Neteším sa na pôrod kvôli návštevám: Ako sa vyrovnať s rodinným tlakom?
Mám totálnu depku ide ma už poraziť som v strese už celé týždne kvôli tomu , keď porodim všetci sa chcú ku mne hneď nasackovat do pekla veď tie prvé dni chcem byt sama s mojim mužom a babom !!!!!!!!! Hneď moja mama, svokrovci okamžite ty kokos take mám nervy že ma šľak trafí ! Bývajú ďaleko čiže aj na prespanie na niekoľko dni … par dni moja mama , par dni svokrovci fakt mi to lezie na nervy že hneď musia utekať najradšej by som sa odsťahovala porodiť na druhý koniec sveta ! Nech máme aspoň prvý týždeň pre seba ako rodina len my traja !!!! Ach do pekla ………som hovorila že by sme to tak chceli ale oni že to nevydržia že tiež keď raz budem babka budem hneď utekať toto mi povedali akože sorry určite aspoň prvý týždeň keď chcú byt v trojici nie je na tom nič zle ! J…e ma !
@simona92101 ocividne tu ma 99% z vas problem s citanim s porozumenim, presne o tom istom pisem....ale ked ta mama byva 300 km, tak tam musi proste aj spat....zvlastne ze autorka sa uz na 4 stranach neozvala a vlastne nevieme, co za matku ma....
@gelifil ved v poriadku,nech spi,ale nie ihned po porode sa dovalit,ci uz matka alebo ktokolvek
@simona92101 su aj take, co by to privitali a matke nevedia odpustit, ze pomoct neprisla...
Toto nechápem a tiež som na to veľmi háklivá, keď ľuďom chýba trochu empatie. Úplne ťa chápem, tiež som to mala podobne, dvere sa u nás nezatvorili 🙄🙄🙄

@gelifil je ine ak ti niekto pride pomoct,donesie navarene,nakup,ci pride povarovat starsie.a ine,ak sa ti nasackuje domov na viac dni cela rodina,predpokladam ze budu ocakavat pohostenie,starostlivost...to uz je podla mna drzost!zena po porode je unavena,potrebuje s dietatom pokoj,potrebuju sa zohrat,kojenie nie kazdej ihned ide,takisto poporodne sitie boli..ja mam 3 porody za sebou a navstevy mi velmi vadili,zvlast ked ocakavali full servis!ja rozbita,nevyspata,nonstop som sedela v repiku alebo s vytasenymi kozami a do toho zvoni navsteva..ja si myslim ze ten tyzden-dva vydrzia ak maju aspon trocha empatie a zdraveho rozumu