icon

Ostali ste tehotná ako 43-ročná?

marina09
26. mar 2025

je tu nejaká baba čo bola alebo je tehotná 43 ročná ? 🙂

Strana
z2
kiki68
26. mar 2025

@marina09 Kamoska bola 44/45 rocna a v pohode to dala, mala cisarak skrz to, ze bola praevia. Ale to by mala aj 20 rocna s tymto nalezom. Ja som tehu ako 40 rocna, tiez ok, cakam druhe dieta. Teraz budem mat test na diabetes, tak som zvedava. Ale nejake velke problemy zatial nemam, predosle tehu bolo horsie mam ten dojem skrz diagnozy. Iba dieta je zle otocene a asi teda pojde cisarom von. Ale to este uvidime. Zalezi ako si na tom fyzicky pred tym tehu.

simba007
26. mar 2025

@marina09 Ahoj, ja mam 42 🙂.

domkakvet
26. mar 2025

@marina09 ja myslim, ze si to mala upresnit, lebo je rozdiel prvorodicka a ine je to pri tretom dietati.

paty82
26. mar 2025

@marina09 Ahoj, ja mám 42 ... v septembri 43 😉

paty82
26. mar 2025

@simba007 aj ja 😊

marina09
autor
26. mar 2025

no ja som chcela vedieť ako vam prebiehalo v takom veku tehotenstvo

bielasovicka
26. mar 2025

Pomaly sa už bude rodiť po 50ke ako tak vidím 🤦🏼‍♀️

klaridka
26. mar 2025

@bielasovicka A? Nejakým spôsobom Ti To ubližuje?

rachel36a
26. mar 2025

@marina09 js som bola tehu v 42, porodila som mesiac po mojich 43 narodeninach

sofia1979
26. mar 2025

@marina09 ja som bola no nedopadlo to dobre

bielasovicka
26. mar 2025

@klaridka mne? Vôbec nie.

krisbar
26. mar 2025

Ja som rodila prve v 41 a uplne bez problemov. Chceli sme aj dalsie, kamoska rodila v 46 tretie, ale v procese sme sa rozhodli ze jedno staci.

kiki68
26. mar 2025

Podla mna velmi odlisne ako je kto od 40 na tom, videla som ludi oboch pohlavi v 28 total zhumplovanych a videla som aj v 40tke, telo nikomu nic vekom nedaruje, ja som raz pozerala vo vlaku, bavili sa dvaja muzi a jeden ze on ma 35 cerstvo, baby moj tatko lepsie vyzera ako ten pan. Moj muz v 40 pri nom vyzera ako 20 rocny chalanisko. Samozrejme, se geneticky ide kvalita vajicok dole, spermii tiez od tej 40. Ale tiez je to individualne. Ak zena prirodzene otehotnie, tak tam nejaku kvalitu materialu a organov v tele stale musi mat zachovanu. Samozrejme spoliehat sa na to, ze kazda v 43 otehotnie je blbost. Ale tie, co sa podari, tak sa podari. Ja som sa ani velmi nesnazila popravde.

vladushka79
26. mar 2025

@marina09 ja som otehotnela v 43 rokoch, bolo to tretie dietatko, cele tehotenstvo aj porod boli bez problemov

janickacrazy
27. mar 2025

@marina09 moja kamarátka mala prvé v 41, druhé v 46, pri prvom boli problémy, lebo čakala dvojičky a jedno jej odumrelo na začiatku tehotenstva, no pri druhom už nemala problémy

dusanka92
28. mar 2025

Moja krstná, prvorodicka v 43ke.

tilly
28. mar 2025

Záleží len na tebe, na tom ako sa cítiš. A teda tiež či ide o prvé alebo piate dieťa, akú máš rodinu, či máš kamarátky s malými deťmi, na veku partnera a pod.
Kamoška mala prvé v 41, druhé v 44, ale mladšieho partnera, finančne za vodou, mala v rodine ďalšie malé detičky, v pohode.
Ale ja, mám 43, deti skoro 20 a 15, muža 54, v rodine všetko veľké deti, som zvyknutá na komfort, okrem toho už cítim kolená, keď sa v noci odkopem, bolia ma kríže, ľúbim spať aspoň 9 hodín, radi cestujeme, športujeme, každý piatok vybehneme s kamošmi na vínko... mne by sa už nechcelo mať dieťa.
My nevieme v akej si situácii, to vieš ty, ty si to musíš zvážiť.
Okrem toho, čo mňa by mrzelo, keby som mala dieťa v tomto veku, my sme si dosť zakladali na športe a vele veľa sme chodili lyžovať, bežkovať, korčuľovať, bicyklovať, hrali sme tenis, futbal, no stále niečo. Keby sme teraz mali dieťa, asi by sme sa mu nevedeli tak venovať a to by ma mrzelo. Neviem si predstaviť svojho muža, aj keď má dosť energie, ako by behal za dvoj-trorocnym dieťaťom na biku, ako by od rána do večera v 60tke lyžoval apod.

