Nechcem mať dievčatko
Ahojte celý život túžim po chlapčekovi, pohlavie ešte neveim no od začiatku mám strach že to bude dievčatko, ktoré poviem to úprimne že nechcem. Viem že s tým nikdy nezmierim keby je to dievčatko, neveim ako to zmeniť…
Tak zacni v hlave riesit, coho sa tak bojis u dievcatka... casto su to traumy z minulosti, nechces, aby si prechadzala tym, co ty v detstve a puberte... to hlboko vsugerovane, ze dievcata maju ten zivot tazsi... a cim skor na tom zacnes s psychologom pracovat, tym lepsie... do tehotenstva ides s tym, ze chces - dieta... mala by si... drobne sklamanie moze byt, jasne, ze si clovek nejako zela to ci druhe, ale ak pises, ze vies, ze sa s tym nezmieris a budes mat uzasnu krasnu zdravu dcerku, je to smutne uz teraz...
@anonym_autor hlavne je aby bolo zdravé. Ja mam 3 chlapcov a ľúbim im najviac na svete, a to som vždy chcela dievčatko, dokonca kým som nevedela čo to je kúpila som ruzove 😀
Mala si si adoptovať. Nájdi si lekára a popracuj na sebe.ešte že ty si ako dievčatko tu. Ci aj teba doma neznášali?
@anonym_autor na to sa neda nic zmysluplne povedat...snad len naco ste otehotneli
Tak zacni v hlave riesit, coho sa tak bojis u dievcatka... casto su to traumy z minulosti, nechces, aby si prechadzala tym, co ty v detstve a puberte... to hlboko vsugerovane, ze dievcata maju ten zivot tazsi... a cim skor na tom zacnes s psychologom pracovat, tym lepsie... do tehotenstva ides s tym, ze chces - dieta... mala by si... drobne sklamanie moze byt, jasne, ze si clovek nejako zela to ci druhe, ale ak pises, ze vies, ze sa s tym nezmieris a budes mat uzasnu krasnu zdravu dcerku, je to smutne uz teraz...
@anjelicek26 praveze sa nebojím ho mat ale vyslovene dieťa nechcem. nemala som žiadne ťažké detstvo ani pubertu praveze naopak.
Mala si si adoptovať. Nájdi si lekára a popracuj na sebe.ešte že ty si ako dievčatko tu. Ci aj teba doma neznášali?
@pralinka25 adoptovať určite nie, nebudem vychovávať cudzie dieťa.
Snáď nebudeš to "riešiť" ako kedysi v Číne.
@anonym_919b8e ako?
@anonym_autor na to sa neda nic zmysluplne povedat...snad len naco ste otehotneli
@bielykral aby sme mali dieťa?
@anonym_autor normálnej žene to je jedno, môže mať preferencie ale tešiť sa bude z každého pohlavia…
@anjelicek26 praveze sa nebojím ho mat ale vyslovene dieťa nechcem. nemala som žiadne ťažké detstvo ani pubertu praveze naopak.
@anonym_autor tak ti len prestreluju hormony no... momentalne si mozno nevies predstavit to dievcatko mat, ono sa to zmeni, ked to bude realita... lebo bude tvoja...
@anonym_autor tak ti len prestreluju hormony no... momentalne si mozno nevies predstavit to dievcatko mat, ono sa to zmeni, ked to bude realita... lebo bude tvoja...
@anjelicek26 ja som dievča nechcela nikdy. Viem že je sto bude dievča budem sklamaná a nedám mu toľkej lásky ako chlapcovi
@anonym_autor riesis blbost, iba na zdravi zalezi
@anonym_autor ahoj, ja som na začiatku, keď som už vedela pohlavie bola veľmi ale veľmi smutná a okolie má za to dosť odsudzovalo
Nevedela som sa tešiť z chlapca , prosto chcela som dievča , takže som prvé týždne od zistenia pohlavia doslova plakala a chodila ako bez duše
Potom to prešlo , ako vždy všetko v živote
@anjelicek26 ja som dievča nechcela nikdy. Viem že je sto bude dievča budem sklamaná a nedám mu toľkej lásky ako chlapcovi
@anonym_autor ako vies, kolko lasky by si dala chlapcovi 😂 Prestreluju ti hormony, nevies, co je byt matkou, mat v naruci vlastne dieta, co to s tebou porobi, bude ti absolutne jedno, co ma medzi nohami a ono to aj prakticky je - uplne jedno... mame dcery, mame synov, jedine, co ich odlisuje, je ich povaha... len teraz fantazia pracuje, to je cele... nevsugerovavaj si problem, kde ziaden nie je...
