icon

Je zlé mať dieťa v 36 rokoch?

11. mar 2024

Cítim sa divne. Mám 36 rokov a manžel 47 rokov.
Neplánovane som otehotnela. Už máme veľké deti ďalšie dieťa nebolo v pláne.
Je zle mat dieťa v tak vysokom veku?

lucia245
16. mar 2024

Stretla som, co neplanovane v 46 mala, dieta ma pol roka, takže ešte si mladica🙂

mariaveronikag
16. mar 2024

@snazilka_bio_mamka blahoželám 🙂

majka3322
16. mar 2024

Ja keď som sa narodila tak mama mala 38 a tato 44. Ak vám ide vyslovene iba o vek, vôbec by som to neriešila. Nakoniec budete radi, že to dieťa máte a bude to také spestrenie. 🙂

cimage
16. mar 2024

Pri tehotenstve je dolezity tvoj vek, co nie je vela. Ako pises, mnohe zeny maju v tom veku len prve dieta. Ja som posledne rodila v 38r. Pri vychove je uz aj manzelov vek dolezity, kedze by mal prilozit ruku k vychove. Zalezi aj ako sa on na to pozera a citi. Podla mna sa to da zvladnut, nie je este v dochodkovom veku.

sonkaxxx
16. mar 2024

Ja ťa poteším moja babka mala 45rokov keď otehotnela s dedom čo mal 50rokov tak to bolo odsudzovania. Najstaršie dieťa prišlo z vojny keď mal jeho súrodenec rok tak to máš ešte v pohode 😄

luba28
16. mar 2024

odpovedas si sama 😂 tak co riesis??,,ano,tvoj manzel je uz stary na dieta ,,ako dedo pojde mozno na stuzkovu a v skolke si ho tiez budu mylit ,,

zuzanaallen
16. mar 2024

Druhe ja 35 a manzel mal 46🙂 sme ok. Neriesime, choroba moze prist v 20tke,30 tke, 40tke. A nemusi prist vobec🙂

jarmila_adamidis
16. mar 2024

Ja som rodila prvé v 37 rokoch. Berte to ako boží dar, je to krásne, deti sú naše všetko. Vôbec sa toho nebojte ❤️

veverka84
16. mar 2024

Mala som v 39 dieta bolo sice planovane a teda 3 deti som mala pred s ex 17,14,11 a poviem ti ze za mna uplne ze super od tehotenstva cez narodenie az po teraz ,neviem si vynachvalit a kazdemu odporucam vekovy rozdiel aspon 11 rokov🤭decka starsie mi pomozu a malu strasne maju radi.

vyhuelka
16. mar 2024

Aktualne mame vedľa na ambulancii 49ročnu prvorodičku, taaaakže ste v pohode 😁
Všetko dobré prajem 🌸

moonikajan
16. mar 2024

Ja som porodila syna 38 ročná a dcéru mesiac pred 41. Skôr je to o tom či máte na to podmienky. Moja prastarká mala 3 deti ako 39, 41 a 42 ročná, pretože si našla nového partnera. A všetci sú zdraví a majú rodiny.

megan777
16. mar 2024

ja som mala maleho,druhe dietatko po 5 rokoch snazenia ,co sa nam nedarilo v 41 som otehotnela a moj muz mal vtedy 48 rokov a sme velmi radi ,ze ho mame,vobec sa zato nehambim, ale zase mne tipuju teraz v 47 rokoch 30 takze ja sa citim ok

zuzu2636
16. mar 2024

Prvého syna som mala 20 ročná, druhého 23 ročná, dcérku 31 ročná. A keď pôjde všetko ako ma budem mať 42 ročná 4. dietatko. Takže mám 42 rokov a manžel ma 52 rokov, cítime sa super a veľmi si želáme aby všetko dopadlo dobre.
Ste mladá, zvládnete to ľavou žiadnou a blahozelam

