icon

Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?

20. sep 2024

Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻

pralinka25
24. sep 2024

prosim ta pochop on je v soku. melie sa to v nom rovnako ako v tebe. cokolvek napises len vyhrocujes situaciu. nie je nad to jednat korektne. to ti moze pomoct. ty nebojuj proti nemu. nenazyvaj ho dnom a blbcom. ano chova sa iracionalne ano pise ako cvok ale on to spracuje a to ako to spracuje mozes vo velkej miere ovplyvnit ty tak aby to bolo v tvoj prospech a pripadnho dietata. nepal mosty, nebojuj, nekop. tato cesta nikam nevedie. ublizis sebe najviac. normalne s nim jednaj aj komunikuj. ono sa to zlomi ked pominie prvotny sok.

pralinka25
24. sep 2024

@duunlo prosim ta zdrz sa komentara. ty nevies ako by si reagoval ty sam v skratovej situacii.

autor
24. sep 2024

@pralinka25 Ale však mi napisal, že si nepraje aby som ho uvádzala ako otca dieťaťa, nechce sa o to dieťa nikdy starať ani ho vidieť, lebo nejaké "decko" ako ho nazval je pre neho len omyl a že nikdy v živote nezmení nazor napísal, že: Už rob ako chces.. Ale nečakaj odomna vôbec nic.. teraz ani nikdy
Takže si naozaj myslíš, že sa to v ňom zlomí? Určite nie..

tundra
24. sep 2024

@autorka Skus sa upokojit a pozorne si precitaj rady,od @pralinka25 Si velmi mlada a nevies,co ta caka.

autor
24. sep 2024

Vyjadril sa jasne, tak nechápem prečo chce vedieť ako som dopadla vo štvrtok keď mi napísal, že aj keď v tom budem som na to sama 🤷🏼‍♀️

janickacrazy
24. sep 2024

Pralinka ti píše veľmi rozumne, naozaj. Daj mu čas, ešte môže kľudne zmeniť názor. Zažila som podobné aj keď teda my sme spolu normálne chodili, najskôr má tiež poslal na potrat, vyhrážky všelijaké, tiež bol mladý. Potom keď sa dieťa narodilo mi ho chcel zobrať, že ja som neschopná sa oňho starať, že sa bude on a jeho matka! Samozrejme že mi ho nezobral, proste reči sú jedna vec, realita druhá. Stať sa môže ešte čokoľvek. Daj si čas aj ty, aj jemu, naozaj, môže sa mu to ešte rozlezat v hlave.

autor
24. sep 2024

@janickacrazy Asi ťažko sa mu to môžeš rozležať v hlave keď si ma zablokoval 🤣🙏🏻

janickacrazy
24. sep 2024

Nemyslím hneď, ale napríklad keď sa to dieťa narodí alebo neskôr. Ale veď uvidíš sama.

autor
24. sep 2024

@janickacrazy Blokol si ma, takže tak no 🙂

pralinka25
24. sep 2024

Lebo si to prilis spickovala. Hovorim nechaj ho vychladnut.
Ludia sa menia dozrievaju vyvijaju. To co hovori teraz v hneve casom nemusi platit. V hneve strachu frustracii toho ludia nahovoria. To aky vztah bude v buducnosti mat k tebe a dietatu zalezi od teba. Zatial robis vsetko preto aby vas odstrihol

autor
24. sep 2024

@pralinka25 Teraz mi navrhuješ čo? Pochybujem, že si ma odblokuje keďže si ma blokol úplne všade..no koment

tundra
24. sep 2024

@autorka clovek po nehode je v šoku.Vy ste mali nehodu,ktoru nedokaze spracovat.Jeho jedina myslienka je potrat,preto tie sluby,ze spravi vsetko,ked to das prec.Chapes,on nedokaze triezvo uvazovat,najradsej,by utiekol z toho celeho prec.Nepocital, ani vo sne,ze sa mu nieco take stane.Pocuvaj @pralinka25 a dopadne to dobre.

