Nečakané dvojičky a strach z budúcnosti: Máte podobnú skúsenosť?
Ahojte,mam 3,5rocnu dcerku. Minuly rok sme si s manzelom povedali,ze sa pokusime o dalsie dietatko,zostala som tehotna. Byvalo mi hrozne zle,nakoniec som potratila a mierne sa mi ulavilo (myslim fyzicky), po nejakom case sme sa zacali znovu “snazit” o babatko. Vo februari som prisla na to,ze som tehotna. Mam panicko-uzkostnu poruchu a zacalo som mat strach a obavy,ako to zvladnem a ci to zvladnem. Zase mi je hrozne tazko fyzicky,do toho uzkosti a vcera som isla na pohotovost a zistili mi,ze babatka su tam dve. Hrozne ma to sokovalo a polozilo. Velmi som z toho nestastna,ja viem,ze vsetko sa deje,ako ma a ze deticky si vyberaju ludi a rodicov. No ja mam pocit,citim v hlbke duse,ze toto je to,vo nezvladnem a nechcem v zivote. Pamatam si,ake to bolo narocne s dcerkou,ake som mavala uzkosti a nasledne vycitky. Teraz zase neviem pri nej fungovat,pretoze mi ide hlava prasknut z rozmyslania - nechat si ich vziat? Pockat? Vela som citala o syndrome miznuceho dvojcata,ja viem,je to priam hrozne nieco take si zelat,no momentalne su to moje pocity.

@disinka94 pozri ked ich nechces, tak ich nechaj ist. Kasli na to. Nie si v poriadku a za mna ti staci jedno dieta. Reci typu, niekto ti pomoze. No nepomoze. Väčšinu dna budes sama s detmi, muz v praci a dvojičky su zahul aj pre zdravú zenu. Ja by som ich ich v tvojom pripade nenechala. Dakovala sa jedno zdrave dietatko.