icon

Chytanie tehotenského bruška od rodinných príslušníkov

8. dec 2022

Idem sa sem uistiť či som ja taká precitlivená alebo je to normálne. Baby čo ste tehotné aj vám vadí ak vás niekto chytá za bruško? Napr dnes som stretla v meste maminu sesternicu, ktorú poznám minimálne a už aj ma zastavovala a chytala bruško alebo prídeme k svokre na návštevu, ani sa nevyzujem a už hladka bruško aj 5 min, keď sa ozvem že mi to vadí som divná...a druhá vec je keď sa rozprávajú so mnou tým maznavým tónom tiež väčšinou ide o staršie rodinné príslušníčky, napr. minule tiež som stretla mužovú krstnú hneď ruka na bruško a maznavo spustila "no čo babatinko rastie? Priberá? Ako sa mi má?" To isté spravila bývalá suseda keď ma stretla. To som fakt taká divná ako všetci hovoria, keď sa ohradim alebo je bežné chytať hneď bruško a rozprávať maznavo s budúcou matkou? Mne je to fakt divné

Strana
z3
heni79
9. dec 2022

A jasné, pri druhom tehotenstve staršie dieťa. Ale to je úplne iné. 😍

vemi23
9. dec 2022

Mne by to vadilo aj ked mi brusko hladka a chyta manzel to mi nevadi to je prijemne 🥰 ale raz ma mama pohladka na brusko a dala som taky pohlad ze vedela co chcem povedat odvtedy nechyta 🤣 proste su zeny a zeny niekomu to nevadi niekomu ano isto niesi divna ak ti to je neprijemne tak to chápem a mali by to chapat vsetci

natalienka12
9. dec 2022

Prepac, ale fakt nechapem takych ludi. Ja na tvojom mieste by som svokru asi akceptovala, nahodou je to mile, ked sa buduca babka zaujima. Ale ku susede a inym cudzim ludom treba byt dorazna a jasne im to povedat, asi si bola malo dorazna.

tehulka2011
9. dec 2022

neboj sa, po porode je uz mamicka vsetkym uplne ukradnuta, aby ti ten zaujem este nechybal

autor
9. dec 2022

@tehulka2011 záujem je jedna vec, chytanie brucha druhá...ja sa tiež človeka opýtam ako sa má ale nechytam ho hneď

beatrixx1525
9. dec 2022

Autorka, nabudúce ak sa ti prihovoria cudzí ľudia a chytia ťa, šak veď chyť aj ty ich za vtáka, za prsia, ako sa budú tváriť 😂 bože to sú mi rozumy, že záujem...

autor
9. dec 2022

@beatrixx1525 presne sme sa dnes s mužom o Tom bavili😂😂 šak aby si mysleli že aj ja mám zaujem

dixitka
9. dec 2022

Mňa teda nikto zatiaľ za brucho našťastie nechytal, teda okrem manžela. Neviem ani, čo tým akože chcú “chytači” dosiahnuť, veď to bábo nekope nonstop, aby cítili jeho pohyby. Ak by sa niekto z rodiny spýtal, či môže, tak by som ho nechala, resp. viem si predstaviť, že pri kopančekoch by som aj ja sama navrhla napr. mame, či chce cítiť kopanec 😂 ale len tak niekomu capnúť ruku na brucho je drzosť

svetlonos
9. dec 2022

Zacni im hladkat prsie a nuchnavo im povedz, ake super mliecko raz v nich bolo. Uvidis ake budu z toho vyvalene. Hned na to im pvedz, ze presne tak sa citis ked oni obchytkavaju teba. Tehotna zena neznamena okamzite obchmatavanie brucha. Ja sa tomu vyhybam ako cert krizu. Cim neskor sa kazdy dozvie, tym lepsie. A nejake muzove krsne mamy, babkine sestry?? No co si! Aj mamu by som zrusila. Nevadi mi jedine muz, sestra a nas maly. Kazdeho bud stopně alebo oznamim dopredu. A nech si to pre mna za mna hodia na hormony, to mi je sum a fuk.

svetlonos
9. dec 2022

@beatrixx1525
prave citam, ze mame rovnake myslienkove pochody 😂

svetlonos
9. dec 2022

@tehulka2011
ale kdezee, to sa este len zacnu sypat tie mudre rady od vsetkych. A hlavne zarucene, lebo na ich deti predsa platili, tak musia aj na sto ostatnych

xckaret
9. dec 2022

Mna vytacaju aj fotky tehotnych, ked sa fotia a ruku maju pod bruchom. Brrr

horensky
9. dec 2022

@maribell lepsie by som to nenapisala ❤️🍀

Strana
z3