Mám 4 deti a som tehotná
Dobrý večer, chcem sa opýtať mám 4 deti a ostala som tehotná lenže problém je taký že mám nezhubný nádor na hrubom čreve potom mám problémi z obličkami a chrbticou o tehotenstve som sa dozvedela len dnes a keďže gyn.dnes nerobila tak sa pýtam tu vás dalo by sa že by mi to dieťa vzali zo zdravotných problémom preč mám problém aj z nervami ale mňa by ani nenapadlo si spraviť test lenže boli má hrozne katastrofálne brucho už 3 deň nemôžem sa ani poriadne otočiť a nie to si sadnúť od bolesti bola som u obvodnej ťa mi povedala že mám problémi z plynmi 😂lenže test som si spravila vyšiel pozitívny no tak som šla naspäť do lekárni a kúpila ďalšie 3 ktoré vyšli pozitívne do kopy mám 6 pozitívne testy
Niekedy je škoda sa niečo opýtať mohla si sa skôr poradiť s gynekológom co ti odporučí a ci ti tehu potvrdí nakoniec to bolo niečo iné a jedine co s tohoto máš ze ti tu baby ponakladali skore uzdravenie
@elizabet173 no obávam sa, že takéto ženy sú beznádejne prípady, poznám tiež osobné jednu, má 4 deti, 2 interupcie a ani jedno dieťa nebolo plánované, proste sa stalo 😅
Vyjadrim sa ku komentarom ktore su zbitocne ano mam 4 deti mam malo rokov ale ked si tak zoberiem mozem byt len rada ze ich mam teraz a nie o niekolko rokov to je kazdeho vec kedy ma tie deti ja tiez nekazala ani jednej ze v 18tke je skoro mat dieta ani nic ine jasne a to ze ich mam tolko niekto si mysli ze na to nemam lenze opak je iny ja vam mozem kazdy den fotit a tocit videa ze co jedia moje deti a aj potraviny niesom odkazana na tie peniaze od statu sama si ich zarabam plus aj manzel takze my v domacnosti mame 1700€ mesacne niekedy menej ale nevadi moje deti nevedia co je to hlad nevedia co je to nemat nevedia co je to hladovat stale denno denne maju a hygienu maju taktiez kazdy den niekedy aj 2x za den pretoze ked su vonka tak ciste urcitr niesu, niesom sama na tie deti mam manzela ano kto nema krizu kazdy jeden par ma a ak nema tak som rada svami ze mate taky dobry zivot, to ze manzel je vorkoholik ze musi byt stale v praci inak my problem nemame lsn s tym ze stale je v praci a nie sme spolu ani jeden den aj ked existuje volny den nedela
@janolaura8065 ved chod na ten potrat, na co sa tu pytas tych hlupych bab na MK, ja kebyze mam taky problem ani nepisem tuna na MK, lebo tu su len premudrele kravy s prepacenim ... Volakedy nase mamy chodili na potraty ako na beziacom pase anemaju z toho vycitky
niesom tehotna testy ukazali pozitivitu kôly krvy v moci
@janolaura8065
Gratulujem, ze to nie je tehotenstvo.
Ja si myslim, ze ty si dobra mamka a robite maximum s manzelom pre svoje deticky.
Ale ak to ty sama tak vnimas, chod do sterilizacie alebo drahy do vazektomie.
Ďakujem 😀 a sterilizacia vraj sa neda jedine ak by som bola teraz tehotna tak pocas porodu by sa vedela dat spravit sterilizacia inak v mojom pripade nie neviem preco samozrejme pytala som sa gynekologicky, antikoncepciu pouzivat nemozem pretoze napriklad antibiotika niekedy vynechavam preto lebo neznasam lieky a danu mi nemozu dat koly tomu ze uz som raz mala a robila mi velke problemi momentalne mam capiky nasadene ktore su dost dobre tak mozno budem pouzivat tieto capiky
Ak je pravda čo píšeš a niesi tehotná ,ber to ako varovný prst ,a keď ste na Tom tak zdravotne a finančné že si nemôžete dovoliť ďalšie dieťa ,daj sa ty alebo muž sterilizovať . Najlepšie je povedať že antiku nemôžem ,toto nemôžem ,tamto nemôžem ,ale sexovať môžte a potom plačete že ďalšie dieťa na ceste. Keď deti nechcem tak sa chranim aby sa to nestalo . Takže si to radšej pories radikálne a nemusíte riešiť ochranu a riziko ďalšieho tehotenstva
@janolaura8065 ešte som nepočula, žeby sa sterilizácia nedala urobiť, ale nevadí, u muža sa dá urobiť vazektomia či aj tam máš nejakú výhovorku?
