Ako oznámiť tehotenstvo svokrovcom?
Ahojte. Ako ste oznámili tehotenstvo svokrovcom? Moji rodičia to už vedia, chceme to oznamit aj svokrovcom, viem že je to skoro lebo som len v 8tt. Ale vôbec neviem ako to oznamit svokrovcom. S mojou mamou vychádzam veľmi dobre takze jej som to povedala hneď. Ako ste oznámili tehotenstvo vy? Či rodičom alebo svokrovcom?
@anonym_autor poslali sme fotku zo sona v 12tt a čakali, kedy zavolajú späť.
Prisli sme a povedali sme ze budu mat vnuca. To sa nejako specialne oznamuje svokrovcom?
@anonym_autor ahojte, cakame babatko, budete mat vnuca ….ci mi daco uslo a oznamuje sa to nejako specialne? 😀 ale mne osobne sa nikdy nepacili divadla okolo oznamenia
oznámila som rodičom po telefóne a následne svokrovcom, oznamovali sme spolu s manželom
Presne tak isto ako si to oznámila rodičom.
Neviem preco z toho robis take halo 😀 Ci mate nejake zle vztahy? Ak nie tak uplne normalne tak isto ako rodicom.
Prvé 3 mesiace sme to nepovedali nikomu. Potom to manžel chcel povedať kamošom a ja že veď ani vaši to ešte nevedia, tak ešte pockaj (našim sme to povedali pár dní predtým). Tak zdvihol telefón, a keď sa svokra pýtala čo je u nás v posledných dňoch nové, v jednej vete vymenoval XY veci a medzitým aj že bude babka😂. Ona že “počkaj čoooo?” 🥰 Keď to strávila, natesena mi volala že či fakt 😉. Žiadne Teatro sme okolo toho nerobili.
Ukázali sme im fotku zo sona
V 8.tyzdni ste si to s manzelom mali nechat este pre seba, este sa moze cokolvek pokaslat... teraz je to take blbe, ze jedni vedia skor a a druhi nie..
@anonym_autor v 8tt by som neoznamovala absolutne nikomu.. načo? Tak vo 4.om mesiaci najskôr.. my sme boli u nich na návšteve a pomedzi rozhovor sme povedali že pýtali ste sa nás že čo máme nové tak ak všetko dobre pôjde tak na vaše meniny (to som hovorila svokrovi) sa stanete starými rodičmi... Druhé sme povedali tak že prepáčte že som taká nijaká, roztrzita ale som asi tehotná... To bolo skôr ako v 4.om mesiaci, prinznavam.. ale vtedy som bola na nich nepríjemná tak som to musela nejako zaobalit a zahovorit 😁
Boli Vianoce takze darcekom ale rodicom som to povedala len tak na navsteve, nic speci. Vsak tak ako si to povedala mame,poviete to aj im. Preco robit rozdiely ?
@anonym_autor prišli sme s fotkou z prvotrimestralneho UTZ - pred 12tt by som tehotenstvo už neoznamovala.
Ja by som mozno pri svokrovcoch pockala az po tom 12tom tyzdni..Ako chapem ze su to rodicia tvojho muza, ale ocividne nemas s nimi moc dobry vztah.
svokrovcom nech to oznami manzel, su to jeho rodicia
@anonym_autor poslali sme fotku zo sona v 12tt a čakali, kedy zavolajú späť.
@mdse hej? 😁 tiež má napadlo poslať fotku zo sona a keď zbadajú tak nech sa vyjadria
@anonym_autor a to sa musí nejak inak špeciálne oznamovať svokrovcom než rodičom?
@zojazoja nehovorím že nejako špeciálne oznamit, ale zas nechcem im povedať že budete starý rodičia. Proste nejako milo oznamit aby sa potešilo
@mdse hej? 😁 tiež má napadlo poslať fotku zo sona a keď zbadajú tak nech sa vyjadria
@anonym_autor u nás to vyšlo, svokra hneď v tej sekunde volala že "vy čakáte dieťatko?" A tešila sa 🙂) ale to bola naozaj pekná fotka, zreteľne bolo vidno bábo. Lebo keď som posielala kamoške doktorke fotku v nejakom 6.tt, tak sa ma spýtala, či mám uzlík na štítnej žľaze😄
@anonym_autor u nás to vyšlo, svokra hneď v tej sekunde volala že "vy čakáte dieťatko?" A tešila sa 🙂) ale to bola naozaj pekná fotka, zreteľne bolo vidno bábo. Lebo keď som posielala kamoške doktorke fotku v nejakom 6.tt, tak sa ma spýtala, či mám uzlík na štítnej žľaze😄
@mdse podľa mna moja svokra to už vie 🤭 vraj sa jej tri krát po sebe snívalo niečo a vraj v snary to vyšlo že nude prírastok 😁
V 8.tyzdni ste si to s manzelom mali nechat este pre seba, este sa moze cokolvek pokaslat... teraz je to take blbe, ze jedni vedia skor a a druhi nie..
