icon

Nárokujúce matky a neupravené tehotné ženy

cicus14
18. apr 2015

Ahojte.nechcem tymto prispevkom nikoho urazit ani nic podobne ale vcera sa mi stala taka zvlastna vec.isla som v mhd,sedela som,a zrazu nastupila tehotna zenska,neupravena,proste nic...a povie mi este aj PUSTITE MA SADNUT!ani prosim ani nic..lebo ona je tehotna no jej problem..ale nielen tehotne ale aj matky doma na materskej mi pripadaju take neupravene proste vyjdu von v teplakoch s mastnymi vlasmi,bez kvapky makeupu a parfemu,a o tehotnych uz ani nehovorim.vsetko si narokuju tym ze su tehotne alebo ze matky.co je toto za mentalitu??zanedbane chodit po ulici??? 😲

dai
20. apr 2015

@olifcek osobne mi je to uplne jedno aka je doba, ja som rada ze som vychovana tak ako vychovana som🙂 proste vikend vnimam ako cas oddychu kedy je rodina spolu a tesi sa zo seba... okrem deti mam aj muza a zial ci nastastie su muzi ci chceme alebo nie vizualne typy a ked ty ako jeho zena budes pekna tak sa nebude obzerat po cudzich😉 a teda mozno mi napises ze ty mas super charakterneho nepovrchneho muza ktoremu ide o tvoje vnutorne kvality... ja len k tomu ze takeho nepoznam😀 ( mam 2och bratov, vyrastala som medzi chalanmi , teraz mam v praci okolo seba vela muzov... vsetci su v tomto smere velmi podobni, ci si to ich zeny priznaju alebo nie )
Detto tym ako chodim ja von davam zaroven priklad svojim detom, ako dbam o seba dbam aj o nich a aj o ostatnych ludi v svojom okoli ( a nemyslim tym len upravu zovnajsku )

osobne nikoho nehodnotim, je mi uplne jedno ako ty vyzeras, kludne v teplakoch spotena s mastnymi vlasmi... nastastie nie som tvoj muz ani dieta, takze to riesit nemusim a na cudzich mi je to jedno... mne v tom prispevku skor islo o to vyhovaranie sa na deti, ze preto su zeny neupravene... a to je podla mna blbost ( ja napr. mam 2 deti, vozim ich do skolky/skoly, potom do prace a stihnem sa vecer osprchovat potom ako sa s jednym ucim, druhe este stale ukladam spat a rano sa stihnem upravit aj spravit ranajky aj deti pripravit... a nie som ziadna super zena a super matka🙂 )

marika39
20. apr 2015

@cicus14 Trošku ma tento tvoj názor zarazil, v živote som nevidela neogabanú tehotnú babu alebo mamičku vo vyťahaných teplákoch a s mastnými vlasmi, práveže mám opačnú skúsenosť a že ťa tá konkrétne nepoprosila je len jej hanba ale nehádzala by som všetky do jedného vreca, ja som bola 2x tehotná , občas som musela ísť aj mhd ale nikdy sa nestalo že by ma ktosi pustil sadnúť aj ked videli bruško , tak ju trochu chápem.

andromeda_ja
20. apr 2015

@cicus14 Prispievate na stranky pre tehotne a matky a sama nie Ste ani matka ani neplanujete sa nou v dohladnej dobe stat. Kvoli jednej skusenosti hadzete dalsie mamicky a tehotne do vreca neupravene a narokujuce? Aj zeny, ktore nemaju deti chodia neupravene a o slusnom vychovani sa hovorit neda... Na ake forum si pojdete stazovat? To aki sme z nas nerobi tehotenstvo ani rodicovstvo. Keby nebola ta pani, s ktorou Ste mali tuto skusenost, tehotna bolo by to ine?

