Mali ste svadbu po zistení tehotenstva?
Ahojte, mali ste svadbu keď ste zistili že ste tehotné ? Moja mamina si mysli že nemôžem byť “slobodná” matka, pritom ja sa ešte vydávať nechcem.
akoze " byt mlada na svadbu" je zle, ale byt mlada ne dieta je ok? chcete spolu zit aj nadalej, tak aspon co sa tyka dietata by bolo vyriesene bez uradov
Tvoja mama ťa nemá čo presviedčať do výdaja, ona s tvojim frajerom žiť nebude ale ty, v živote by som sa nevydala kvôli dieťaťu, ale jedine z vlastného rozhodnutia, že s daným mužom chcem stráviť zvyšok svojho života a som o tom na sto percent presvedčená, ....

Ahoj, my sme boli rok zasnúbení, svadbu sme plánovali, snažili sme sa aj o bábätko, veľmi sme chceli. Ja mam 21 a muž 25. Bábätko prišlo ešte pred svadbou a termín pôrodu rovno v mesiac plánovanej svadby. Svadbu sme teda preložili na skorší termín, brali sme sa, keď som bola v 6. mesiaci. Ľúbime sa najviac na svete. To ze sa chceme zobrať, sme mali už dávno po riešené pred tým, než sme sa začali snažiť o babo. Treba mať tieto veci vyrovnané v sebe. Môj názor je tiež, že dieťatko patrí do manželstva, resp. do vzťahu, ktoré manželstvo plánuje. Neviem si predstaviť fungovať len tak. Ale to je vec názoru. Naš vzťah je neskutočne krásny, mam top muža, na ktorého sa môžem spoľahnúť... (sme spolu 4 roky).... Akurát som v 8mesiaci tehu a veľmi sa tešíme na drobčeka 🙂