no_a_co
24. sep 2024

Niekedy nekomunikovat chvíľku veľmi pomáha, ver mi

pralinka25
24. sep 2024

no teraz uz moc toho neurobis. ale nevadi. nadych vydych. nechaj ho tak on sa ozve. skor ci neskor.
dovtedy sa vrat sama k sebe a zacni rozmyslat uplne realne co dalej. prvy krok lekar.
mas rodinu? ak si dieta nechas mas podmienky? praca, plat, zazemie? si pripravena aspon trosku? existuje cela skala moznosti sposobov rieseni.

fiirsttiime
25. sep 2024

Baby uprimne nezazila som ale keď vidím co prežíva kamoska teraz po roku ako si malú vypyplala ze chodí za ňou nadáva jej , kazde stretnutie s malou skonci bud polícia abo sociálna lebo typek chce robiť zle bo však zrazu je otec tak radšej by som mala v rodnom liste 4x otec neznámy... ked je takýto psychos pred bude aj po... za 3 dní ci kedy mu to povedala mohol uz vychladnúť a povedať ok, necítim sa na to so mnou nerátaj ale ak sa ty na to cítiš brániť ti nebudem a nie rozhodovať za ňu co ma robiť...
A argument ze typek nemá deti bo nevie aké má gény to ako vážne? Keby mal oca v rodnom liste co droguje chlasce tiez si povie ze nejde mat deti bo ma gény po otcovi? Kľudne tie gény môže zdediť po predkoch a mat deti za prezidenta...a taktiež opacne rodicia môžu byť super a dieta ma gény po starých rodičoch co tak super uz neboli...
Za mňa nie nie nie ak ti ma kto pomôcť tak milion x nie s takymto chlapom..

dion287
25. sep 2024

Ako to tu tak všetko od začiatku čítam...bohužiaľ stále existujú muži ktorí pichat áno ale následky si neuvedomujú. Stať sa môže vždy. Ma 23 rokov určite v najbližšej dobe od neho nečakaj zmenu správania ani že si to rozmysli ale príde deň kedy odrazu ho osvieti (keď bude starší) a začne ľutovať, snažiť sa....uvidíš... ja byt tebou dietatko sama výchovam, všetko zvládneš. Si stále mladá a keď moja mama so 4 deťmi si našla muža tak ty s jedným problém určite nebudeš mať. Možno si nájdeš muža ktorý ťa bude milovať tak, ze si bábätko ešte aj osvojí. Henten 23 nedospeleho fizla nerieš nestojí ti za to. Inak mala som fizla a presne aj v tom veku a nič sprostejšie som nevidela. Zvládneš to sama si silná žena. Treba myslieť pozitívne, tešiť sa a byt odhodlaná dat do toho všetko. Nie si prvá ani posledná. Príde muž ktorý si vás bude oboch vážiť. A henten uvidíš dospeje a o pár rokov ti bude písať a revat....

aurora33
25. sep 2024

Vsak ty si čakala, že po tvojom oznámení tehotenstva sa ti hodí okolo krku 😀😀😀

dharmasanata
25. sep 2024

To je ozaj vyzretosť zablokovať si a tváriť sa že je po probléme 🙂 ten sa raz za svoje rozhodnutia bude veľmi hanbiť. Žial je to ešte chlapec a nie muž. Zbytočne ste to takto obaja vyhrotili, za horúca... No ži si svoj život, hlavne buď v kľude ak sa dá, do pôrodu si ešte všetko premysli. Veľa šťastia.

autor
25. sep 2024

@dharmasanata Čo ti poviem..🙂
Posledné čo mi napísal bolo toto: Dúfam že o sebe nebudeme už nikdy počuť zbohom a zablokoval si ma no mám dosť...tiež si myslím, že sa raz za svoje rozhodnutie bude veľmi hanbiť a možno nie, lebo je to človek bez chrbtovej kosti..a kto vie či mi ešte zajtra napíše či sa naozaj potvrdilo u Dr. tehotensvo aj keď nenapíše si myslím, že nad tým rozmýšľať bude mňa by neskutočne zožieralo keby som výsledok nevedela, ale to som ja..

