Mali ste druhé dieťa neplánovane?
Otehotneli ste niektorá tak, že ste druhé dieťa neplánovali? Máme 4 ročnú dcéru a ďalšie dieťa neplánovali sme ale vyzerá to tak že sa pošťastilo a som tehotná.
@zafir veď jasné. Ak sa to u dr potvrdí, tak určite na potrat nepôjdem 🙃
Poznám veľa žien, ktoré tak otehotneli. Napríklad aj moja sestra. Dojčila a nemala ešte menštruáciu. No a už ju ani nedostala, lebo bola znovu tehotná. Aj si poplakala, lebo tak skoro druhé nechcela. Ale teraz je šťastná a hovorí, že ako dobre sa stalo.
Ja napriklad nechapem ako sa da otehotniet, ked nechcem 😉
Nejde o to, či je bábätko plánované alebo nie, ale či je chcené. Je?🤗
Jejda, takych je...
My sme mali neplanovane tretie. Druhe sme chceli, ale na moj vkus, prislo dost skoro po prvom. Ale nelutujem ani sekundu, ze ich vsetkych mam. To neplanovane tretie bol spachtos od malicka, pohodacik. Vytrapili sme sa s dojcenim a kolikami, teraz zase zubky, ale aj tak tie plusy prevysuju tieto trampoty. Je to to najlepsie, co sa mi mohlo stat 🥰
Gratulujem a držím palce!
My sme neplánovali tretie a máme ho 😁
Dieťa je dar. Niekedy to tak chodí, že človek sa snaží chrániť ako vie a predsa si život nájde cestu, niekedy je to zas naopak a nedarí sa. Neboj, bude dobre 🙂
@zuzubb007 tak odporucam uja googla, vela sa dozvies. prezradim ti novinku- ziadna, ZIADNA antikoncepcia totiz nie je 100%.
@zuzubb007 100% ochrana je len abstinencia
my sme neplanovali prve a je to to najlepsie, co nas v zivote mohlo stretnut. druhe sme uz planovali, ale akosi sme nanho strasitansky dlho museli cakat.
Ano já mám druhé dítě neplánovaně …Dcery jsou od sebe věkově 18 let…
@zuzubb007 třeba tak, že ti MUDr oznámí že už děti mít nemůžeš a 18 let po prvním porodu a skoro ve 40 ti letech si nás zázračně dušička našla ..
@zuzubb007 tomu nerozumiem ani ja 🤔
Nám sa prvé zadarilo po 11 rokoch čo sme už ani dúfali a čakali na adopciu. Ked mala malá štyri mesiace otehotnela som znova, neverila som, že zázrak by sa mohol podariť aj druhý krát a stalo sa. O malé sme sa nesnažili, ale ani sme si nedávali pozor, kedže som nejak neverila, že sa nám môže pošťastiť aj druhý krát. Medzi babami je rok a šesť dní a bol to ťažký rok, ale teraz sú to parťáčky, chodia do jednej triedy v školke a zahrajú sa bez problemov.
@zuzubb007 jednoducho pomilujes sa a potom zistis ze si tehotna
@zazvorka87 abych Ti pravdu řekla, vůbec jsem ze začátku neměla radost…Měla jsem strašný strach a ani nedokáži říct z čeho…Jen prostě strach…Manžel měl od první chvíle velkou radost…Moc mě podržel a pořád mi opakoval, že to spolu zvládneme…Nikdy mu za tuto podporu nemůžu být dost vděčná❤️…Nyní vím, že to tak prostě mělo být a je to tak správně…
@zazvorka87 jsi moc hodná děkuji…Ale to jsou sestry🙈…Moje obě holky…😍
Nechce sa mi písať každej osobitne takže. Dieťa neplánovane ale nie nechcené. Ono za to nemôže, hoc nemám to od dr potvrdené, muž hovorí že som keďže sa správam rovnako ako keď som bola 1x.
@zuzubb007 tak že máš sex, presne tak sa dá aj neplánovane otehotnieť 😀 nič nie je 100%
Áno prvá dcéra je plánovaná a druhá je neplánovaná dokonca po tabletke PO. Ani jednu by som nevymenila za nič na svete 🥰
@zazvorka87 máš pravdu…Těžko se to odhaduje…Přesně v tomto věku co je na fotce starší dcera jsem jí měla…😃
@valkyrka79 😍
@nevenka 🙈😃
@nikuska625 Tak to naozaj potom čo sa má stať, sa stane 🙂 ja to nemám ešte oficiálne, ale ak to bude pravda tak môj muž môže podať športku :D

Neplánované nemusí predsa znamenať nemilované. Život nie je postavený na plánoch. Život je nevyspytateľný a je na nás, ako sa v určitých situáciách zachováme. Prajem Vám všetko dobré.