Ako ste prežívali prvý trimester?
pregrcala som ho cely
V strachu
Obavy,strach nevoľnosti, bolesti rôzneho druhu...žalúdok, čreva, plynatosť..teraz som 16tt a je to lepšie konečne
Normálne som ráno vstala,vygrcala sa a išla do roboty 🤣🤣🤣,kde som 12 hodín dýchala do respiratora .prvé týždne mi byvalomzle od žalúdka .Prsia ma tak boleli ,že som mala problém vydržať aj v podprsenke ..
Ja som mala veľké šťastie😊 Keby som nechodila pravidelne k doktorovi, ani neviem, že som tehotná..okrem meškajúcej menštruácie som nepociťovala žiadnu zmenu a tak je tomu aj do dnes(20tt)😊
Bolesti prsnikov, žalúdok ako na kolotoči a únava. Prespala som prvé 3 mesiace.
Ja pocitujem nevolnost,pocit na vracanie ked mi trosku vyhladne je to horor. Dalej strasnu podrazdenost a robia sa mi strasne vyrazky na chrbte a prsiach
Od kedy som sa zobudila do cca 18 nad zachodovou misou a v posteli na striedačku. A od 18 zas do rana uz len v posteli slabá z nekonečného vracania
@biani123 na gauci alebo na zachode... Na striedacku🤪

ja som mala bolesti v podbrušku celý prvý trimester, niekedy slabšie, inokedy silnejšie.. a občas sa objavia aj teraz v druhom trimestri.. výtok som mala len kvôli progesterónu, ktorý som si vkladala do 13tt