Koľko ste priberali v jednotlivých trimestroch?
Ahojte, koľko ste priberali v jednotlivých trimestroch - v 1., 2., 3.? Ďakujem 🙂
pri druhom tehu u mna sli 2kg dole v prvom,v druhom po tak 1-2 za mesiac a v poslednom sa toho najviac na mna nalepilo...s tymi dvomi schudnutymi 15 kg spolu. do 3 mesiacov po porode som mala povodnu vahu.
I.trimester -4kg, II.trimester -2kg, III.trimester +6kg (zatial), este mame pred sebou cca 28 dni
prvý 4 druhý 10 uvidíme ako bude v treťom 😢
ja som v 1. schdla 7 kg
ja som v 11tt a uz sa mi zda ze som pribrala
1trimester-2kg
2trimester-zatial 4kg
Dufam ze 3trimester malo
30tt + 13 kg. Pred 62kg, teraz 75kg, a to ešte porastiem, keďže malý má cca 1,5 kg. 😒
Ja v 1. +4 kg (veľa som ale ležala kvôli špineniu a angíne), v 2. zatiaľ nič. Zajtra začínam 17 tt. Dúfam, že to napokon nebude 25 kg navyše, ako u mojej kamarátky.
Ahojte, ja som v 15tt a zatiaľ som nepribrala, vážim 71 kg, meriam 173cm. .. Zvracala som len 2 dni (dokopy 5x), snažím sa chodiť na prechádzky a nechutí mi až tak jesť..
Ja som sa este nevazila,ale na obleceni su to take 2 velkosti za 2 mesiace.. hrozne sa nafukujem ,ako balon.. kto co poradi..?? je jedno co zjem stale je to rovnake..nemam nevolnosti,len chute na meso a horucu cokoladu..ked pijem vodu,stale som smedna,pomahaju dzusi a kola.. co som doteraz nepila, a teraz by som nemala,ale bez toho som stale smedna.. baby radte..
V prvom -4kg v druhom +7 v tretom+10 do kopy 17kg🙂
Ja som v 13tt a zatial nic,schudla som kilo,ani nezvraciam,nebyva mi zle.Mam 57 kil a 175 cm...a jem ozaj vsetko.....sa bojim normalne
Ahojte, ja som v 7tt a mam navyše niečo malo cez 2kg. Lenže vyzerám akoby som mala na sebe aspoň 8kg! Neviem či som nafúknutá, naliata vodou alebo čo. Myslite že je to normálne?
no vychodiskova vaha 55kg a 172 cm, prvy 3kg, druhy 5 kg a treti 12 kg , spolu 20kg, rodila som 75kg, potom 12 kg ostalo v porodnici a 8 kg do roka dole...

ja som v 7tt a už som pribrala tri kilá...prestala som fajcit a len papam a papam....:(