Neplánované tehotenstvo
Ahojte . Dnes som sa dozvedela ze som tehotná 6+5.tt nebola som pripravená nakoľko máme už 6 ročného syna takmer ako sa povie " odrasteneho" je samostatný atď ved to poznáte a neviem si predstaviť zas spadnúť do toho kolobehu. Mam vysnívanú prácu neviem si predstaviť ako budem zas meniť najbližší rok a pol plienky proste je to pre mňa nepredstaviteľné ale zas si neviem prestaviť ani podstúpiť interupciu. Potrebujem asi nejak povzbudiť alebo co .. ešte to nikto nevie ani môj partner vie to len moja najlepšia kamarátka..
@veronka12123 a prečo ste sa nechranili ked ste nechceli dieťa?
@hylary tak to snáď nebudem riešiť na koniku😀 prečo sme sa nechránili, nechranili sme sa 7 rokov skoro a nič vypocet plodných neplodných dní ale tak asi výpočet zlyhal. To už je teraz jedno riešiť prečo sme sa nechranili nebudem riešiť veci co sa nedajú zmeniť
@hylary tak to snáď nebudem riešiť na koniku😀 prečo sme sa nechránili, nechranili sme sa 7 rokov skoro a nič vypocet plodných neplodných dní ale tak asi výpočet zlyhal. To už je teraz jedno riešiť prečo sme sa nechranili nebudem riešiť veci co sa nedajú zmeniť
@veronka12123 a hormonalne veci nemôžem brat a nehormonalne teliesko som nechcela.
@veronka12123 a hormonalne veci nemôžem brat a nehormonalne teliesko som nechcela.
@veronka12123 ďalej sa z latexu vyhádzem stále.. čiže ani tak ani tak
@veronka12123 a prerušovaný ste nemohli mať? Ten je dosť spoľahlivý.. my 15 rokov takto ficime a otehotnela som len keď som chcela..
@veronka12123 a prerušovaný ste nemohli mať? Ten je dosť spoľahlivý.. my 15 rokov takto ficime a otehotnela som len keď som chcela..
@hylary no vidíš a ja poznám viacerých čo im touto metódou behajú doma deti. 😉
@hylary mohli nemohli to je už teraz jedno . No nič babulky ozvem sa vám po kontrole v priebehu týždňa a uvidíme čo a ako..
@hylary mohli nemohli to je už teraz jedno . No nič babulky ozvem sa vám po kontrole v priebehu týždňa a uvidíme čo a ako..
@veronka12123 skus www.alexisporadna.sk je to bezplatne poradenstvo a podpora pre neplanovane tehotne ženy
@hylary no vidíš a ja poznám viacerých čo im touto metódou behajú doma deti. 😉
@janage ja zas mam info, že sú muži, ktorí to "vedia" a takí, ktorí nie🙂 a ked to nevyjde, tak samozrejme sa zvalí vina na to, že ide o nespoľahlivú metodu🙂 neviem, co je na tom pravdy, ale poznám páry, ktoré takto funguju 20-30 rokov , ak to ten muž "vie"
@janage ja zas mam info, že sú muži, ktorí to "vedia" a takí, ktorí nie🙂 a ked to nevyjde, tak samozrejme sa zvalí vina na to, že ide o nespoľahlivú metodu🙂 neviem, co je na tom pravdy, ale poznám páry, ktoré takto funguju 20-30 rokov , ak to ten muž "vie"
@omama40 ja poznám takych čo 10+ tak fungovali a už majú niektorí aj 2 deti nie plánované😉
Určite to zvládnete. Držím palce!

@veronka12123 tak to je dosť odveci postoj. Keby že som na mieste toho muža, tak by ma to nahnevalo. Lebo je to dosť veľká vec, keď chce žena vynechať muža z niečoho pri čom boli obaja a za čo nesú zodpovednosť obaja.
@lenkakravcova autorka je pod psychickým tlakom....sama ma problém informáciu spracovať. Ono sa to povie keď sa pozeráš na problém zvonku. Ja ju chápem, že potrebuje pre seba čas. Manžel sa môže vyjadriť, ale nie keď je z toho "úplne dole". Vieš si predstaviť, keď si v depke a niekto okolo teba skáče od radosti ? Najväčšie bremeno je na nej.
Autorka držím palce, nech sa s tým vysporiadaš.