@anjelicek26 ja viem že sme si to mali nechať pre seba, no svojej mame som to povedala a otec sa to jednoducho dozvedel.. presne teraz moji rodičia vedia jeho nie.. nieje to fér alebo ako to nazvať. Viem že sa môže stať hocičo.. ale verím že nie a že všetko bude tak ako má byť.
@anonym_autor to je milé 🙂) inak aj mne sa pred teho testom snívalo, že bude bábo.
@mdse mne sa snívalo často že som tehotná alebo mam bábätko.. no nebolo to tak, snažili sme sa dlho ale ja mám silne pcos a anovulacne cykly. Riešili sme to už v car
@anjelicek26 ja viem že sme si to mali nechať pre seba, no svojej mame som to povedala a otec sa to jednoducho dozvedel.. presne teraz moji rodičia vedia jeho nie.. nieje to fér alebo ako to nazvať. Viem že sa môže stať hocičo.. ale verím že nie a že všetko bude tak ako má byť.
Ja by som mozno pri svokrovcoch pockala az po tom 12tom tyzdni..Ako chapem ze su to rodicia tvojho muza, ale ocividne nemas s nimi moc dobry vztah.
@rdi vzťah sl svokrovcami mám v pohode. Nepoznám ich cely život, samozrejme že nemám s nimi vzťah ako s mojimi rodičmi. Ale myslím si že vzťah mame dobrý
@anonym_autor prvé sme oznámili každý svojim rodičom - ja som išla na kontrolu do rodného mesta a tak som doma, u rodičov rovno povedala aj výsledok. Keď prišiel muž, išli sme na návštevu k jeho rodičom a on oznámil novinku. Druhé sme oznámili fotkou, ktorú sme každý opäť poslali svojim rodičom.
@gab1sol pekne oznámenie druhého tehotenstva ☺️ ale asi tiež neskôr ste oznamovali že? Po 12tt?
@anjelicek26 to že ty si to mužovi oznámila až po 7tt je tvoja vec ale prečo by to autorka nemohla oznámiť keď rodičia to už vedia. A za ďalšie ja som si prešla tiež potratmi a aj keď nemáme ideálne vzťahy so svokrovcami aj tak si neviem predstaviť že by o tom nevedeli že som potratila. Veď to nejde oznamovať celému svetu. Hlavne že celý kôň vedel o tebe že si tehotná skôr ako vlastný muž 👌
@gab1sol pekne oznámenie druhého tehotenstva ☺️ ale asi tiež neskôr ste oznamovali že? Po 12tt?
@anonym_autor prvú sme oznámili prakticky pár dní na to, ako to potvrdila doktorka. Druhú, keďže som sa necítila úplne ok, bývalo mi zle, tak až cca po tom treťom mesiaci, takže áno, to bolo neskôr.
@anonym_autor mne syn s nevestou dali obálku kde bola fotka sona🤗
My sme usporiadali obrovskú párty (ešte väčšiu než svadbu) a pozvali sme ich tam a všade sme dali bilboardy s fotkou embrya (v tom období malo 2 týždne) a tak sme to oznámili, myslím, že nič špeciálne.. pri druhom už hneď po vášnivej noci usporiadame niečo väčšie. 🤣 ale nie veď normálka povedzte, že čakáte bábo, poprípade kupte napr. Varechy, že babka a dedko a čakajte na ich reakciu. Nápadov je veľa, keď to chcete trošku špecialnejšie. Držím prsty!
normálne nech to muž povie keď bude s nimi telefonovať…

@anonym_autor a to sa musí nejak inak špeciálne oznamovať svokrovcom než rodičom?