@janolaura8065 prosím Ťa nepočúvaj tie drzé reči žien tu. Sú to cudzie osoby, nepoznáš ich a absolútne nemajú právo takto Ti zasahovať do života a vyjadrovať sa k tak intímnym veciam, že koľko máš mať detí, či máš ísť na sterilizáciu a podobne. Nikomu sa tu nemusíš spovedať ani sa obhajovať za svoje rozhodnutia. Prečítala som si komentáre a až mi zle zostalo. Ja nechápem ako si to tu ženy môžu dovoliť, veď existuje niečo ako takt a diplomacia, základy slušného správania. Buď tu poradím a povzbudím, alebo rolujem ďalej. Evidentne tu anonymita dáva ženám prečudesnú silu a pocit, že si môžu otvárať svoje zobáky na hocikoho, vyjadrovať sa ku všetkému a bezbreho si tu riešiť svoje mindráky na ľuďoch, t.j. kritizovať, urážať, mudrovať a nemiestne "radiť". Mnohé si tu myslia, že majú patent na rozum a na život, ale odvážne sú pritom len za počítačom a samé majú za ušami. Autorka - verím, že sa tvoj zdravotný stav upraví a budeš v poriadku, držím Ti palce a gratulujem ti inak k 4 krásnym a zdravým deťom, prajem veľa síl. Nemáš sa za čo hanbiť, buď hrdá na seba a na svoje deti.
@janolaura8065 porad sa s gynekologom o moznostiach potratu a pripadnej sterilizacii, ked mas take zdravotne problemy a dalsie deti uz nechces. Si este velmi mlada, tak nech sa das dokopy a nemusis sa uz tolko obmedzovat. Vsetko zalezi na posudku lekara, aj chces potrat zo zdravotnych dovodov.
6 pozitivnych testov na tehotenstvo z krvi v moci???????????????
@stanulienkat áno sú prípady kedy tehotenský test vykazuje pozitivitu a pritom nejde o tehotenstvo, sú to napríklad onkologické ochorenia, rôzne hormonálne poruchy, cysty, endometrioza a podobne. Nie je to nič nezvyčajné, mne sám gynekológ povedal, že test nie je 100 % a môže byť ovplyvnený inými procesmi v organizme, robil sono a krv a až potom potvrdil tehotenstvo. A možno chce mať autorka len pokoj a nechce byť viac súdená preto napísala radšej, že nie je tehotná....chudátko po tej náloži "múdra" sa jej ani nečudujem.
@dominikak4 ano,moze byt chybovost, ale nie v 6 testoch. A chuda rozhodne nie je. Na takychto ludi robim ako fretka a tymto ludom budem platit rozne prispevky, davky a socialne programy.
@stanulienkat prečo? veď jej manžel je zamestnaný a riadne pracuje a ona si tiež privyrába a na svete sú vďaka nim ďalšie 4 deti, ktoré budú v budúcnosti robiť na tvoj dôchodok =D teda ak dožiješ....😀 Nikde nepísala, že sú sociálny prípad, že žijú z dávok. Autorka má 24 rokov v tom čase väčšina ľudí študuje a tiež neplatí dane....neboj ešte sa napracuje dosť do dôchodku.
dakujem za povzbudive komentare lenze naozaj TEHOTNA NIE SOM!!! ak chcete dam vam kontakt na moju gynrkologicku ktora vam vysvetli asi lepsie ze niesom tehotna tie testy ukazali pozitivitu pre cysty na maternici a dnes som bola na gastro a lekarke som povedala tiez ze testy mi ukazali pozitivitu a ona taktiez povedala ze niesom ze nemozem byt a keby ze som tak hned potratim pretoze mam na hrubom creve nezhubny nador choroby som nemala do nedavna najmensi syn ma 3r. a po roku uz choroby sli a idu ja som len chcela vediet ze ci je taka moznost lebo som sa lakla kedze platime hypoteku, pozicku, pausal, vodu, elektrinu, skolku a nie male peniaze, skolu, plus este internet a programi a to este aj cely mesiac musime z niecoho zit preto som rozmyslala ale len JA tak manzel hned povedal ze zaplatime len mne to prislo luto keby ze ste v mojej kozi neviem ako by ste reagovali vy kazdy rozmysla inak chapem len ja som rada ze ich mam teraz samozrejme nemusela som mat tak skoro lenze moj osud to zariadil takto ja neosocujem a nepisem nikomu nic take ako vy mne ja som len chcela radu ktora aj tak by mi bola na nic ale aj tak dakujem a ak chcete dam vam kontakt na gynekologicku a volajte si pytajte sa namna alebo dajte cisla zajdem k nej a nech vam kazdej jednej povie ona sama uz asi x krat som napisala ze niesom
@melanta ja sama netolerujem nezodpovednosť a určite ani Boh.Nebudem vás presviedčať o svojej viere .Písala som o niečom inom.A jednu vec, ktorú Vám musím napísať je tá,že určite má Boh zásluhu na tom ,že sa máte v živote dobre.Takže prajem Vám aby sa Vám darilo a aby ste boli požehnaná aj s Vašou rodinou🙂

@elizabet173 to nie je nezodpovednosť, to je že sa oddáš do rúk boha, lebo on vie, čo robí. Takže pán ti odpustí, že máš veľa deti ale nemáš ich za čo nakŕmiť. 🤦🏻♀️ (autorka toto nepatrí k tebe, je to komentár k jednej diskutujúcej).