Ako sa vyrovnať s urážkami počas tehotenstva?
Pekný večer dievčata som druhý krát tehotná mám 26rokov a ide o to ze sa veľmi trápim prvé tehotenstvo som znášala celkom dobre ale teraz som už odsťahována na dedine a ide o to že ľudia majú sprosté narážky na moju postavu vedia že som tehotná a v kuse má ohovárajú alebo Do mna začnú rýpať aj taký chlapci minule išli a začali si hovoriť medzí sebou ze aha veľryba ide 🥹🥹😭😭😭 strašne mi je ťažko smutno s toho ako ľudia dokážu ešte aj tehotnej ublížiť takto slovne
@anonym_autor ahoj vôbec ich nepočúvaj a nevšímaj si ich nemajú žiadne právo ťa urážať veď si tehotná je to krásna vec a len hlupák dokáže uraziť ty máš pod ❤️ niekoho kto potrebuje tvoju pozornosť a nie nejaký hlupáci na ulici . Nevšímaj lebo sa zbytočne stresuješ kvôli niekomu kto za to nestojí .
No ved raz budu mat zeny a ked tie budu tehotne…karma je zdarma. Vobec si z toho nic nerob.
@anonym_autor ja ked som bola tehotna tak som vsade pocuvala ako som pribrala ze som ako slon..a este aj po porode… bolo mi to luto az do placu .. ale vzdy som si povedala ze to moze povedat len chudak
@anonym_autor zastavila by som sa pri chlapcoch a povedala, viete aj vasa mamicka bola velka, ked vas mala v brusku.
ich rodicov by som sa spytala, ako moze byt toto v poriadku.
A asi by som sa potom odstahovala.
Velmi ma to mrzi. Nezabudni si kazdy den pripominat, ze si krasna, a silna, lebo to zvladas, ides dalej, a tvoje telo sa velmi snazi vytvarat novy zivot.
Tieto vymyslené hlúpostí! Čudujem sa, že na takúto sprostosť niekto seriózne reaguje. Takéto príspevky tu dávajú len preto, aby to tu žilo.
Tieto vymyslené hlúpostí! Čudujem sa, že na takúto sprostosť niekto seriózne reaguje. Takéto príspevky tu dávajú len preto, aby to tu žilo.
@anonym_d966b0 kde mas dokazy? ja som podobne nepekne komentare videla nazivo, tak poprosim, nesirit lzi
@anonym_d966b0 Hlupost. Vies, kto si lubi najviac zgustnut na tehotnych? Paradoxne starsie zeny (dochodkyne).
O chlapoch si pomyslim svoje a tie zeny su zakerne. Ja som si vzdy povedala, ze zavidia mladost, ktoru uz opat nezaziju.
@anonym_autor sorry koľko vážiš? Žijem na dedine, ale ja som pri prvom aj druhom tehu ,,vypracovala,, na 100kg a žiadne takéto poznámky na moje konto som nepočula.
@anonym_d966b0 nemyslim si ze su to vymyslene hluposti je to bohuzail realita vela ludi sudi tehothne a po porode
no tak som celkom v soku. ak je to pravda teda. lebo mne normalne hlava neberie ako moze niekto kritizovat tehotnu zenu (nech uz vyzera akokolvek). to uz je vrchol buranstva a primitivizmu. tak na druhej strane ak toto niekto robi tak to treba brat s nadhladom pretoze ten clovek je totalny mentalny mrzak. vobec si to nepripustat lebo fakt len absolutna spodina moze vypustit nieco take z huby.
kaslite na takych ludi. vobc vam taky odpad nestoji za pozornost nie to este trapenie.
Tak do mňa ani nikto nešiel, sama som hovorila, že som ako tuleň ... lebo som fakt bola ako tuleň ... no a čo? ... porodila som zdravé dieťa, dnes som vo forme ... toto sú také s.r.a.č.k.y ... mnohí ľudia sprostí boli, sú aj zostanú ... kašli na to, sústreď sa na dieťa.
no tak som celkom v soku. ak je to pravda teda. lebo mne normalne hlava neberie ako moze niekto kritizovat tehotnu zenu (nech uz vyzera akokolvek). to uz je vrchol buranstva a primitivizmu. tak na druhej strane ak toto niekto robi tak to treba brat s nadhladom pretoze ten clovek je totalny mentalny mrzak. vobec si to nepripustat lebo fakt len absolutna spodina moze vypustit nieco take z huby.
kaslite na takych ludi. vobc vam taky odpad nestoji za pozornost nie to este trapenie.
@pralinka25 dokonale napísané 🙂
@anonym_autor mna sa pri 1.pytali, ci cakam dvojicky...maly mal 4,5kg 😁 ...to su taki primitivi, co take povedia. Ale ja sama som sa v 9.mes citila ako slonica a aj to hovorila manzelovi.
Počas tehotenstiev som strela veľmi veľa ľudí .ale teda s debilnou narazkou som sa nikdy nestretla...
Pri tretom ma síce aj dr poslal na sálu v 22tt,ze rodim (ked som cakala na vysetrnie pred prepustenim a dr co isla okolo mi hovori ,kludne chodte na salu na ctg a ja ,ze som iba 22tt 🤣 .,alebo ked kricali na ranajky a najskor mala ist gyn a potom pôrodnica a ja už na chodbe ,ze konečne idem jesť a sestricka ma vrátila na izbu ,ze pôrodnica az za chvíľku a ja,ze ja som gyn 22tt ,a ona,ze aha ,ja ze čakáte na porod 🤣 milovala som ich pohlady prekavpene 😅.akože fakt som bola obrovská teda brucho a stale ked mi niekto povedal ..no co uz to mate za par a ja ,ze no za 3 mesiace tak mi neverili 🤣 ale nic viac k tomu nepovedali.
Absolútne si tých ľudí nevšímaj..nenechaj sa znechutiť

to kde zijes v jakom vidlakove. bola som tehotna 3x kopec mojich kamosiek tiez a teda nikto sme nic taketo nepocuvali