Koľko ste priberali v jednotlivých trimestroch?
Ahojte, koľko ste priberali v jednotlivých trimestroch - v 1., 2., 3.? Ďakujem 🙂
v prvom 9, v druhom 9, v tretom 4. spolu 22. som 6 mesiacov po a vahu mam nizsiu ako pred otehotnenim, necvicim, nedietujem. nejak to ide samo. a balasom sa velmi, ze to nedam dole, lebo ja a pohyb to nejde k sebe 😖
v prvom -2kg a potom dokopy 8kg...
v prvom 0, v druhom +3 a v treťom +6 😉
prvy - schudla 2kg, potom sumar sumarom do 10kg pribrala
Prvy som schudla 7 kíl, druhý som pribrala 3 kilá a tretí zatiaľ plus dve kilá 🙂 takže celkovo som ešte o dve kilá lahšia ako pred tehu :D
Prvy som schudla 5 kg, druhy som schudla dalsie 3 kg a treti som uz ani neschudla ani nepribrala az dva tyzdne po porode som mala -12kg takze za cele tehotenstvo som schudla 20 kg🙂)) dufam ze aj pri druhom to tak bude
pri prvej: 1.tr 0kg ; 2.tr 3kg ; 3.tr 5kg posledny mesiac - 2kg = +6kg ; z porodnice - 10kg ; kojenie -4kg
teraz: 1.tr 2kg; 2.tr. 5kg ... dalej uvidime.
nebolo mi nevolno, jedla som 5x denne a chutilo/chuti 😉, vahu som mala/ mam normalnu.
tym, ze som nemala ziadne nevolnosti na zaciatku tehotenstva, tak som nic neschudla, priberala som primerane, do zaciatku osmeho mesiaca som mala nejakych 9 kg navyse, teraz sa to nejako zacalo na mna lepit 😕
som v 34 tt a mam + 11 kg.
som v 33 tt a mam od zaciatku o 5 kg viac
noo ja koncim prvy a vaha je uboho o -4 kg:( vypovedava zlcnicek a tym povinna dieta ...predtym pri prvom a druhom tehotenstve som pribrala asi 6 kil ktore po porode hned zmizli a moja vaha sla dole o 10 kil...ale to vsetko zavisi od organizmu a tomu ci vazne dojedame kasicky 🙂)
ahoj ja som v prvom- 5 v druhom - 6 a v tretom zaial 4 som v 34 tt 😀
Ja som v prvom pribrala 2kg a teraz som v 15tt a mam o dalsie kilecko navyse🙂
v prvom trimestri som schudla 3kg...a v druhom pribrala ajajajaaaaaaj.....asi 8kg..ale ja prestala i fajcit....tak dufam ze preto to bolo 8kg....stastie jedno bolo to, ze len do bruska nam vsetko islo...manzel sa smeje ze i do zadku....xixixi..no a teraz to pojde zasa hore....
1. -3kg
2. +5kg
3. +5kg
ja som pribrala dokopy 20 kg, z nemocnice som prisla o 9kg lahsia a potom do mesiaca som schudla bez problemov 6 kg, a potom s tazkou biedou 2kg a teraz 11 mesiacov po porode mam este +3kg oproti svojej povodnej vahe.
ja som v 11tt a mam skoro 10kg naviše 🙂
Som v 29.tt a doteraz som pribrala 14kg z coho su moji dr. v koncoch ale ide mi to hore len posledny mesiac tak prudko.
ja som v prvom trimestri pribrala 3kg-nezvracala som a chutilo mi jesť 😉 teraz som v 25tt a od pôvodných 56kg som pribrala 7kg,mám 63 a to mi lekár povedal,že som už pribrala dosť 🙂
v prvom - 7kg, v 2.trim. +3 v 3.tri +3 (pred porodom som ale schudla zase a z porodnice som isla o 10 kil lahsia ako bola moja povodna vaha, kedze som s nou pred tym mala problemy)
Pri oboch som cez 1 trimester nepribrala nic potom sa to nazbieralo pri oboch som pribrala 10 kg za cele tehu .
pocas prveho tehotenstva som nepribrala ani kilo a ked som prisla z porodnice som mala o 7 kg menej ako pred tehotenstvom. a teraz som v 19 tyzdni a pribrala som iba 2 kg
ja som v 6 mesiaci a pribrala som 5 kg .... snazim sa ovladat aby som toho na seba vela nenasapala .. pri prvom som pribrala cez 25 kg a nevedela som sa dat dokopy aj 2 roky po porode ... a to mala mala 5 kg ked sa narodila a pri porode som dala dole 14 kg ... a to som vracala celych 9 mesiacov este 2 dni pred porodom som plakala nad misou ze co som ja komu urobila ze takto trpim ;))) tak teraz si davam sakra pozor aby som potom mala menej prace zosebou ...
Ja by som navrhovala, ked sa niekto spyta nejaku otazku, mal byt dat aj dovod preco sa pyta. Pride mi logicke, ze chcem vediet, preco sa na to pytas. Mnohe baby tu odpovedaju (a nielen v tejto otazke) a nijaka sa nezamyslela, preco sa to dotycna pyta. Chces to len tak zo zvedavosti alebo pre nejaky vyskum? Bolo by slusne to povedat 😉
ahojte baby.... ja som v siedmom mesiaci ... končím siedmi mesiac a už som dala na seba 14 kilo .... som z toho nešťastný lebo vyzerám ako slonica... ale môžem snaď za to, že mi tak chutí ???? 🙂 čakajú ma ešte dva mesiace ... a ja sa bojím že priberiem ešte desať kg... :( musím sa ovládať ale nejde mi to ☹ chutí mi všetko ... a na všetko mám chuť...
ja som silnejšej postavy a v prvom 2 kg, no bola som na amniocenteze a nervy z cakania na vysledky spravili svoje, tak som dala dole asi 3-4 kilá a v druhom som celkovo nabrala 4 🙂
no, tak ja som skoro do konca tehotenstva pribrala čo týždeň to kilo 😅 , ja som pribrala počas tehotenstva 30!!! kíl 😕
porovnavam s vahov ktoru som mala keď som si našla // na teste
1. - 3kg (najskorej -4 potom +1 nakonci mi davali tehu knizku som mala -3) - a to som ani nezvracala len som mala crevne problemi a bolesti
2. +1 (teda +4 od čísla v tehuknižke ako východzia váha - kedže mi tam davali vahu s konca 1 trimestra)
teraz cca +4až 5 (teda +7 až 8 od počiatočnej váhy v tehuknižke)
Tak ja viem,že som tehotná 3 týždne a už mám + 3 kg... Mám proste smolu v tomto.. Som hneď zavodnená, nehovoriac a o o,že som stále hladná... Ale nevadí, polročná drina (ako po každom tehu) a je to fuč... 😉 Veď toľko vecí ma tehotná žena zakázaných,že ešte sa obmedzovať v jedle a možem sa rovno obesiť... 😝

joj ja keď to tu čítam tak vám aj závidím koľko ste priberali ja som za celých 9 mesiacov pribrala len 6 kg ☹