Čo vás počas tehotenstva zaskočilo?
Baby, poďme si napísať, čo vás v tehotenstve úplne zaskočilo – také tie pikošky, drobnosti alebo zvláštnosti. Ja som napríklad mala celé 3. trimester chuť na kyslé uhorky s nutellou 🙈
Ked mi par dni cukor chutil totalne horky ako blen 😂😂😂😂
Zacalo mi chutit sladke. Hned na zaciatku som do seba tlacila forneti so slahackou a to som hned spozornela 😅 a maso odvtedy takmer odmietam.
Inak ma zaskocoli aj migreny, co som nikdy nemala a to, aka dokazem byt citliva.
Že sa dá vracať viac ako 20-krát denne. 😂🫣
Ze na vianoce namiesto majonezoveho salatu budem jest za tanier pomarancov 🙈 ja,co zjem pomaranc tak raz za rok 🤷♀️
Mna tak v milom, že som mala krásnu pleť, vlasy aj nechty (a to som čakala dvakrát dievca) a nerástli mi chlpy😀a tiež som si ficala na banánoch😀
Ze od 7 mesiaca sa budem bat si kychnut lebo sa zarucene pocikam.
Ze nebudem moct pit kavu, lebo mi z nej bolo zle. Ze mi na konci tehotenstva uz bude tiect mlieko/kolostrum?
ze sa da povracat z vone vlastneho manzela...a po porode, ze dojcenie prve dni strasne boli
Ze parfem ktory milujem pol zivota dokaze smrdiet.
Bolesti kĺbov. Všade.
Ze mi dokaze smrdiet kava..
Ze mi v noci zo spanku tiekli sliny. Chvalabohu to preslo🤣🙈
Že sa mi zväčšil nos. A zlepšil čuch (ale tie dve veci spolu nesúvisia).
Každý deň melonove nanuky, muž kupoval na krabice 😅😅😅 a arašidové chrumky
Že budem mať peknú pleť a vlasy a, že už mesiac dopredu mi tieklo mlieko.A, že koľko zvládne ženske telo.Sranda ja som vôbec nemala chute a najviac ma zaskočil strach pred každým sonom, vyšetrením...a, že bude problém s 💩
Ze budem od 5.mesiaca nosit o 3-4vacsie topanky

Ja som jedla pri synovi banány hoci som och nikdy predtým ani potom nejedla