icon

Mám manželovi hneď povedať, že som si našla dve čiarky?

20. okt 2023

Maminky dnes som v soku! Nasla som si // sice slabe ale nasla. Po 2a pol roku snazenia, skusania vitaminov, vypoctov, a po 2 neuspesnych IUI... a prave teraz ked uz sme si stym vsetkym tento posledny mesiac dali pokoj a bum ani tomu este neverim. A preto aj ta otazka povedat manzelovi uz hned teraz ci radsej pockat ked to bude istejsie myslim tym minimalne potvrdene lekarom. Este by som v pondelok urobila 1 test pre istotu a k lekarovi podla mna najskor tak o 2-3 tyzdne. Mozno hlupa otazka ale ja sama som este v soku ci je to pravda. Kazda rada mi teraz pomoze.... Skoda ze tie Vianoce niesu skor by som mu nejake topanocky zabalila.😊

Strana
z4
majalinka
23. okt 2023

ja som aj prve aj druhe tehotenstvo cakala 2 dni po teste..chcela som to v sebe spracovat, bolo to nieco co som si chcela nechat tu chvilku iba pre seba a mat tajomstvo pred vsetkymi aspon na chvilku.. 😉

nivea777
25. okt 2023

ja som prvé povedala o dva dni,pondelok som zistila a počkala som či bude čiarka silnejšia,stredu som mu kúpila papučky a dala mu ich. Druhé som mu povedala až po kontrolu u gyn,ktorá bola 22 dní po tom,ako som to zistila. Takže 3 týždne som to tajila a premáhala sa, ku gyn som išla až v 8tt aby bolo vidno srdiečko a nech sa zbytočne nestresujem

Strana
z4