icon

Nekonečne tehotná

3. dec 2022

Ahojte, idem sa vyzalovat aspoň sem lebo manžel má už nevládze počúvať 😭😄 som v 39tt a stále nerodim, ani náznak, no proste nič. Zatvorená úplne, posličkov mávam často, nevládzem už ani chodiť. Už v skupinách ma predbiehajú baby ktoré mali rodiť až o mesiac a mne je tak smutno z toho celého. Obe deti sa mi narodili skôr a toto stále čaká a čaká a nič sa nedeje. Už to chcem mat za sebou, ani žiadne babské rady nepomáhajú. Každý sa stále vypytuje ze ci som ešte neporodila... Ja viem ze babo si vyberie svoj čas ale tak mne už je tak smutno ze stále to neprichádza, dokonca každý deň cítim pohyby čoraz menej, ako keby si bábätko spinkalo a na nič sa nepripravovalo. Prosím nesnažte sa ma tu urážať a podobne, chcela som si len vyliať srdce...

Strana
z2
kat10pat
3. dec 2022

rozumiem Ti, presne som aj ja ten pripad, oba synovia sa narodili 38tt, otvarala som sa skoro a treti teraz cez leto to bol nekonecny pribeh 🙈 a teda tretie tehotensto a mala som najvacsi syrach o maleho (asi som uz bols starsia, skusenejsia :D ) takze drzim palce! mne je dokonca teraz aj luto trosku :D (uz mam spomienkovy optimizmus :D )

zuzana212722
3. dec 2022

Ja viem ako ti je ..mňa šlo doslova drbnut tak hrozne ma bolelo všetko hlavne celý podvozok..kokos chodiť som nemohla ani sex lebo to ani nedokážem opísať ako šialené bolo 3 tehotenstvo ku koncu teda posledný mesiac..ale tie posledné dni fuuu..zdvihnúť sa s postele nešlo na wc proste nič ja som bola priserna..ja som plakala pri každom kroku a tie poslicky brutálne ako vravím tiež tretie tehu ale najhoršie najbolestivejsie a to som nebribrala skoro nič 10 kíl som schudla do 5 mesiaca lebo zle aj zo vzduchu a potom som ich dala naspäť plus1 kilo cize z pôvodnej váhy len to 1 kilo navyše..toto vie pochopiť len žena ktorá si tým prešla..myslím takými bolesťami ja som v 1 a 2 tehu ku koncu toto proste nemala..horúca sprcha bolo jediné vykúpenie na par minút vriacu vodu som si pustala na seba a vtedy to bolo fajn .. predstava pôrodu s tým boľavým podvozkom ma desila ale bola som pripravená len nech už porodim..nakoniec sekcia akútna ale to z iného dôvodu..a tieto premudrele si nevšímaj to v živote nezažili do takej miery nechápu..jediné nemysli na to zamestnať svoju hlavu niečím iným..vyzaluj sa vyrev aj tak to bude vtedy keď má..

bluemoon24
3. dec 2022

“Neboj, prijde to” nebo “Bud rada, jeste se muzes vyspat” jsou dve vety, po kterych bych na konci tehotenstvi nejradsi vrazdila 😅😅. Konec mi taky prisel nekonecny. Jeden vecer jsem uz skakala na fit lopte asi 3h a plakala, ze uz konec, chci porodit, chci si dat cokoladu (tehu cukrovka), atd. a dalsi den jsem fakt rodit zacala, tak zkus, nic za to nedas. Drzim pesti at mas brzo po

birika
3. dec 2022

hlavne klud 🙂 obe dievcatka som porodila na cas a skor, ale tretie - chlapec - ani za svet von...prenasala som skoro 14 dni 🙂 bude dobre

julie19
3. dec 2022

Aaach, chápem ta … ja mám termín 25.12. teraz som ešte OK ešte mám plány na Vianoce, stromček, pečenie atd … ale pri prvej dcére som si celý čas vravela že ja porodim skôr, moja mama ma porodila o 3 týždne skôr aj moja babka maminu porodila skôr proste mame to v génoch … no prd makový 😅🤷‍♀️ Skúšala som všetko možné jablka som oberala, okna umývala akurát mi bolo vždy zle a nič z toho 🙄 slečna išla prakticky presne na termín takže teraz si vravím že do 24.12. ani neriešim 😅 ani tašky ešte nemám dobalené … ale už sa vidím keď budem čo i len deň po termíne ako chrlim pekelne ohne 🤣🤣 tie posledné dni aj so staršou to bolo peklo lebo ani spať ani sedieť ani chodiť poriadne všetko boli, na nohy si nevidíš poriadne, na nikoho nemáš náladu ani sama na seba už len hypnotizujes čas 🙈

nevenka
3. dec 2022

Ja som mojho zlateho prveho prenasala 8 dni, mne s nim bolo tak dobre a luto mi bolo, ked sa narodil. A to iste aj dcerka, aj tretie, to islo skor, kvoli mojmu vysokemu tlaku, ale osobne, preferujem uplne donosene dieta a dala by som majetok za kazdy jeden den, co moze byt dieta v bruchu. Tam mu je najlepsie. Cakam dieta cislo 4, termin mam az v januari, ale modlim sa, aby som minimalne cely december vydrzala, hoci je dieta najvacsie, mam 7 a 9 rocne a takmer 2 rocne dieta, ledva fucim, dychcim, ale rodit chcem aj tak co najneskor. Nie sa potom tulat mesiac-dva po nemocniciach...

