icon

Chcem povedať rodičom, že som tehotná a neviem sa odhodlať

7. aug 2023
klarissa25
7. aug 2023

kolko mas rokov ?

autor
7. aug 2023
klarissa25
7. aug 2023

a čoho sa bojíš ? Alebo nerozumiem celkom, si dospela.....

colsami
7. aug 2023

Tak, rozdiel je ci mas svoju domacnost a vazny vztah a rozdiel ak byvas doma, zivia Ta, nemas prijem a ani vazny vztah.
Ak prva moznost, nie je co riesit. Ak druha moznost, nuz, cim skor tym lepsie, aby ste mohli najst najlepsie sposoby a moznosti na fungovanie s babatkom. A v tom pripade by som "suchala nohami" a prejavila vdaku, kedze rodicia sa budu musiet obmedzovat, a aj finance pomahat, ak nie si (aj s frajerom) samostatna.

A neboj sa, "kazde cudo trva tri dni", takze ked to po case stravia, bude to ok.

autor
7. aug 2023

@klarissa25 áno veď ja vie, proste je tam nejaký vnútorný strach z niečoho a neviem si to vysvetliť...

galganka
7. aug 2023

Prídeš k nim a povieš: "Ahoj, babka, ahoj, dedko."... ...hotovo .. 💪🏻😂

pribinak
7. aug 2023

Pošli im fotku z ultrazvuku

alex49
7. aug 2023

Ak to nevieš povedať, tak to napíš. Alebo im dones darček s nápisom babka, dedko. Tuším ze aj čokolády také vyrábajú.

miskamicha
7. aug 2023

@colsami cudovala by si sa ze kszde cudo 3 dni.trva nie.je pravda
u nas to cudo trva uz rok.. ale nesuvisi to s tehotenstvom🤣

h2
7. aug 2023

Je niečo, kvôli čomu sa im to bojíš povedať? Možno by si mohla začať otázkami. Napríklad: "Mami, chcela by si už vnúčatko?" Ďalej sa zariadiš podľa reakcie.

zmrzlinka2021
7. aug 2023

Ale čoho sa bojis?

babababka
7. aug 2023

A myslíš si,že to nevedia?

ivik4
7. aug 2023

Nebud ako mala 🙂
Pohodicka

petronelag
7. aug 2023

Tu je dôležité prečo sa im to bojíš povedať, či je priateľ vhodný, aké máte ďalej plány s bývaním, prácou atď.

ahhola
7. aug 2023

To z dverí zakričís.. Ahoj babka a dedko😂🧒🤣

kandelabra
7. aug 2023

Neviem co sa cudujete, ked su v rodine kadejake vztahy tak tam ten strach z reakcie moze byt. Nie kazdy reaguje na prirastok do rodiny s radostou, aj ked ma uz clovek svoj vlastny zivot a svoju vlastnu domacnost. Tiez som mala obavy, poslala som fotku z ultrazvuku a bolo.

mariejenka
7. aug 2023

🤣 ja som kúpila koláče, sedeli sme nad nimi s kávou,a rozprávali sme sa, segra povedala nieco o komsi a ja som zahrala, akože kto je este tehotny??? A capla pred nich knižku...mama šok, segra výbuch smiechu a oco od telky len "konečne" .... Mala som 29, nebola vydatá,o 4 mesiace sme sa s mužom mali brať.
Prečo sa vlastne bojíš??

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zuzanka.zuzu
7. aug 2023

@h2 a keď odpovie "ešte nie, ešte si/som mladá"? zbytočné sklamanie, podľa mňa zlá rada.... z rovnakého dôvodu sa neodporúča detí sa spýtať, či chcú súrodenca keď je matka už tehotná 😀

hendikep
7. aug 2023

Poznam, bola som vydata mala som 27 a predsa tam stres bol aj ked sa rodicia tesili… doteraz neviem coho som sa bala … proste je to velka vec tak som mala respekt … 🙂

autor
7. aug 2023

@hendikep ako si to oznámila a v koľkom týždni ak sa môžem opýtať.. My to máme doma trochu komplikovanejšie, takže sa na to pripravujem psychicky už týždeň

hendikep
7. aug 2023

s muzom sme pri kazdom tehotenstve cakali do troch mesiacov kym sme to povedali rodine a nepovedala som to ja ale sestra mi zhodou nahod pomohla ze sme sli s otcom na kavu a ukazala mu video z ultrazvuku :D ( rodicia rozvedeni ) a pri druhom som mu to napisala .. to uz nebolo “ prve tehotenstvo “ tak som to brala ze to nemusi byt osobne 🤷🏼‍♀️

h2
7. aug 2023

@zuzanka.zuzu Prečo? Mohla by povedať: "Smola! Už som v tom!" 😂

laurikalalinka
7. aug 2023

A čo tak počkať, kým si to všimnú,mame by to malo rýchlo zapnúť.

denithestrange1993
7. aug 2023

Vies ako sa oznamuje tehotenstvo na vychode? Prides k rodicom,automaticky ta ponuknu s 🍷,pokrutis hlavou,ze nemozes teraz a vybavene 😂. True story 😂😂😂