Ja by som dievčatko brala. Pošlem adresu?
Pevne verim ze si iba trapny troll.
Ked si planovala dieta mala si ratat ze to bude- bud alebo a je to chore. Chod cim skor k odbornikovi nech ta da psychicky dokopy , pretoze to dietstko znicis psychicky . Niesi normalna… chudak drobec
A v čom si myslíš ze chlapec bude lepsi? Obe pohlavia môžu byť bezproblémové a super a naopak. Neruhaj sa lebo sa ti to môže škaredo vypomstiť a tvoj vytúžený chlapček ti môže priniest ešte mnoho trpkych chvil. Nikdy nevieš.
Ja som tiež túžila po chlapcovi . Keď som zistila, že je to dievčatko, aj slzička bola . Podľa mňa je úplne prirodzené , že preferujeme jedno pohlavie . Ale keď sa malá narodila, bolo mi úplne jedno čo to je , hlavne že bola zdravá .
teraz sú to len hormóny
@anonym_autor ako vies, kolko lasky by si dala chlapcovi 😂 Prestreluju ti hormony, nevies, co je byt matkou, mat v naruci vlastne dieta, co to s tebou porobi, bude ti absolutne jedno, co ma medzi nohami a ono to aj prakticky je - uplne jedno... mame dcery, mame synov, jedine, co ich odlisuje, je ich povaha... len teraz fantazia pracuje, to je cele... nevsugerovavaj si problem, kde ziaden nie je...
@anjelicek26 viem čo je v náruči mať vlastné dieťa.. matkou som už bola tak na 3 hodiny.
@anonym_919b8e ako?
@anonym_autor v Číne novorodeniatka ženského pohlavia po narodení udusili, utopili, zahrabali do smetí, alebo pohodili na ulici
Ty máš možnosť dať bábätko na adopciu, tým čo ju budú milovať bez rozdielu pohlavia.
Pevne verim ze si iba trapny troll.
Ked si planovala dieta mala si ratat ze to bude- bud alebo a je to chore. Chod cim skor k odbornikovi nech ta da psychicky dokopy , pretoze to dietstko znicis psychicky . Niesi normalna… chudak drobec
@anonym_aa0a05 nie niesom žiaden troll alebo čo to je.
A v čom si myslíš ze chlapec bude lepsi? Obe pohlavia môžu byť bezproblémové a super a naopak. Neruhaj sa lebo sa ti to môže škaredo vypomstiť a tvoj vytúžený chlapček ti môže priniest ešte mnoho trpkych chvil. Nikdy nevieš.
@pralinka25 nemyslím že bude lepší alebo čo. Proste dievča nechcem
@anonym_autor na toto sa nedá ani reagovať 🤢 prepáč
Ja žasnem kam ďalej viac. Svet sa v rit meni
@anonym_autor na toto sa nedá ani reagovať 🤢 prepáč
@anonym_bb5e71 tak načo reaguješ?
@anonym_bb5e71 tak načo reaguješ?
@anonym_autor stále tu píšeš že nechceš dievča. Prečo? Skús napísať dôvody?
Ja žasnem kam ďalej viac. Svet sa v rit meni
@pralinka25 neboj sa, toto je vymyslene z nudy
@anonym_autor Plačková povedala, že bude rodiť dovtedy kým nebude mať dievčatko. Ber si príklad. Teraz však čaká druhé a bude mať dievčatko.
@pralinka25 neboj sa, toto je vymyslene z nudy
@hederamonstera nie nieje, je to reálny pocit

Snáď nebudeš to "riešiť" ako kedysi v Číne.