Moje dieťa sa má narodiť v znamení býka, ale ja nevychádzam s býkmi. Čo mám robiť ?
Ahojte mamičky, viem, že tento príspevok je niečo trošku iné, keďže som tu takéto niečo asi ešte nevidela. No nedá mi to a radšej sa opýtam, lebo chcem počuť vaše skúsenosti s niečím podobným. V skratke , ja som v znamení blíženca. Celý môj život som mala problém s dievčatami v znamení býka. A keď sa povie problém, naozaj myslím problém. Vždy sme sa hrozne hádali, a ja som mala vždy pocit, že všetky tieto dievčatá (už teraz ženy) boli rovnakè a ani kedna mi v ničom nesedela. Nedávno som sa dozvedela, že mám mať práve dievčatko a že sa narodí okolo začiatku mája a bude býk. Neviem sa s tým nejako vyrovnať. Máte niekto prosím skúsenosti s niniečím podobným ? Rada by som ich počula 🙂)
@mamicka2455 moj muz je byk, nas prvorodeny syn blizenec a lubia sa najviac na svete😀ako si vychovas, tak budes mat😉
@mamicka2455 ja som byk a mam 2 deti v znameni strelca a co? Jedno v znameni panny. Nikdy som si s otcom strelcom nerozumela, ale bolo to skor inymi vecami. S dcerkou by som si mala rozumiet najlepsie, kedze ja som byk a ona panna, ale niekedy ma tak vytoci, ze koniec sveta a syn, to je zlaticko. Proste flegmos po ockovi a znamenie na to nema vobec vplyv. Kedysi som tomuto verila, ale uz dobrych par rokov som vytriezvela. Su to uplne blbosti. Dieta vychovavas Ty a otec dietata, podedi po Vas iste povahove crty a ostatne je vychova. To je vsetko.
Jaj a este som zabudla, ze najmladsi ma len 4 mesiace, ale mal sa narodit ako kozorozec uz, to teraz tak spatne rozmyslam, ale kvoli mojim zdravotnym komplikaciam, sa narodil skor o 10 dni cca, tak je este strelec...🙂...Takze podla mna, uplna strata casu, sa nad tym takto zamyslat a bat sa, co bude. Mna pred porodom zaujimalo, ci bude zdravy, ci nechytim v porodnici koronu, ci sa bude vediet prisat a modlila som sa, aby sme boli obaja ok a cim skor doma. Trapit sa pre nejake znamenie, to je fakt az na miliontom mieste.
@domak2 nie ze mi nepovie pohlavie, datum kedy porodim som vedela no az nedavno som sa dozvedela ze ten byk bude dievcatko
@domak2 povodne mi pohlavie povedat nemal, to povedal iba priatelovi a ten sa pred tyzdnom preriekol doma .kedy budem rodit som vedela, ale doteraz ma nenapadlo rozmyslat nad zverokruhom, to as teraz asi z toho ako sa nudim doma 🙂
@kittykat22 nevravela som, že sa s tým neviem vyrovnať alebo že by to bol nejaký veľký problém, iba ma to tak celkom "zaskočilo" lebo som nad znameniami doteraz nerozmýšlala. Nepísala som sem, aby som sa vám na dcérku vysťažovala, ale aby som si prečítala vaše podobné skúsenosti, to je naozaj všetko 🙂
@mamicka2455 nehnevajte sa ale vy ste písali, že sa s tým neviete vyrovnať
Tak ja ti to napíšem z opačnej stránky :D Ja som býk a nikdy som nerozumela znameniu blíženci, hlavne mužskej časti. Nerada som v ich spoločnosti trávila čas, lebo vždy boli hrozne premenlivi v naladach, ťažko čitateľní, lietali kdesi vo "vzduchu. A ejhľa, prišiel ku mne synček hádaj v akom znamení- tadaaaa blíženci 😄😄😄👍👍👍 vieš, vesmír, boh alebo čokoľvek v čo veríš, k nam pošle vždy to, čo potrebujeme. A hlavne to, čo potrebujeme PRIJAŤ. Takže, hlavu hore. PPríde tebe dieta, ktoré potrebuje hlavne lásku... obavy, ze je také a take znamenie, ktoré mne nevyhovuje, sú zbytočné
PS: so synom mame krásny vzťah, i keď sme rozdielni. O tom je proste život. samozrejme občas je to výzva, ale to snáď pre každého rodiča:D
@mamicka2455 nerob nič
@mamicka2455 moje 2 deti sa narodili predčasné o 3 mesiace. Co mam. Spraviť?
@fantaghiro21 Fúha, to držím palce aj Vám veľa sily aj drobcom pevné zdravie 😊
je vela ludi ktorym na tychto veciach extra zalezi. ale bude to tvoje dieta a este pred tym ako sa narodi sa naprogramujes na to ze s nim nebudes mal pekny vztah alebo si nebudete rozumiet, len preto bude byk? riesis zbytocnosti, naco sa na to vobec zameriavas
@beadygirl18 zle som napísala. (skoro) chyba
Prve dieťa (syn)som potrarila v 23 tt.
