icon

Nárokujúce matky a neupravené tehotné ženy

cicus14
18. apr 2015

Ahojte.nechcem tymto prispevkom nikoho urazit ani nic podobne ale vcera sa mi stala taka zvlastna vec.isla som v mhd,sedela som,a zrazu nastupila tehotna zenska,neupravena,proste nic...a povie mi este aj PUSTITE MA SADNUT!ani prosim ani nic..lebo ona je tehotna no jej problem..ale nielen tehotne ale aj matky doma na materskej mi pripadaju take neupravene proste vyjdu von v teplakoch s mastnymi vlasmi,bez kvapky makeupu a parfemu,a o tehotnych uz ani nehovorim.vsetko si narokuju tym ze su tehotne alebo ze matky.co je toto za mentalitu??zanedbane chodit po ulici??? 😲

skoricaxx
18. apr 2015

no co ta potom ako kto chodi upravený každý má vlastný štýl, ty sa staraj sama o seba , a prečo by si ju nemala pustiť, ked si práve celý den nerýlovala záhradku a tvoj zravotný stav ti to dovoťuje... -nie tehotná nie je chorá, ale nemôžeš vedieť ako sa cíti.....

mawka
18. apr 2015

@cicus14 srdiecko, ty co tu riesis? ja som v nemecku a aj nenamalovana vyzeram krasne oproti tymto tu 😀 ale ty teda uroven nemas aj keby si bola neviem ako vzdelana a neviem ako upravena. to, co ty tu davas, no zbohom rodina... teda nam robis reklamu, veru 😀 ty si taka referencna vzorka.

ale sak nabuduce skusim na ihrisko v stekloch, slimkach a so spicatymi nechtami a hrat sa s detmi gulicky 😀 potom dam vediet, ako som si vytkla clenok a zasrala moje slimky a sadla do hovienka v trave, sak co, hlavne ze budem cooool a trendy a IN, nieeeeeeeee?

kks. este toho malo poznas, mojka.

maciatkolulu
18. apr 2015

Ale ved tvrdila, ze dieta chce az po 33, ci po kolko, tak ako to, ze ma 14.rocnu???

peneloppe
18. apr 2015

@tilly
vsak sa to pokazilo u nas? a hlavne slovenky mali vzdy taky cit pre modu a pre to co sa im hodi, co si mozu dovolit dat na seba. V UK som bezne videla zenu s nadvahou natiahnutu do leginov a tricko do pasa a teraz to bezne vidim aj tu. Hroza. 😒

libka1
18. apr 2015

Uz dlhsie pozorujem na Slovensku fenomen ze kazde hovno co odide do zahranicia sa zrazu citi byt tortou. Cest vynimkam co nam robia dobre meno v zahranici nie len tym ze sa navonaju. A ano cicus, tym hovnom som myslela prave teba lebo sa mi to na teba neskonale hodi aj ked by som taketo slova nemala pouzivat...

tilly
18. apr 2015

@peneloppe ze? hruza... presne, my sme mali vzdy cit pre to, co si obliect, teraz 😝 😝

cicus14
autor
18. apr 2015

@sense praveze mam slusny plat 🙂

kliara
18. apr 2015

@cicus14 - nenárokovala som si, keď som bola tehotná, ale určite každej tehotnej budúcej mamičke dobre padne, ak ju pustia sadnúť si v autobuse, aby sa tam nemusela niekde držať a náhodou, ak šofér prudšie zabrzdí alebo zaberie zákrutu, padnúť, napokon nosiť to tehotenské bruško je dosť veľká záťaž, môže byť tej žene aj zle, môžu ju bolieť nohy, ja si myslím, že pustiť tehotnú ženu sadnúť si, by malo byť úplne prirodzené. Mňa skôr prekvapuje, že o tomto niekto zakladá diskusiu. A navyše žena. A ako kto chodí oblečený je jeho vec, ja v teplákoch von nechodím, ale ak chodia nejaké mamičky von s deťmi v teplákoch, tak čo by mňa akože malo byť do toho? Je to predsa len a len ich vec.