olifcek
20. apr 2015

@samasa Ty brdoooo... toto by mi aj klenby podrzalo a este by to ladilo k vetrovke... akoze sportovo elegantny styl ? /i ked taky vraj neexistuje?/ :D :D

tie boty vyzeraju ultra pohodlne :D a velmi sa mi ,,pacia" zeny, ktore to maju obute a snazia sa v tom chodit ;D no a o par rokov ich palce na nohach naberu iny smer :D yes, ou jeeee :D

ale opat... ak sa to niekomu paci a chce to nosit... tak nech... mne sa ale moje nohy podakuju az budem este starsia, nez som teraz. :D ... este nemladneme, ze? nie je to este v mode, ci? :D

samasa
20. apr 2015

@olifcek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
kedže som si poplakala pri tvojom príspevku...idem sa prelíčit...o chvilku idem pre syna...AUTOM!!!! 😀

mimina00
20. apr 2015

@cicus14 som zhnusena s takych ludi ako si ty!!!urob si dieta oblec si obtiahnute rifle a nos dieta na rukach ako sa budes citit!!nemas sajnu a taketo pises!ja nosim teraz teplaky vsade a vies co naozaj vsade a vies co jedny teplaky stoja 45e ja chudera si chodim v teplakoch za 45e k tomu tielko a na to volnu koselu a vies co botasky take pohodlne avies co stava sa mi ze sem tam na mna zazera nejaka krava mlada v obtiahnutych leginach prsiami von a davami najavo svojim pohladom ze ako som to oblecena!!! ....no pohodlne!!! Je mi tak dobre akurat mi znechutia den take truby tymi nechutnymi pohladmi...a mhd nechodim,mam auto ja teplakova chudera...a vies co ked mi este brucho nebolo vidno odpadla som rovno v obchode len tak s tehotenstva vies prekyslicenie mozgu,no ale ty nie si tehotna tak co ty o tom vies...a vies co aj vlasy mi teraz skor zmastneju aj ked si ich umyvam pravidelne...

olifcek
20. apr 2015

@dai chces povedat, ze niesom pekne oblecena na tej foto? ts ts ts :D :D :D

moj muzik je somnou spokojny... zajtra ideme spolu na obed a veru, v teplakoch nejdem 😉 a v sobotu som sa mu pacila oblecena ako som bola, pretoze sme boli dost podobne obleceni ;D

i ja som spokojna so svojou vychovou veru ;D

ale ja som sa nesnazila do nikoho obuvat a uz vobec nie do Teba... len proste... su ludia a ludia, nazor a nazor, dolezite je zit a nechat zit, no nie?

olifcek
20. apr 2015

@samasa jak autom? ale ale, saq priberies.. pekne pesikom, pripadne MHD... no no no autom, no no no :D

pslahorova
20. apr 2015

@dai Akoze nehnevajte sa s tymi kilami ... normalne ste ma nasrala, Som tehotna a uz mam 95kg, som len v 6m , kazdy v tehotenstve nema 60kg aj s topankami. To nemam jest?! Kamoska ktora nosi XS veci pocas tehotenstva pribrala 25kg, a nezrala ako besna, jednoducho priberala . Tiez by ste sa mohla uvedomit.

samasa
20. apr 2015

@olifcek 😀 😀 😀 😀 žeby??? nalodim svoje dve "domáce deti na plecia" a zabehnem tých pár km pešo 😀 alebo v MHD a budem poslušne stát u dverí - hned na prvom schode...aby som nikomu nesmrdela a neobťažovala ho svojím nenamachleným ksichtom 😀

olifcek
20. apr 2015

@samasa nemozes na prvom schode, bo budes zavadzat soferovi vo vyhlade... chces, aby Ta vyhodil? :D

samasa
20. apr 2015

@dai
@olifcek no vidíte baby??? a mna najviac nasere ked ma niekto zhnité zuby 😀 😀 😀 😀 pracovná deformácia---