breznica
16. mar 2024

Moja starká mala moju mamu v 35,starký mal vtedy 46.mali už 3 deti,dvoch gymnazistov a školáka a zvládli všetko v pohode. Jediná nevýhoda, že mňa mala mama v 30,starkeho som si veľmi neužila, zomrel keď som mala rok. A choroby vyplývajúce z veku? Choroby sa nevyhybaju ani mladým a znova spomeniem môjho starkeho,ktorý si ako suvenír z 2.svetovej vojny priniesol tuberkulózu, splodil ešte 2 zdravé deti a dožil sa 77 rokov

megg1
16. mar 2024

Ved ste mladi, niekto ma prve v takomto veku

tulipanicek
16. mar 2024

To nie je veľa. Mna mala mama pred 35 rokmi v 38 rokoch. Sestra s bratom mali 16 a 17 rokov 😊

mimik79
16. mar 2024

@januska12323 trápna odpoveď a vôbec teda nevyznie smiešne ak to mal byť vtip 🤦🏻‍♀️36 je úplne normálny vek na dieťa

mimik79
16. mar 2024

@lucia245 nezrozumiteľny prvý riadok🤔????

erika212
16. mar 2024

Mám 47 rokov a dvojročné dieťa. Manžel má 52. Narodil sa nám ako zázrak po 26 spoločných rokoch. Už sme boli zmierený, že nebudeme mať deti. A či je to neskoro? Vôbec nie. Choroby prídu na starých aj na mladých. Sme zabezpečený, takže toto vôbec neriešime. Naplno si užívame rodinu.

kafedame
16. mar 2024

@yelena159 niektoré o ňom píšu,ako keby mal 107 😅..preboha ženy,47 rokov,však je to mladý človek 😳

ilene22
16. mar 2024

Ja mam 42r, manzel 47r a dcera 1r. Nedali by sme ju za nic na svete.
Udrzuje nas v kondicii 🙂 Snazime sa cvicit, zdravo stravovat aby sme sa dlho mohli z nej tesit v co najlepsom zdravi

ja_bb
16. mar 2024

Ja mam 36 a rozdiel cca 6,5r medzi deťmi. Som úplne vyčerpaná a to muž má tak ako ja. Každá ti napíše iny názor,ja napr.by som to asi vrátila, som úplne KO. Ale keď si zvládla prvé dve,tak rozdiel by to nemal byt.len nezvyk,že je zas všetko inak.

lucia245
16. mar 2024
o__o
16. mar 2024

Nerozumiem argumentu "tvoj muz je uz stary na dieta".. co si mam pod tym predstavit? Fyzicku? Lebo poznám 30r, ktory pride z prace a je unaveny a len lezi na gauci a poznam aj 50r, ktory hra s detmi tenis a futbal a kazdy vikend turistikuju.. tak neviem teraz 🤷🏻‍♀️

bibyke
16. mar 2024

Ja by som uz tak neskoro dieťa nechcela a viem,ze ani muz by uz nechcel.. v tom veku by sme uz mohli mat vnučatá,podla mna to je uz neskoro. Vsetko ma svoj čas. Ja som chcela 2deti do mojej 30tky,to sa mi aj splnilo a som za to vdacna a po 30tke by som uz deti mat nechcela,myslim aj na buducnost,nie som egoistka..

mnamko
16. mar 2024

Ja som mala 41, ked som porodila 3 dieťa.Vsetko v úplnom poriadku.

rootham
16. mar 2024

V Čechách 47 ročne ženy rodia, tak nevidím dôvod, prečo by tento vek u chlapa mal byť prekážkou.... choď do toho... dieťatko je dar 🍀

jeennyv
16. mar 2024

Neriesila by som vobec vek a bola rada, ze ste zdravi, moja dobra kamoska prve, jedine vymodlene v 40tke…nevedala s manzelom cca 10r otehotniet, dalsia kamoska 32 a prisla o babo, cize nikdy nie je neskoro ani vek, ked sa zadari a chcete babo…ja som za to, ze nikdy bue je neskoro

lulupulu
16. mar 2024

@nyusika ale prestaň byt múdra. Moja susedka otehotnela 1x cez teliesko a 2x cez antikoncepciu 🙂 ma 4 deti 🙂

nyusika
16. mar 2024

@lulupulu jasné, čisto náhodou...