Otehotnela som na 84 deň cyklu. Je to bezpečné?
Bude moje bábätko v poriadku ? Ja sa veľmi bojím či už nemohlo byť to vajíčko príliš staré, keď až takto neskoro ? Otehotneli ste tiez takto neskoro a bolo všetko ok ? Mám PCOS
@anonym_ecc7e2 načo tu davaš link v angličtine ked ona to nezvlada v slovenčine, neviem či vie o prekladači
je dost vela materialov o ludskom tele biologia pre každy ročník ZŠ - napr by mohla začat
prečo jej sem nedáš normálne linky alebo članok , prečo sa nevenuje jej ale mne , to vysvetluje dost 😂😂😂😂😂😂
neoznačuj ma už 😂😂 tebe skutočne o tu babu fakt nejde ...
a čo nenapíšeš pod "pravym"nickom hanbime sa alebo 😂😂😂
šikanujeme teba 😂😂😂tak čo tu vypisuješ a rypkaáš ,babe sa nevenuješ aj tak a jej problému
ja som jej navod dala aby si to vyhladala a má aj kde 😍😍😍
@sara07 ako vieš, že neovláda? Či si treba kopnúť a dvihnúť ego? Ako som jej prosím ťa nepomohla? Kde som jej nepomohla? Jej obavy vôbec nie sú mimo. Je tu článok riešiaci tento problém. Mimo sú vaše reakcie na jej otázku. Predtým než niečo takto komentuješ, tak si si najprv veci naštuduj. Môžeš začať článkom, ktorý som poslala. Ja mávam dlhé cykly, tak mi to nie je cudzie. Tvoja reakcia je totálne odveci a vypovedá to o tebe viac než dosť. Milion smejucich sa a srdiečkových smajlíkov bezdôvodne používajú také jednoduchšie, ktoré nie sú schopné normálne argumentovať. Keby si toho bola schopná, tak mi normálne k veci odpíšeš.
Baby ale viete o tom, ze zaklady pre vajicka ste mali uz pred narodenim, ano? Takze vase vajicka su stare vas vek + niekolko mesiacov 😆 neviem ci tuto informaciu autorka vstrebe
ty asi nevies, ze zena sa rodi so vsetkymi vajickami ktore kedy vypusti alebo aj nevypusti jej telo na ovulaciu(kedze tolko cyklov za zivot ani nestihne). to vajicko nemalo 84 dni, ale niekolko desiatok rokov...
Ano vajicko uz bolo stare a vystelka to uz ani nevravim. Dovodom bude ze sa narodi dieta starsie, bude mat dlhe vlasy, zuby a bude uz vediet chodit
@anonym_07268c vsetko ma svoj dovod :D aj ti geniovia su nejaki podozrivi :D
@anonym_autor Bude. Narodí sa ti rovno dôchodca.
@anonym_autor Bude. Narodí sa ti rovno dôchodca.
@anonym_5bb547 Podla mna je z neho zaprdok. Ja si myslim,ze si z nas robi srandu. Toto sa nemoze opytat dospela zena.
@sara07 ako vieš, že neovláda? Či si treba kopnúť a dvihnúť ego? Ako som jej prosím ťa nepomohla? Kde som jej nepomohla? Jej obavy vôbec nie sú mimo. Je tu článok riešiaci tento problém. Mimo sú vaše reakcie na jej otázku. Predtým než niečo takto komentuješ, tak si si najprv veci naštuduj. Môžeš začať článkom, ktorý som poslala. Ja mávam dlhé cykly, tak mi to nie je cudzie. Tvoja reakcia je totálne odveci a vypovedá to o tebe viac než dosť. Milion smejucich sa a srdiečkových smajlíkov bezdôvodne používajú také jednoduchšie, ktoré nie sú schopné normálne argumentovať. Keby si toho bola schopná, tak mi normálne k veci odpíšeš.
@anonym_ecc7e2 máš tu ešte iné odpovede ale tie neriešiš
ak si myslíš že ti začnem nadavat alebo podobne tak skus niečo iné ....
opakujem prečo sa nevenuješ autorke, prečo jej nehceš správne pomôct a vysvetlit ale namiesto toho vypisuješ kecy "duchaplne" mne 😂😂😂😂😂😂😂
smajlikov mám preto lebo konkrétne na teba sa slušne bavím anonYYYYYYYYYYYYYYYYYYYm
@anonym_ecc7e2 ten link som si otvorila ale stále to nie je odpoved na jej "otázku" tam absolutne nie je odpoved
takže skus to autorke vysvetlit a odpovedat hlavne jej, ide ti predsa o jej dobro nie ? alebo o nu nie ?
Nase skolstvo zlyhava coraz viac,na druhej strane politici potrebuju volicov tupych ako bagandža.

@sara07 a ako presne by si toto hľadala v učebnici biologie? Prečítaj si napríklad tento článok. Podľa mňa sa spýtala nie tak šialenú vec na to aké hnusné reakcie ste podaktoré napísali
A čo že píšem ako anonym? Nepotrebujem aby ma tu také ako si ty šikanovali, bohužial tu mám ako nick svoje meno.
https://biologyinsights.com/does-late-ovulation...
@anonym_ecc7e2 načo tu davaš link v angličtine ked ona to nezvlada v slovenčine, neviem či vie o prekladači
je dost vela materialov o ludskom tele biologia pre každy ročník ZŠ - napr by mohla začat
prečo jej sem nedáš normálne linky alebo članok , prečo sa nevenuje jej ale mne , to vysvetluje dost 😂😂😂😂😂😂
neoznačuj ma už 😂😂 tebe skutočne o tu babu fakt nejde ...
a čo nenapíšeš pod "pravym"nickom hanbime sa alebo 😂😂😂
šikanujeme teba 😂😂😂tak čo tu vypisuješ a rypkaáš ,babe sa nevenuješ aj tak a jej problému
ja som jej navod dala aby si to vyhladala a má aj kde 😍😍😍