kliara
18. apr 2015

@cicus14 - a čo ak niekto vyjde von bez kvapky makeupu? To je akože trestné? Niektoré ženy si nepotrebujú naniesť na tvár masku, aby vyzerali ako-tak k svetu.

zuzkaanicka
18. apr 2015
libka1
18. apr 2015

Pochybujem ze ten obrazok pochopi 😀

zuzkaanicka
18. apr 2015

@libka1 tak ja jej to potom skusim vysvetlit 😅

zita19
18. apr 2015

@cicus14 termin slusny plat je velmi relativny. Ale hlavne je, ze sa ta praca naplna. Len by si este mohla dovysvetlovat niektore diferancie medzi tym co tu hlasas a tym co @edita56 skopirovala... Alebo ani nemusis, myslim si, ze obraz o tebe je v tomto momente uz kompletny.

libka1
18. apr 2015

@zuzkaanicka po taliansky prosim, po slovensky uz urcite zabudla alebo ma minimalne taliansky prizvuk 😀

cecilka123456
18. apr 2015

Po odhaleni 14 rocnej dcery a ostatnych "pravd" cicus prestala komentovat 😀

zuzkaanicka
18. apr 2015

@libka1 no, to sa s cicuskou jazykovo nezhodneme 😅

zuzkaanicka
18. apr 2015

@cecilka123456 necitas pozorne 😅 ... ved pred chvilou napisala, ze ma dobry plat 😅

cecilka123456
18. apr 2015

@zuzkaanicka hej to som si vsimla ale k ostatnym.skutocnostiam sa nevyjadrila 😀

zuzkaanicka
18. apr 2015

@cecilka123456 no, ale v tych linkoch to vyzeralo, ze dobry plat pride az v maji 😀 ... a ja Ti mam dojem, ze je este april ... alebo, teraz mi to doslo-cele toto je april 😀

libka1
18. apr 2015

Ludia ale predstavte si ze by bola fakt ucitelka a ucila by vase dieta. Zjezili sa mi aj tie chlpy na tele co nemam pri tej predstave ☹

zita19
18. apr 2015

@cecilka123456 myslis, ze ju hanba fackuje? 😀 😀 😀 Asi nie, lebo ta nema hanby napisat o tom, ze nevstane v buse tehotnej 😖 Vyplakava kamoskam na fb, ze aka je na SK sedlac, ze si nevazia damy z lepsich koncin, ktora ich tu dosla poucit o tom, ze behat v teplákoch a bez povrchových uprav je take provincne 😀 😀 😀

zita19
18. apr 2015

@libka1 dnesne vysoke skoly vypustaju kadeco, dokonca aj pedagogicke fakulty, ale hadam toto nevypustili. Alebo som ja este stale naivna a nase skolstvo doslo az tak "daleko"?

zuzkaanicka
18. apr 2015

@zita19 vyfuknute kraslice nemoze hanba fackovat, ved by pukli 😝

cecilka123456
18. apr 2015

@zita19 taka zena nema hanbu 😀 skvor nejake komplexi menejcennosti, koniec koncou boh vie ako vyzera a co je pravda takze mozno niekte v kute place v TEPLAKOCH a NENALICENA 🙂

zuzkaanicka
18. apr 2015

@libka1 no, mna by to az tak neprekvapilo 😝 ... bohuzial 😖

zita19
18. apr 2015

@zuzkaanicka plat bude az v maji ale diškrecie uz mozno dostava 😀 😀

libka1
18. apr 2015

@zuzkaanicka zlata nasi pani ucitelka, sice bez mejkapu ale vonava a usmiata 😵

zuzkaanicka
18. apr 2015

@zita19 to myslis za ocarujuci vzhlad? 😀 ... v kazdom pripade, cicuska mala hodit par svojich fotiek, aby sme mohli vidiet, co sa jej paci 😉

libka1
18. apr 2015

😀

zita19
18. apr 2015

@zuzkaanicka asi sa styluje aby tu vecer zavesila par selficiek aby sme padli na rit 😀 😀 V kazdom pripade som napätá ako kšandy, ci sa odhodla a ukaze provincnej sedlači ako ma dama na urovni vyzerat
@cicus14 vsak sa neondej, pouc nas nazornymi ukazkami