Ako prijať fakt, že čakám dvojičky?
Nedokážem prijať fakt, že čakám dvojičky. Som z toho veľmi smutná… netúžila som nikdy po dvojičkách, ako to vstrebat. Prosím ak je tu nejaká, ktorá mala podobne pocity nech napíše. Premylsam každý deň preco ja preco nie nejaká mamicka, ktorej sa nedari otehotnieť. Veľmi tazko to príjmam….
@ku_uk nie vzdy lekari vidia- svagrine povedali az na velkom ultzv. Niekedy v 26tt, ze caka dvojicky-druha sa skryvala za prvu a tiez nevedeli urcit, ci jedno alebo dvojvajecne - az tyzden pred porodom zistili, ze jednovajecne.
Autorka- daj sa do pohody. Viem, ze to nie je jednoduche. Ja som tiez cakala dvojky, v skratke, tesili sme sa...a je z toho iba jedno dieta, ale prilis skoro narodene a tie patalie, co sme museli zniest, boli ovela horsie ako pri dvojkach normalne narodenych. Denno denne do nemocnice, rizikove tiez v nemocnici, lelari to uz zabalili, ze nech potratim aj to druhe a mame sa nastavit na dalsie....v zivote nie je nikdy tak zle, aby nemohlo byt horsie. Ak to nevies zvladnut sama, vyhladaj pomoc-existuku aj online poradenstva. Drzim palce🤞a hlavne vela zdravia vam vsetkym...
Zo začiatku to bude záhul, ale neskôr to má samé plusy. Okrem toho, si zaslúžilá matka. To dáš.
@vevesh Ahoj a preco jedno zomrelo? Placenta nevyzivovala oboch?
@zuzulip a od kedy sa sledovali rozdielne veľkosti? Dakujem
To nevedia, lebo jedno sa udrzalo a druhe sa nevypudilo krvacanim ale ostalo v maternici, a neskor sa vstrebalo. Ani nevedia, ci jedno alebo dvojvajecne boli.
Od 20. týždňa.
@zuzulip tak to ste na tom boli ešte dobre. U nás sa to sledovalo vlastne od prvých dni….
Aj u našich bol od začiatku rozdiel, ale také intenzívne sledovanie, že raz za týždeň sono v Bratislave až od toho 20. týždňa

Boli sme 2 krát v Prahe, kvôli vylúčeniu TTTS syndrómu. Narodili sa 32+6 a mali 2070g a 1460g.