icon

Nuda v tehotenstve. Máte nejaké záľuby?

10. sep 2020

Čo robíte v tehotenstve ? Tie čo nepracujete a ste doma ...ja celé dni nemám do ničoho chuť iba lezim 🤦‍♂️Máte nejaké záľuby ?🥰

Strana
z2
pribinak
10. sep 2020

Prečo iba ležíš? Však sú rôzne kurzy prd tehotné. Alebo rôzne on line vzdelávacie kurzy.

mima1
10. sep 2020

Mat tvoje problemy. Este si teda uzivaj tu nudu kym sa da.
Mozes ist nakupovat, na kozmetiku,plavat,cvicit,daky durz,najst si este pracu,s kamoskou na kavu, citat knihy, varit, kks tolko moznosti co by som robilabyt na tvojom mieste

fidka79
Odpoveď bola odstránená
andrea_82
10. sep 2020

táto otázka je tak trochu provokácia pre tie, ktoré nevedia, kde im hlava stojí. 😀

ja som čítala, vyšívala, štrikovala výbavičku pre malé. Ak nemáš žiadne problémy a máš vychádzky, tak teraz je ideálne počasie na prechádzky.

dada_99
10. sep 2020

prechadzky, knihy, nejake kavy s kamaratkami, nejake kurzy pre tehulky... je toho vela co mozes robit..

lucka_ke
10. sep 2020

nájdi si tehotenské plávanie alebo jógu, to vám prospeje obom s bábätkom, čítaj a pripravuj sa na pôrod, výchovu, chystaj výbavičku, izbičku pre malé... je toho dosť čo sa dá robiť v tehotenstve

autor
10. sep 2020

@fidka79 áno rozmaznana kaca keďže som na rizikovom ..pýtala som sa na záľuby a nie na to čo môžem zavesiť na net čo nie ;) ..a za normálne odpovede ďakujem, Čo bavilo vás ;) alebo čomu ste sa venovali .

autor
10. sep 2020

@andrea_82 ako dlho vysivas už ?ja som to niekedy tak milovala 🥰😍rozmýšľam že sa k tomu vrátim kým si užijem tu “nudu”😅🤳

macko1001
10. sep 2020

Ja som tiež PN, nariadený kludovy režim. Naučila som sa háčkovať, triedim fotky ktoré dám vyvolať kým je čas 😀
Môžeš čítať knihy, objednávať vybavičku, pozerať seriály. Je toho veľa 🙂

pseudomonas87
10. sep 2020

Ja som čítala a čítala a čítala, jaaaaaaj to bolo krasne

sense
10. sep 2020

Môžeš čítať, vzdelávať sa...

lujziana44
10. sep 2020

Môžeš si predsa nájsť niečo čo ťa bude baviť. Máš rôzne kurzy pre tehuľky - rôzne cvičenia. Môžeš niečo vyrábať, učiť sa jazyky, ako podľa mňa sa vôbec nemusíš ani v tomto období nudiť

lenuliatko84
10. sep 2020

Aj ha som bola doma cele tehotenstvo, uc sa piecť, alebo vytvarat nejake nove gurmanske recepty.okolo 7 mesiaca sme uz chystali vybavicku a izbicku.uzivaj i toto krasne obdobie,ja som osobne nechodila na tehotenske kurzy,bola som tam raz a teda prislo mi to ako nejaka mamickovska sekta😂.chodila som s muzim na výlety a uzivali sme si este jeden druheho

lenuliatko84
10. sep 2020

@fidka79 ty si kaca a poriadna.nie kazdy ma tazky zivot ako ty

beatka25
10. sep 2020

Ahoj, ja ťa úplne chápem. 4 mesiace som bola doma na kľudovom režime a tiež to bola nuda. z telky a PC som mala migrény, pri čítaní som vždy zaspala a potom bol problém spať v noci. Našťastie som druhý týždeň v práci a ide mi to rýchlejšie. ale teraz, keď som v 5. mesiaci, tak už sa zaoberám výbavičkou a to ma aj baví. Predtým som sa ešte bála a nemala som na to ani chuť, keďže som nevedela, ako to dopadne. Tak aspoň toto by som ti poradila a ešte krížovky, to aj teraz po večeroch lúštim 🙂

jaskolka
10. sep 2020

Hackovat, vysivat, čítať, lustenie krížoviek a osemsmeroviek, ja som tiež kvaskovat začala, oprasila taliančinu.Ak nemusíš len ležať, tak prechádzky, zariaduj izbicku, obzeraj vybavicku,ja som tak robila po internete už asi od 4 mesiaca, vyberala postieľku, kočík, a podobne. Potom keď už bolo teplo, tak sme chodil s manželom po rôznych výletoch,užívali si ešte jeden druhého, kým začnú iné povinnosti rodičov 😃. Aj doma vieš zmysluplne využiť čas.

