Nezáujem partnera o tehotenstvo
Ahojte. Rozmýšľam ci som túto diskusiu vhodné pomenovala. S mužom sme spolu už dlho 12 rokov mame už dieťa. On je typ ktorý není neja citovo založený alebo teda empaticky. Je prakticky vecný stručný. Ale aj tak som strašne sklamaná ako berie druhé tehotenstvo. Ako ho prežíva respektíve nepreživa. Už keď som mu oznámila že som tehu jeho reakcia bola vlazna že fajn ze sa tesi. Nijak sa o mňa nezaujíma nepýta sa ako sa mam co dieťa ci je niečo nove nechodí so mnou k Dr aj na3d ultrazvuk som ho pomaly nútila ísť.. Nepotrebujem aby okolo mňa skákal ale proste mi to je ľúto ze ani raz sa nepýta nepovie že sa teší nestará sa ani len čaj mi neurobí. Ze ma má rád mi nepovedal už tak dávno že si ani nepamätám. Keď mu aj poviem ze ma hnevá aký je nevšíma y že už má nemá rád tak to zmetie že si vymýšľam že to není pravda. Proste sa so mnou nebaví. Je možné že mu fakt nedochádza že ma to trápi že takto odcudzujeme mne to už pripadá akoby bol iba spolubývajúci. Proste úplný nezáujem s jeho strany. Keď to tak vezmem ani o prvého syna sa nestará on uprace po vysáva aj riad umyje. Ale nikdy malého neprebalil nestal k nemu nevzal ho von sám od seba. Nerobí s nim úlohy ani jediný raz mu nepozrel ziacku...
@stanulienkat v domácnosti práveže robí nakúpi po vysáva riad umyje okná hocičo okrem varenia. To si nemôžem sťažovať. Len proste ten vzťah v rodine nejaké vzťahy aj s malým ci so mnou to vôbec nerieši.
@karelova kiež by sa to aj u nás dalo ale ja už vážne neviem ako s ním. Aj dnes ja som varila pomohol mi co som povedala urobil. Ale hneď keď dorobil zobral sa išiel preč bez slova. Tak som šla za ním do obyvky lezal na gauči s telefónom tak som si sadla na fotelku a nič ani si ma nevšimol aspoň keby povedal ze si mam k nemu sadnúť od rána som im chystala obed a vôbec mu to nedošlo ze som unavená . Viem ze to vyzerá hystericky ale kedisi to tak bývalo ja už fakt neviem
@olivka84 ale veď on ti DOKAZUJE, že ťa ľúbi, len ty nevnímaš.... "on uprace povysáva aj riad umyje" či bolo by lepšie keby bruško pohladkal ale nepomáhal? potom by si sa sťažovala, že nič nerobí.
@zuzanka.zuzu neviem akože keď pomôže to je fajn len ja to tak neberiem že to robí lebo ma ľúbi robí to lebo chce mať poriadok.
@olivka84 no lenze my sme si toto riesili v zaciatkoch vztahu, pred manželstvom. Po 12 rokoch je to dost neskoro a ani sa nečudujem, ze teraz nebude chápať o co ti ide, ked 12 rokov niečo naoko 'fungovalo' (on si skutočne mysli, ze fungovalo, kedze si sa neozvala). Skus kúpiť tu knihu 5 jazykov lasky a ked budes psychicky a hormonovo relatívne v klude, skus sa s nim v kľude a bez vycitiek na jeho stranu porozprávať. Ze si vazis co pre vas robi a blabla.....
@olivka84 Ano, lebo ma to manzel naucil 😉
@olivka84 ahoj nasla som túto tému,,ako a to u vás vyvíja s odstupom času?mam niečo podobne teraz takže to prežívam na vlastnej koži,vnútorne sa trápim určite aj hormóny tehotenské robia svoje
@lady511 ahoj .no veľmi ťa nepoteším. Odcudzili sme sa ešte viac ja som prázdnotu zaplnila bábätkom on si našiel milenku . Momentálne sa snažíme zachrániť vzťah a je to ťažké . Ak môžem poradiť určite sa s ním porozprávaj či sa necíti opustený osamelý nedocenený trávte spolu veľa času choďte na rande hovorte si ako sa ľúbite . A to aj keď príde dieťatko . Toto sú veľmi dôležité veci a my sme ich podcenili teraz musíme naprávať 🥹
@lady511 ahoj .no veľmi ťa nepoteším. Odcudzili sme sa ešte viac ja som prázdnotu zaplnila bábätkom on si našiel milenku . Momentálne sa snažíme zachrániť vzťah a je to ťažké . Ak môžem poradiť určite sa s ním porozprávaj či sa necíti opustený osamelý nedocenený trávte spolu veľa času choďte na rande hovorte si ako sa ľúbite . A to aj keď príde dieťatko . Toto sú veľmi dôležité veci a my sme ich podcenili teraz musíme naprávať 🥹
@olivka84 neviem koľko ste vy spolu my 17rokov a to si myslím že v tejto dobe je už teda u mladých rarita,to čo píšeš a vlastne aj sama vieš na to aby ste také veci robili a aby ste si také veci hovorili musia DVAJA
Keď je jeden už unavený (teda ja)ktorá stále niečo organizuje navrhuje rieši,ja som už unavená ťahať chlapa za sebou ako psa,ale ak sa môžem opýtať ako to vieš zvládať že ma tvoj muž milenku?
@olivka84 neviem koľko ste vy spolu my 17rokov a to si myslím že v tejto dobe je už teda u mladých rarita,to čo píšeš a vlastne aj sama vieš na to aby ste také veci robili a aby ste si také veci hovorili musia DVAJA
Keď je jeden už unavený (teda ja)ktorá stále niečo organizuje navrhuje rieši,ja som už unavená ťahať chlapa za sebou ako psa,ale ak sa môžem opýtať ako to vieš zvládať že ma tvoj muž milenku?
@lady511 my sme spolu 20 rokov. No zvládam veľmi ťažko ale asi sa to muselo stať aby sa nám obom otvorili oči . Že ťa láska medzi nami je ale pod nánosmi stereotypu . Obaja sa snažíme zachrániť .s milenkou to ukončil a bojujeme .nebudem klamať boli to veľmi bola to strašná facka .
@lady511 ale ľúbime sa stojí to za to bojovať pre nás pre deti

@sonnenshein len je rozdiel v tom ze ty si ochotná komunikovať a berieš do úvahy že tvoj muž má nejaké city. Ja mam pocit ze ten môj si myslí že som nejaký stroj.