jamidea
29. mar 2025

@marina09 kolegyna s 5.dietatom. rok predtym potratila

lilaaa123
30. mar 2025

@marina09 budes mat 63 rokov ked bude mat dieta 20. A budes mat 50 ked bude mat dieta 7 rokov, co je este stale dost aktivny vek dietata. Niekedy si neuvedomujeme aka unava nastupuje vo vyssom veku

vroni
30. mar 2025

Mala som 42, keď som otehotnela (prirodzene, vôbec sme s druhým nepočítali), 43 keď sa narodil syn. Druhé dieťa. Chce sa mi menej ako s dcérou, ale nič strasne

rukav
31. mar 2025

@marina09 dobrý deň ja mam 42 ťahám na 43 v decembri tohto roku a teraz som 36+6

7lenka11
2. apr 2025

Kolegyňa rodila ako 45 ročná. Tehotenstvo bolo bez komplikácií a porodila prirodzene 3 dni pred termínom 🙂

katkabg
9. máj 2025

Ahoj🤩 ja som tdhotna teraz ako 40r.strasne sa tesim,no aj sa bojim o mimi 🩷🩵 chcem aby vsetko dobre dopadlo.Este som len na zaciatku 🩷🙏🏻

kika3777
15. aug 2025
@lilaaa123

@marina09 budes mat 63 rokov ked bude mat dieta 20. A budes mat 50 ked bude mat dieta 7 rokov, co je este stale dost aktivny vek dietata. Niekedy si neuvedomujeme aka unava nastupuje vo vyssom veku

@lilaaa123 ale ona vie najlepšie aka je jej situácii.. Zenu by nemali odradzat vek ak chce byt stale matka..

kika3777
15. aug 2025
@7lenka11

Kolegyňa rodila ako 45 ročná. Tehotenstvo bolo bez komplikácií a porodila prirodzene 3 dni pred termínom 🙂

@7lenka11 aj ja mam 43 a tuzim mat babatko

blanblan
15. aug 2025

A v 60tke sa ešte doťahovať s pubetakom...ani za svet🤣🤣

krisbar
15. aug 2025
@blanblan

A v 60tke sa ešte doťahovať s pubetakom...ani za svet🤣🤣

@blanblan to je vec pohladu. Ja sa napr necitim ani nezijem tak, aby som v 60tke mala pocit, ze som stara.

blanblan
16. aug 2025

@krisbar áno vec pohľadu, to dieťa to môže vnímať inak. Ale môj komentár treba brať s nadsazkou lebo ja som sa v materstve akosi nenašla.

anonym_2403f8
16. aug 2025
@krisbar

@blanblan to je vec pohladu. Ja sa napr necitim ani nezijem tak, aby som v 60tke mala pocit, ze som stara.

@krisbar nehovor hop, kým nepreskocis.....

krisbar
16. aug 2025
@blanblan

@krisbar áno vec pohľadu, to dieťa to môže vnímať inak. Ale môj komentár treba brať s nadsazkou lebo ja som sa v materstve akosi nenašla.

@blanblan ani ja, mne zacalo az ked mal maly 3r prave preto, lebo zacal byt partak na "blbiny". Mam 46 a robime tych blbin vela. Preto si myslim ze aj v 60tke budem.mat uplne iny pristup k zivotu.okrem toho som velmi aktivna, furt daco robim, zazivam. Mam napr kamaratov, ktori su obaja early 30, ale maju nadvahu a nic sa im nechce a taky je aj ich rodinny zivot. Podla toho, co nam uz veda ukazuje sa oni mozno tej 60tky ani nedoziju, alebo budu naozaj ti, ktori budu sediet na gauci.
A zaujala ma tvoja veta "nenasla v materstve" - ako.to myslis? Predpikadam ze lasku citis, len ta nebavi travit s dietatom cas, lebo ta bavia ine veci? Ci ako?.

Strana
z2