olifcek
20. apr 2015

no nic, uz zom off topic.. :D no ale pobavila som sa :D

idem zhanat tote kriklavo zelene stekle so 17cm opatkom, nech mam k bunde :D

samasa
20. apr 2015

@olifcek ja budem v zadných dverách 😀

pumpkincake
20. apr 2015

Toto čo sa tu rieši? Ľutujem zakladateľku, že zrejme nedokáže byť sama sebou.. to že je žena tehotná alebo na materskej neznamená, že by sa mala prestať starať o seba, ale myslím, že neustála starotlivosť o dieťa sa trochu podpíše aj na matkinom vzhľade, že nemá vždy dokonalý účes, make up alebo by bola zladená..väčšina aj tak žije len z materskej (almužny) a alebo ak aj majú další príjem, dieťa potrebuje toho dosť, aby žena ešte mohla rozhadzovať za handry či kozmetiku. Okrem toho ani by si to možno nemala kedy kúpiť. Nebola som ešte tehotná, ale stačí mi ked mam svoje dni, že mám bolesti a veru vtedy mi je jedno či som si dala špirálu a radšej si dám tepláky ako sexi sukňu.
Moj muž mi aj tak vždy hovorí, že som krásna práve vtedy ked nie som namaľovaná a vystajlovaná - spravny a milújúci muž ženu miluje takú aká je a prirodzene krásnu. Najmä ak mu ešte k tomu dá deti o ktoré sa min20 hodín denne stará. A zažila som aj "kávičkové" mamičky čo sú vystajlované, no také väčšinou šupnú dieťa.. radšej sa pozri či toto má nejaký zmysell riešiť a šíriť negativitu zbytočne do sveta. Ak chceš byť vždy tip top tak bud, ale uvedom si, že nie každý je ako ty a neznamená to, že by bol horší.

olifcek
20. apr 2015

@samasa vies, ze toto je prve, na co kukam, ked sa s clovekom stretnem? :D pamatam, ze som v minulosti spoznala kamarata, ten bol super povahou, ale zuby zlteeeee uff... vtedy som sa ale dozvedela, ze z to nemoze, ze to ma kvoli prebytku niecoho v tele... chudak... nemoze za to a istotne je odcudzovany :(

olifcek
20. apr 2015

@samasa am pri bezdakoch? ok, to je paq v poriadku 🙂

olifcek
20. apr 2015

@pumpkincake ze 23 rokov a tak mudre slova? wow.. pomyselny klobuk dolu 🙂

samasa
20. apr 2015

@olifcek jedine tam...a ak mi šofer otvorí ten batožinoví...radšej si lahnem tam 😀

sorciera24
20. apr 2015

@dai ale no tak......videla si fotku olifcek, podla mna vyzera velmi vksune na to, ze je sportovo oblecena...... nie je to tiez moj styl, ale podla mna je super.....
podla mna to nie je o vychove dai....ty mas deti uz velka...ale mozno tej tehulke ozaj nebolo dobre, a ak ti je cele dni na grcanie a ledva chodis, tak mas podla mna najmensiu chut si dat sminky.sorry.....
alebo ja neviem, ci si azzila deti, kt. nostop placu...den noc.....mesiace....aj taka mam moze byt vycerpana.....ty uz to vidis tak, lebo deti uz su vacsie....a povedz uprimne....resp. priznaj...pani an upratovanie 😉 .....take cosi vacsina zien nema.....
ja sa nikoho nejdem zastavat, ani osocovat, ale lahko sa kaze, ekd nevies pochopit.....ty si kludne behaj namalovana aj doma, ale ja napr. make up neznasam, fakt ho neznesiem.... tiez si na von nedam teplaky, doma ano...a? to je o vychove?....jooj......myslim, ze riesime hluposti..... mne je napr. u zadku, kto ako vyzera......
a k tym muzom....poviem to na realnom priklade....pred par rokmi som este akos tudentka pracovala v jednom nemenovanom BA shop. centre 😀 ....nenamalovana!!!ano, nenamalovana, lebo ako som pisala, sminky fakt nemusim......mozno sa na mna cudne divali zmachlene kolegynky (ich vec)...ale fakt je, ze denne sa pri mne pristavili min. 3 muzi (roznej vek. kategorie) a hovorili vsetci to iste....."ze, slecna/pani....vy stak "jednoducho"pekna....vy nie ste z BA, ze?....lebo tu su vsetky zmachlene" 😀 ....teraz sa nechalim, ani nic...to len na margo muzov.....ze pekna zena nemusi byt vymalovana.... 😉
a myslim, ze taku zakl. hygienu ako sprchovanie a pod. dodrzuje hadam kazda 😉