aurora33
25. sep 2024

Sranda že predtým to bol úplne úžasný chlap, milý, sympaticky, dokonalý. Nuž, preratala si sa. Chcela si viac, nevydalo.

dharmasanata
25. sep 2024

Neboj s ním sa to povezie celý život, bude to mať v hlave, vždy bude v strese, že mu zaklopeš na dvere. A hlavne keď bude mať časom svoju partnerku a deti ..

janai1
25. sep 2024

Na predchádzajúcich stranách si písala, že si si ho zablokovala... A zas odblokovala? No tak sa k sebe super hodíte.
Milé ako si niektoré myslia, že keď nebudú dostávať výživné ako úžasné potrestali toho chlapa. Wau, jedine svoje dieťa si ukracuješ o peniaze

autor
25. sep 2024

@dharmasanata Pre mňa to je obyčajný chudák a zbabelec..možno sa už ani neozve, ale jeho vec.

tundra
25. sep 2024

@janai1 pripomina mi to techniku ludi,ktori,ked sa dostanu do fin.problemov,miesto navstevy banky,prestanu komunikovat a dlh sa nabaluje,nakoniec to skonci u exekutora a v konecnom dôsledku zaplatia za pasivitu niekolkonasobne viac.Co na to povedat...
Vela zien,sa tu snazi pomôct a autorka si ide svoje.

stanulienkat
25. sep 2024

Prečo je podľa teba chudák a zbabelec? Skús sa zamyslieť na tom, ako si sa správala ty? Sukala si s človekom, ktorý nebol tvoj partner, šukala si s ním bez ochrany a šukala si s ním opita. Keď si nechcela otehotnieť, buď si nemala šukať s kamarátom, alebo si mala použiť prezervatív, alebo si sa nemala opiť. Proste ľudia by sa mali správať ako ľudia a nie zvieratá a potom vyplakávať a zničiť život niekoľkým ľuďom. Keď sa ťa to dieťa raz opýta kde ma otca, čo mu povieš? reba byť trošku zodpovedna a neválať to na mladé kvázi decko, ktore malo prilezitost zasunut. Ja som mu ani nečudujem, že v jeho veku nechce vychovávať dieťa. Má ešte minimálne 10 rokov čas na to. A áno zodpovedný je za tento stav aj on keďže nemal prezervatív, ale keďže žena si všetko odserie, tak by mala viacej používať tú hlavu.

yoxinka
25. sep 2024

@stanulienkat
Tvrdé slová, ale pravda 🤷‍♀️.

aurora33
25. sep 2024

A keď si s ním spávala ožrata tak to nebol chudak?

autor
25. sep 2024

@aurora33 Vôbec mi tu nepomáhajú tieto správy..
Ja som ho chudákom nazvala preto, lebo sa takto ku tomu postavil..okej chápem, že je mladý, že je v šoku, ale vypisovať zbytočne xy slohoviek a nakoniec napísať, že dúfam, že nikdy v živote o sebe nebudeme počuť je už iný extrém no...ešte k tomu si úplne všetkých mojich blyzckich blokol, takže @pralinka25 pochybujem, že sa ešte vôbec v ten štvrtok ozve 🙂

betulinka1
25. sep 2024

Autorka OK otec je teda jasny, zabudni na neho, že bude dobrovolne otcom na rodnom liste a dobrovolne platiť výživné. Ale to si vies vysúdiť. Teraz inak. Čo s tým bábom? Chceš ho, nechceš ho, vies sa postarat, ma ti kto pomocť?

dadaa1234
25. sep 2024

Ahoj. Pánko si nepraje aby si ho uviedla ako otca 🙂 aké milé 🙂 pravdu poviem, ak by ma netlačili financie, ani by som ho neuviedla. Zaujíma ma ako sa tento príbeh bude vyvíjať a daj aspoň nám vedieť ako si vo štvrtok dopadla.