Neistota z tehotenstva so starším mužom
Ahojte, mam 17 a po kratkej znamosti som otehotnela so 41 rocnym. Neviem co mam robit, chcela som ist na vysoku a hlavne sa bojim aky bude partnerom a otcom lebo je to moj prvy vztah so starsim muzom. Prosim poradte co robit dakujem
budes mat ba krku svatu troicu- Dieta pubertaka, manzela so stareckymi vrtochmi a diagnozou co uz zostane, a vlastnych rodicov zacinajucich alzheimerov. Vela stastia. Plus bonus vlastna perimenopauza vsetko naraz
A co Ti mame poradit ked nevieme aky je, ako zije, ci sa dokazete o dieta postarat a podobne. Moznosti su stale len 2. Bud si dieta nechas alebo nie
Kedze nie si dospela, tak to oznamit rodicom a s nimi prijat rozhodnutie. Nic ine robit nemozes
Rozhodne to ries z rodicmi, najma ak s nimi byvas a/alebo s nimi mas dobre vztahy.
budes mat ba krku svatu troicu- Dieta pubertaka, manzela so stareckymi vrtochmi a diagnozou co uz zostane, a vlastnych rodicov zacinajucich alzheimerov. Vela stastia. Plus bonus vlastna perimenopauza vsetko naraz
@martinmmartin super odpoveď :D
Byť tvojím otcom, toho starého sprosteho zmrda vykastrujem holými rukami. Rataj skôr s tým, že ti s dieťaťom budú musieť pomôcť rodičia, ak sa rozhodnes si ho nechať, z chlapa, ktorý ani v zrelom veku nemá toľko rozumu (alebo schopnosti), aby nezbuchol sedemnástku, otec ani partner nebude.
Aký bude partner nezáleží od veku drahá. Mala si rozmýšľať pred kopuláciou.
@anonym_autor 😄 veď ani strednú nemáš skončenú. Tak, budeš kupovať plienky dvojmo, jedny pre juniora, jedny pre seniora 🍾
Stary si uzil s mladou.Kde si podela rozum?Ked už ho stary nema, aspon ty by si mohla mat.Dufam, ze nieje zenaty.Ako zareagoval, vie o tom?
Odhliadnuc od toho, že ona má 17, k tomu sa nebudem vyjadrovať. Ja teda neviem , ale veď v dnešnej dobe je 40 celkom bežný vek keď má chlap dieťa. Niekedy aj prvé. Tak zasa nerobte z toho , že otehotnela zo starcom v plienkach.
Tůma, Maštalír vám pripadajú ako starci v plienkach.
Stary si uzil s mladou.Kde si podela rozum?Ked už ho stary nema, aspon ty by si mohla mat.Dufam, ze nieje zenaty.Ako zareagoval, vie o tom?
@anonym_bd8cfe 40 je stary??? Fu
Baby,vám to kúruje, že 41 je starý? Určite je to debil, že prcal 17stku a úchyl, ale starý 41 určite nie je.Komunistické časy skončili.
Jezis tento kon je uzasny
V jednej teme je 40tnik dobre ze nie na urovni 25rocneho akurat biologicky vek na prve dieta a v dalsej mu treba plienky davat
Kks ešte dôchodcu z neho robte 😅
To že vyprášil takú mladú to je už iná vec.
Pre 17tku je 41 stary. To ako seriozne vazne.
Jezis tento kon je uzasny
V jednej teme je 40tnik dobre ze nie na urovni 25rocneho akurat biologicky vek na prve dieta a v dalsej mu treba plienky davat
@ivik4 čo chlap. Keď tu padne debata, či ísť do dieťaťa v 40 tak pohoda.Vsetko super, pri dieťati sa cíti ako omladla, smelo do toho. Ale chlap v 40, čo ani rodiť nebude, bude mať už plienky zároveň s dieťaťom. 🤦😀
Čo máš robiť, tak tešiť sa z tehotenstva, chcela si mať bábätko, vybrala si si ho za otca svojho dieťaťa, tak už len plánovať ako budete spolu fungovať.
Otecko už vie že bude otecko, teší sa s tebou?
tie co sapohorsuju nad styridsiatnikom, ktory zbuchal dieta so sedemnast rocnou by som rada upozornila na to, ze je to dievca, ktore by (teoreticky) mohlo byt jeho dcerou. Kompletny nebude z dvoch dovodov. 1. v jeho veku by mal vediet ako tomu zabranit, takze je to nezodpovedny trulo. 2. v jeho veku si len uplny uboziak zacina s "deckom".
Tych co rypu do dievciny by som rada upozornila, ze jej vase blbe (aj ked iste na mieste) poznamky pomohli ako mrtvemu perina. Mali ste radsej poradit co ma robit.
tie co sapohorsuju nad styridsiatnikom, ktory zbuchal dieta so sedemnast rocnou by som rada upozornila na to, ze je to dievca, ktore by (teoreticky) mohlo byt jeho dcerou. Kompletny nebude z dvoch dovodov. 1. v jeho veku by mal vediet ako tomu zabranit, takze je to nezodpovedny trulo. 2. v jeho veku si len uplny uboziak zacina s "deckom".
Tych co rypu do dievciny by som rada upozornila, ze jej vase blbe (aj ked iste na mieste) poznamky pomohli ako mrtvemu perina. Mali ste radsej poradit co ma robit.
@viestta a tvoj príspevok jej ako pomohol? Čo konkrétne si poradila?
@anonym_bd8cfe 40 je stary??? Fu
@alkoholik Samozrejme, ze je stary pre 17-tku ktora len dozrieva.Je to nerovny vztah, nerovnocenna partnerka, vztah dcéra-otec.Kompletny nebude, veľa to o nom vypoveda, zrejme emočne nedospel a asi ma problem si vytvorit rovnocenny vztah so seberovnou
Ci aj tebe by sa páčilo mat 17-tku🤦🏻♀️
@viestta okrem toho, že sa dozvedela, že má dieťa s úbožiakom a nezodpovedným trulom
@anonym_285 Úchyl je definitívne, ale to autorke nepomôže. Treba to povedať rodičom,nepoznáme ich pomery a nastavenie.
@viestta okrem toho, že sa dozvedela, že má dieťa s úbožiakom a nezodpovedným trulom
@mateson2004 aj ty pozri uplne hore, na zaciatok debaty
@mateson2004 aj ty pozri uplne hore, na zaciatok debaty
@viestta Vidím, ze hon na čarodejnice nie je len na mňa...ľudia, neviete čítať?
Buď to bude totálny prúser alebo skončíte happyendom ako Bohuš Matuš a jeho Lucinka. Tiež rodila v 17 a na jej 18 narodeniny si ju vzal za ženu.
Osobne hlasujem za prvú možnosť.

🍟🍿