Pri prvej dcére somOd 23 tt ležala v nemocníci, narodila sa v 33tt
Druha dcéra, lezala som s nou od 22tt, narodila sa v 36tt.
Takže sme to celkom vybojovali...
Mam so t ale hodiť, ze sa narodil predčasné?....
Niektorí ľudia potrebuje poriadny preplesk
Bud to hovoria hormony, ale blizenci si myslia ze im niekto bude robit zle. Mám mamku blizencov a ide ma z nej poraziť, dúfam, že nie ste všetci rovnakí paranoidni. 😀
@takcitak ja sestru...a ver ze aj tato.je paranoidna 🤦♂️
@mamicka2455 ja som býk môj manžel je blíženec, ľúbime sa ako kone už 15 rokov. Nerieš a užívaj si 😘
Môj priateľ je bliženec a dcérka bola býk a jej otec bliženec ju miloval od prvého nádychu až do posledného výdychu.Stači ti to mať tak tvoje problémy a prezidentkin plát.A ešte jedna vec teš sa aby bolo zdrave či nech je aj nedajbože chore len nech nieje v znameni býka ved toto je chorý rozum.Narodiť sa ti môže ešte ako bliženec pár dni pred býkom, A vzťah kamarátky v znameni býka a dcérka ktora sa ti má narodiť sú dve odlišne osoby.Naše deti sú naše najväčšie poklady a nie ideš prirovnavať nejake kamarátky z narodenim dcérky.Vážne sa nad sebou zamysli.Toto nemôžeš myslieť vážne.
@fantaghiro21 Tak to ma mrzí. Pri tých dvoch ste inak krásne vydržali. Ono sa povie, že ,,len,, ležať, ale chce to inak silné ženy, tak dlho vydržať. Klobúk dole 🌼 Je to o hodnotách mamičiek a pre mňa je nejaká konštelácia znamení to posledné pred zdravím dieťaťa.Dokonca ani posledným nie, lebo tomu neverím 😉
@rmm - ja som napr blizenec 😁 min rok v marci sme viacerí nastúpili do firmy a aké bolo naše prekvapenie, keď sme zistili, že tristvrtina z nás sú blíženci 😂😂😂😂😂 (btw, sama nechápem, samé ženy a kolektív sme skvely😊)
No tu asi pomoze len jedine, silno stisnut nohy a nepustit ju na svet, kym nebude ine znamenie 😀
Ja poznam ludi,.ktori su v rovnakých znameniach a môžem povedat, ze aj ked su v rovnakom znameni, su uplne ale ze uplne odlišní.
Mne sa narodil bycek minuly rok a som najstastnejsia mama na svete 😀
@dadis Dobre si napisala. ja sa tak smejem. ked nemam problem, tak si ho vyrobim. Moja mama je blizenec, otec baran, brat byk, ja vodnar. Keby som mala takto rozmyslat, tak sa asi ani nenarodim. Moj muz je lev a najmladsia dcera skorpion. Za teenegerskych cias som si nikdy nerozuměla s levmi a moja prva vazna laska na vyske bol skorpion. Jedna velka katastrofa. A co teraz, muza poslat kade lahsie a dceru dat na adopciu?😂😂😂😂😂
@dominika1988 počkaj až vyrastie to je len nočník😃 ja ho prosím 10x aby šiel s niečím pomôcť kým sa zodvihne ide😃☝️ja mám muža leva podľa toho som hodnotila mastenie jeho ega a veeeela chvály🤣 a rýchlo nasieracie su tieto 🦁
Ja ťa úplne chápem, že to riešiš, ja som tiež blíženci a ak sa tento mesiac podarilo, tak budem mať dieťa v znamení ryby. Celoživotne mám s každou jednou rybou problém, alebo teda respektíve, oni majú so mnou nejaký problém, s nijakou rybou si k sebe neviem nájsť cestu. Snažíme sa 5 mesiacov ale, veľmi som dúfala, že sa podarilo minulý mesiac aby to bol vodnár, ale bohužiaľ... :( ... tak keď sa vôbec bojíme, že či sa nám to podarí, tak sme sa kvôli znameniu ryby na mesiac neprestali a ja som presne taký "luckker" , že určite sa to podarilo tento mesiac :D
Treba si ale pozrieť iné veci ako je slnečné znamenie a to celý horoskop 🙂 podľa času a miesta narodenia, isto tam nájdeš nejaké pozitívne osvietené planéty, ak chceš, tak ti to pozriem v jej horoskope aspoň laicky, stačí mi poslať jej dátum , čas a miesto narodenia a ideálne aj tvoje 🙂

@viestta ono je ešte možné, že ti blíženci boli všetci pri zmysloch a preto nezapadli do kolektívu, kde berú do úvahy znamenia zverokruhu 😅
A ešte mi napadlo k autorke, že to potom ani nemala sono v 20tt ?