙃
och dievca, tu spravu ze nie si povinna.... si si mohla odpustit. ja viem ze tebou lomcuju emocie, ale narobis vela skody.
@winki13 ako pise
@pralinka25 - ak si to o desat rokov rozmysli, vie dodrbat zivot aj tak. Moj prvy exmanzel mal v RL otec neznamy - jeho mama si to tajomstvo zobrala do hrobu, bol silvestrovske dieta z chaty 🤷🏼♀️ dosledok na jeho zivot - nikdy nechcel a ani nema doteraz deti, nevie ake geny su v nom a na otazke deti mu stroskotalo nase manzelstvo a aj dalsie styri dlhodobe vztahy potom co mal.... Proste doteraz neprekonal ten strach, ake geny nosi v sebe..... 🤦♀️
Správaš sa totálne iracionálne a robíš veľkú chybu. @pralinka25 ti perfektne radí, stačilo by, keby sa držíš iba jej príspevkov, robíš to, čo ti píše a celé by to mohlo dopadnúť relatívne OK. Ale ty nie, tvrdohlavo si ideš svoje. Máš pocit, že konáš úplne perfektne a si akože nad vecou. Raz to budeš veľmi ľutovať.
To vazne take nevyzrete, primitivne pracuje v policajnom zbore? Na psychotestoch sa asi kompetentna osoba pozabudla…
Nechcel by som aby ma v buducnosti niekto takyto riesil. Tomu rupnu nervy tak snad aj zacne strielat 🤣

Tu je zbytočne čokoľvek radiť.