gionella
3. dec 2022

Takze máš predcasniatko a vieš čo to obnáša. Tak o to viac sa Tes že tentokrát ide všetko ako má.

autor
3. dec 2022

Baby ďakujem vám za vaše reakcie, ale je to tak nejak ako písala
@zuzana212722 kto nemal posledné dni tak hrozne bolestivé ani nevie co to je.

@bluemoon24 no o tom spaní.. Ja som každé tehotenstvo nemohla spať lebo proste všetko tlači a bolí ale po pôrode to bola jedna radosť. Deti mi spali od narodenia celú noc takže vyspať a aj ja a aj deti. Verím že teraz to bude tiež tak 🙂

mamulik10
3. dec 2022

@vierka0508 úplný suhlas 🙏 ja som v 34tt a nevládzem malý kope silno a je mi to neprijemne. Na boku ked ležím a kope je to neprijemne ked ležím na chrbáte neviem dýchať. A nehovorím o tom ako mi je ked mi kope do mechúra 😵 takže pochopitelne ze to chceme mat každá za sebou. A to kde som ešte len ja 😅 uplne súcitim

kukulienka999
3. dec 2022

Všetko má svoju daň.. keď porodis predčasne, vyhneš sa “najhorším dnom”, ale s dietatom cely rok beháš po doktoroch na kontroly… Kdezto keď porodis v termíne/ po termíne vytrps si pár dni a máš už potom len klud, ak je s babtkom všetko ok 😊 ja som prenášala 8 dni,

angelovka
3. dec 2022

Ja ta uplne chapem a nepochopi ten kto nezazil, mna sialene palila zaha, spat som nevedela, hybat som sa nevedela, tyzden pred porodom sme cela rodin mali este crevnu virozu. Kazda kontrola bola o tom ze som dufala a porodnika ,,presviedcala,, ze dnes uz urcite a on stale ze este nie, potom prisla akutna sekcia. Drzim prsty, uz to bude za tebou o chvilku ale uplne ta chapem

svetlonos
4. dec 2022

Ahoj, u mna cakali do 40 tyzdna a vyvolavali koli cukrovke. Nemala som ani jedneho poslicka, nic. O porode ani chyru ani slychu a pohyby minimalne. Keby nevyvolavali, neviem kedy by sa malemu chcelo 🙂 Ja som sa sice narodila o 3 tyzdne skor tiez ale bola som nastavena u seba od zaciatku, ze to moze byt 40 aj 41 tyzdnov. No ta cukrovka to zariadila inak. A tiez som mala masticky, olejceky, kupele vo velmi teplej vode a ine veci, nic nepomahalo ani minimalne 🙂 Ale tie posledne tyzdne uz to bolo narocne tak ta chapem. Nech to mate coskoro a uspesne za sebou. Este sa mozes utesit, ze nie je leto teraz 🙂

autor
4. dec 2022

Najlepšie je ze každý mi vraví ze sex na to určite zaberie, moje dieťa po sexe spi 3 dní bez pohnutia🤦‍♀️😂

luciasveckova
5. dec 2022

Neboj výdrž to mne pri treťom tehu neodišla ani hlienova zátka rovno mi ráno 0 2 praskla plod.voda a smer pôrodnica aj to sa mi dcéra narodila až ráno niečo po 9 tej hodine

autor
5. dec 2022

@luciasveckova dnes mam cely deň také menštruačné bolesti tak dúfam ze už sa to zacina hýbať

cecilia29
5. dec 2022

Uplne viem ako sa citis. Obe deti sa mi narodili skor : 5 a 9 dni a to tretie som 2 dni prenasala. A mala som tak vela pohybu ze som myslela ze porodim o mesiac skor. Nic na vyvolanie nezaberalo a velmi som sa bala porodnej vahy. Druhy mal 9 dni pred tp 4420g. Poslickov som mala pred porodom vyse tyzden stale, 2x hamilton a nie a nie porodit. Co uz , len vydrzat. A oddychuj, lebo ja som robila ako drak a na porodnici som bola strasne vycerpana

liviadrenkova
5. dec 2022

Ja som porodila dvojičky v 38tt, takže mysli na to, a hneď Ti bude lepšie 😅😍

autor
5. dec 2022

@liviadrenkova ach toto je môj sen mat dvojičky, síce teraz už moc nie keď idem mat tretie ale tak nikdy nevieš 😂

luciasveckova
6. dec 2022

Môže byť. Mne sa 2 syn narodil týždeň pred terminom

Strana
z2