diqushqaa
10. sep 2020

Ja som tehotná, nezamestnaná, ale teda nudou rozhodne netrpím. Skôr mám pocit, že nestíham všetko, čo by som chcela. Skúšam teraz rôzne jedlá variť, aby som sa naučila, kým mám na to čas. Máme záhradku, ktorú som chodila okopávať, teraz už len zbierať úrodu. Teraz som začala počúvať na internete rôzne predpôrodné prípravy a pomaly zbieram, kupujem vecičky pre bábo. Chodím do knižnice, kde si požičiavam knihy a tie čítam. V domácnosti sa snažím hľadať vylepšenia ako ušetriť elektrickú energiu, vodu, tiež kým mám na to čas ešte. Zorganizovala som si upratovanie v domácnosti, že na každý deň niečo, aby toho nebolo veľa naraz. Mamina mi spravila kurz šitia na stroji, tak som sa naučila šiť a chcem sa v tom ešte zdokonaliť. Chodím do prírody, kde si zbieram bylinky, napríklad také ktoré budem potrebovať pred pôrodom - ostružinu malinovú a alchemilku. Keď rástli hríby, tak som chodila na hríby. Teraz by mohli ešte začať rásť bedle, tak tie chodím obzerať, či náhodou nie sú. Ale teda ešte mám aj menšiu brigádu, ktorú robím z domu, takže keď chcem tak sa venujem tomu.

zuzuliennka1
10. sep 2020

este si to uzivaj, po porode sa uz nudit nebudes 😂

asia83
10. sep 2020

Ja som nevedela čo skôr. Pracovala som, potom materská 8 týždňov pred termínom pôrodu. Varila som, piekla, upratovala, nakupovala, pozerala detektívky. Keby som mala čas, tak by som maľovala a prekladala. Vy musíte vedieť čo vás baví.

queen_mary
10. sep 2020

Ja som sa najorv nahanala, hrizne som chcela vsetko stihnut. Potom som si povedala (spatne uznavam, ze velmi mudro), a nerobila som NIC! Ano upratat trochu, sem tam navarit. Ale! Vela som spala, pozerala som serialy ja netflixe, chodila na kavy, na obedy, a v lete som sa kupala a opalovala. S laskouna to spominam ❤❤❤ lebo prindecku je takych chvil malicko 🤣

andrea_82
10. sep 2020

vyšívam už dlhooooo, od mladosti. Ale preferujem iba krížikovú výšivku a robím také tie veľké gobelínové obrázky. Práve počas tehotenskej PN-ky som sa k tomu dostala najviac, vtedy som mala čas.

ildiko36
10. sep 2020

Ja to nepoznam nudiť sa ....s dcérou som bola tiez na rizikovom ale som musela pracovat do posledneho dna pôrodu..sme mali obchod, a bohu žial moj exmanzel nedal mi ani kus si oddychnuť😏
so synom keď bola tehotna som pracovala skoro do 7mes.okrem toho domaca praca .+.kazdy den som bicyklovala az do dna pôrodu, cvičila, kosila travu , gelove nechty robyla po pri prace a podobne.
teraz zase tehotná..ešte pracujem vo volnom čase zaváram , vymalovala som kuchynu, z betonu som začala robyt vazy a kvetinace, stále sa najde niečo..no a mam 2rocneho syna..takže sa nenudim..dcera je už dospela
Skús najst daake ručne prace čo ťa bude bavyt ked sa nemožes namáhat..napr daake ozdoby ..servitkova technika, vianocne gule..vela ludi robi aj ruže so stuhy v krabici..a to predavaju

fidka79
Odpoveď bola odstránená
autor
10. sep 2020

@fidka79 Aha a to musíš za svoju pracovitosť do každého rýpať ? A nadávať do rozmaznaných to že som na rizikovom neznamená že som rozmaznana kaca a ďalšej píšes že je rozmaznana Princess , ja som rada za každého názor nie každý totiz v tehu pracoval ak bude téma o pracovitosti sa kľudne zapoj ,Ale aspoň dúfam Že ty si si konečne vyburila svoje nervy aj na mojom príspevku ;)

autor
10. sep 2020

@fidka79 a už keď som sa pýtala na záľuby neznamená že si neviem sama utriet rit a že nepohnem prstom , no po tvojich príspevkoch aká si ty hrdinka verím že si si zaobstarala svojho sluhu ty 🙃

fidka79
Odpoveď bola odstránená
sasanka605
10. sep 2020

zatial pracujem ale keby som mohla - konecne dobra kniha a suflicky do skrine z preglejky, malovanie a pre krpateho rozne tie montessori blbiny aj pre druhe ked sa narodi, je toho plny net. Akurat ani neviem ako mi prejde den tak som sa k nicomu este nedostala.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2