Ako ste sa cítili v 18. týždni tehotenstva?
Ako ste sa zienky citili v 18 tt? Ja som nikdy neverila heby som mohla byt s tych stastnych ze mi nic nieje ..ale potom sa bojim ci babu boje srdiecko ..bulblinky ani vlnenie ako to niektre opisuju este nemam ..na sone som bola pred 6dnami vsetko v poriadku ale uz je to pre mna dlha doba a zase stresujem .. idem na morfologicke sono 30.8 ale dovtedy asi zosaliem
@mima1608 dakujem krasne mne nebolo ani na zaciatku nic 🙏🏻🍀 len strasne sa bojim MA viem nesmiem na to mysliet
v 18tyzdni MA? pred 6 dnami si videla babo a bolo v poriadku, preco tak stresujes?pockaj par tyzdnov, male o sebe uz bude davat vediet, ale dovtedy zamestnaj myslienky a nemysli len na tehotenstvo a hlavne necitaj pribehy, kedy to nedopadlo dobre... rob co ta bavi, uzivaj si, kym sa citis dobre, nevies, dokedy to tak bude..
@denuss dakujem ti … ano musim sa inak nastavit 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
nemas za co. rozumiem ti, strach o babetko je ten najvacsi strach, mam 4 deticky..ale u teba nie je ozaj dovod, vsetko je ok, tak si to uzivaj naozaj. problemy budu, pri detoch sa stale nieco najde, ale ako to chces psychicky zvladat, ked uz teraz si v strese zbytocnom. babo potrebuju kludnu maminku❤️
@denuss ❤️❤️❤️🍀mas uplnu pravdu bat sa budem uz stale …takze uz aby som zacala mysliet pozitivnejsie
18tt bol u mna presne prelom. Zrazu mi vymizli vsetky priznaky a stresovala som dva tyzdne, vsetko bolo ale v poriadku.
Netusim ake bublinky myslis, ale pohyby som citila az nejak 22 tusim.
@rebrambora joj tak super ❤️no baby opisuju take ako mravcenie alebo bublinky predtym ako budu kopanceky
Som 28.tyzden a nic mi nie je a nebolo, okrem prvotnych stavov, ked mi byvalo zle od hladu, ale tak som proste jedla a preslo to😄😄
niekedy si ani neuvedomujem ze som tehotna 😊😊
@zenulkaaa boze tak super 🍀🙏🏻ja to iste niekedy si ani neuvedomujem ze som tehotna
Tiež som 18tt, tiež necítim pohyby ooobcas mám pocit že cítim niečo ale to sú pravdepodobne len čreva 😀 presne takto som sa stresovala medzi 12tt až 16tt a úplne zbytočne, rozumiem tvojim obávam ale keď si bola na sone všetko bude dobré aj teraz 😊🤗 treba sa hodiť do kľudu a užívať si a myslieť pozitívne že je malé v poriadku 😉 a príznaky nemám žiadne okrem občasnej únavy ešte aj teraz takže tiež sa občas cítim že som ani není tehotná 😀
Ahoj ako si pls dopadla s tehotenstvom?dakujem
@mirkabbb ahoj vsetko v poriadku maly mal akurat rok🥰🥰🥰
Dakujem lebo ja sa citim uzasne.proste skoro nic necitim prsia aj ustupili tak som ostala v strese.
@mirkabbb ja okrem skracujuceho krcka o ktorom som nevedela som sa citila skvele … dokonca som pribrala len 9 kg🤷♀️

Netreba sa stresovať. Práve stres bábätku nerobí dobre. Ja som mala extrémne nevoľnosti prvý trimester, cca v tom 16tt to prešlo, takže v 18tt som bola úplne fit 😁 a pohyby som začala cítiť až 21tt. Ono veľa závisí aj kde je uložená placenta a tak podobne, čo sa pohybov týka. Ja som to bublinkovanie napríklad nikdy necítila.