pumpkincake
20. apr 2015

@olifcek nemyslím si, že je to o veku. A aj za ten krátky život som si zažila toho celkom dosť, aby som vedela, že každý máme právo na vlastný život a šťastie bezohľadu na to, kto si čo myslí. Toto by sa proste nemalo riešiť. Je to absurdné, že niekto rieši nároky tehotných či (ne)uprevené mamičky.

olifcek
20. apr 2015

baby, napadlo mi, ze i ja som raz bola v mastnych vlasoch, ale totalne nevinne... ako???

bola som na sluzobnej ceste, nastastie len nase oddeleni a este nejaki dalsi ludia... no a ja si bezne umyvam vlasy tak, ze nechavam susit samovolne... ano, umyjem, dam penu, ucesem a necha vysusit... tak som urobila i teraz a sla na ranajky... normalne mi vlasy uschnu rychlo, no tentokrat nie a nie uschnut... navyse posobili mastne... dovod? Ja som si vam umyla vlasy s vtedy novinkou, NIVEA sprchac s telovym mliekom.... :D :D :D

takzeeeeee.... hned cez obednu prestavku som si vlasy zmyla, ale ta nivea je vam tak kvalitna v tomto produkte, ze na prvy krat to nebolo uplne ok :D :D :D

olifcek
20. apr 2015

@sorciera24 ooo, dakujem 🙂

sorciera24
20. apr 2015

@olifcek nie je zaco...ale fakt sa mi paci tvoj outfit 🙂 normalny sportovy, nic neupravene na tebe nevidim... 😉

olifcek
20. apr 2015

mam dobru kamaratku, ta je alergicka na make up... ak si da cokolvek, skusila verte vela toho, hned jej pokozka na tvari scerveneje, niekedy az do bordova... spiraku tiez nepouziva a nema ani idealnu vahu, no nie je nejaka ozrutna.. oblecena chodi pohodlne... stekle ale nie... skor take balerinkove topanocky... je nesmierne mila, skromna a pritom ma nejaku poziciu vo firme, kde pracuje... proste... ludia fakt vedia rychlo odcudzovat... u nej by urcite odzudzovali, ze nea make up a spiralu... ale ona je vam pekne i bez toho.. mozno i preto, ze nikdy sme ju nevideli nemalovanu... a ma peknu tvar, je odomna starsia, ale vrasky nikde...

natalym
20. apr 2015

Ja si myslím, že @dai to myslela tak, že tehotenstvo alebo materstvo nedáva žene nárok na to aby chodila neupravená a obťažovala tak svojím vzhľadom okolie. Lebo niekedy to tak naozaj aj je. Osobne obdivujem ženy čo vedia byť pekné aj pri 5 tich deťoch. A nemusia byť zmaľované ani modelky, sú normálne. Niektoré fakt nedbajú, stačí kuknúť niekedy zámenu manželiek.

samasa
20. apr 2015

@olifcek
@sorciera24 ja hej...vidím neupravené boty....a bohvie ako to ma s tým prádlom 😀 😀 😀

olifcek
20. apr 2015

@natalym kde viem tu zamenu vidiet?

nespominala som, ale telku skoro vobec nekukam, a ked, tak len z archivu :D

olifcek
20. apr 2015

@samasa to chces povedat, ze okrem toho, ze neladili, vidiet i to, ze som sa tesne predtym skoro prizabila, nastastie v tej chvili mal kolace v rukach moj manzel a mala som trosku zaspinene spicky? 😀 😀 😢 😢 😀 😀

predlo... saq dobre bolo, dobre :D

len ten vietor mi vlasy nejak rozfukaval.. snad je to vsetko ok s poiadkom :D

samasa
20. apr 2015

@olifcek 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Hlavne že si prežila
idem už ja pre to moje decko...lebo mi zamknu školu 😀