icon

Čakám dieťa, ktoré nechcem

natalka2548
15. sep 2022

Ahojte, o mesiac rodím a zvažujem dať dieťa na adopciu, necítim sa na to starať sa o dieťa a zároveň nechcem byť ženou a matkou v domácnosti, nieje to život ktorý by ma napĺňal, nechcem stráviť niekoľko rokov života sedím doma a prebalovanim uvrešťaného decka. Nechcem aby ma pripravilo o komfort a niesť zodpovednosť za výchovu dieťaťa. Viem že ma odsúdite že som sebecká, možno som ale nechcem trpieť po zvyšok života kvôli dieťaťu, nič k nemu necítim žiadnu lásku, no čím viac si predstavujem život s ním tak k nemu začínam mať negatívne pocity, myslím si že každé dieťa si zaslúži byť chcené a lubene a toto mu ja dat neviem. Neviem čo robiť ďalej, ľutujem ze som nezakrocila skôr keď sa ešte dalo ísť na potrat, teraz sa skôr bojím čo na to povie okolie... no všetko sa zomlelo tak rýchlo ani som si poriadne neuvedomovala ze som tehotná a keď prišla myšlienka ze dieťa nechcem, priateľ má vždy nejako upokojil ze on ho chce a pod. Tak som to nejak prestala riešiť, no čím ďalej tým viac som presvedčená o tom ze takýto život žiť nechcem. Cítim sa dobre keď si predstavím myšlienku že to dieťa pôjde preč všetok ten stres zo mňa opadne cítim úľavu a hlavne si myslím ze to dieťa by malo byt v rodine ktorá ho prijme a dá mu lásku. Co si o tom myslite? Nemám to komu povedať, jediný komu môžem je priateľ, no on o tom nechce ani počuť.

Strana
z3
susie2101
16. okt 2022

@natalka2548
A vies co to je antikoncepcia????
Kondom?????
Ked raz viem ze nechcem mat dieta tak sa chranim
Nemam nic proti zenam co nechcu mat deti
Ale mas fungujuci vztah
Ze uvrestanr dieta
Vies co daj ho radsej na adopciu lebo ta mala dusicka ktora si Vas vybrala za "matku' si toto nezasluzi!!!

erikap4
25. mar 2024

@natalka2548 Ahooj mma zaujíma ako si to nakoniec vyriešila?? 🍀 verím že si si našla cestu k tomu malinkemu 🙏

Strana
z3