Otehotnela som na 84 deň cyklu. Je to bezpečné?
Bude moje bábätko v poriadku ? Ja sa veľmi bojím či už nemohlo byť to vajíčko príliš staré, keď až takto neskoro ? Otehotneli ste tiez takto neskoro a bolo všetko ok ? Mám PCOS
@anonym_autor dostuduj si reprodukčný cyklus naozaj
Proste mám strach či keď to bolo takto neskoro ovulácia či nebude nejaký problém, prosím nesmejte sa mi dosť sa bojím 😢
Ale ja stále nechápem,čoho sa bojíš a ako by malo byť vajíčko "staré"...
Veď ak teda raz bola tá ovulácia,tak to vajíčko práve dozrelo a bolo uvoľnené.... Keď máš nepravidelný cyklus,tam skrátka je nepravidelná ovulácia ,ale to neznamená,že to dozreté vajíčko "sedí"vo vajickovode tých 82 dní,alebo ako to teda ty myslíš...
Proste mám strach či keď to bolo takto neskoro ovulácia či nebude nejaký problém, prosím nesmejte sa mi dosť sa bojím 😢
@anonym_autor 🤣🤣 a teraz si ešte predstav že s ovariarnou rezervou sa narodíš 🙈 čo také vajíčko po 30 rokoch??! čo?
Bože .. toto ide vychovávať dieťa
A vystelka maternice nebude príliš stará ?
@anonym_autor zlatko, chápem ten strach, mala som to isté. pri PCOS je bežné že ovulácia príde až na 60., 80., aj 100. DC – to neznamená že vajíčko je staré od prvého dňa. ono dozrieva až tie posledné cca 2 týždne pred ovuláciou, nie celé 3 mesiace. určite si to ale povedz gynekológovi na prvom ultrazvuku, nech máš pokoj v hlave 💓
Prosím ťa opýtaj sa všetko gynekológa. Vysvetlí ti to lepšie ako my. Nič nemáš "staré".
A si si istá vôbec že máš nejaké vajíčka?
😨
Ano vajicko uz bolo stare a vystelka to uz ani nevravim. Dovodom bude ze sa narodi dieta starsie, bude mat dlhe vlasy, zuby a bude uz vediet chodit
Prosím ťa opýtaj sa všetko gynekológa. Vysvetlí ti to lepšie ako my. Nič nemáš "staré".
@januska12323 neviem či na toto bude vediet vôbec zvladnut vysvetlit
v dobe ked sa vie spytat AI, vyhladat članky, knihy, knižnica , a ona sa spytat toto
tu vidno že naše školstvo a jej systém vzdelavania je uplne v prdeli , napriek snahe učitelov
Kriste na nebi……vajíčko príliš staré. Ja neverim že ty si vôbec žena
A vystelka maternice nebude príliš stará ?
@anonym_autor prosím ťa koľko máš rokov?
To máš výhodu, tvoje dieťa sa narodí už dvojmesačné.
82 den cyklu je naozak vela. Neviem comu sa smeju zeny tuto ale tam uz hrozi riziko ze dieta bude mat vrasky a treba riesit botox.
Joj ženy uplne bedy ste.
Zaujímalo by ma ako by ste sa vy cítili na mieste autorky možno že nemôže mať dlho deti a tak sa teraz bojí a verte mi že takí ľudia hľadajú strach aj v úplnej iracionalnej veci (pre vas).
Normálne napíšte že všetko je v poriadku je to úplne normálny priebeh a hotovo a nemusíš sa ničoho báť aj tak všetko potvrdí Ultrazvuk a bude to isto ok
@anonym_1a07da hej, kedysi nebolo toľkých sprostých, lenivých ľudí 😉
Teraz len každá založí tému a čaká na informácie rovno pod nosom. Načo si niečo naštudovať sama, vyhľadať si info....
@anonym_1a07da to skutočne treba vysvetlovat takuto otázku ???? tohto charakteru ?
a prečo píšeš pod anonYYYYmom 😂😂😂
to nie je vysmech to je na totálne polutovanie , zvlášt ked si vie informacie aj sama nájst , to je tak tažké použit net alebo otvorit biologiu ...
vysmech by vyzeral inak, a čo jej to ty nevysvetlíš , nie tu budeš dávat kapky ale reálne jej vôbec na tu otazku neodpovieš, čiže ti absolutne o nu nejde ale o rypnutie si do mna a doris
Joj ženy uplne bedy ste.
Zaujímalo by ma ako by ste sa vy cítili na mieste autorky možno že nemôže mať dlho deti a tak sa teraz bojí a verte mi že takí ľudia hľadajú strach aj v úplnej iracionalnej veci (pre vas).
Normálne napíšte že všetko je v poriadku je to úplne normálny priebeh a hotovo a nemusíš sa ničoho báť aj tak všetko potvrdí Ultrazvuk a bude to isto ok
@anonym_49b896 necitila by som sa
ked vie napisat otazku na MK tak vie napisat otazku do vyhladavača alebo do AI alebo zadat otazku aby si našla základne info
ty máš pocit že je niečo navyše vediet absolutne zaklady o svojom tele , nikto nechce po nej názov kostičky v uchu ..
tu byvavju rozlične divoké otázky ale toto je totálny strop
a čo jej namiesto peskovanie nevysvetlíš ked teda máš navrch , link, knika KGDE ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
@anonym_49b896
@anonym_1a07da Málo zrelých vajíčok pri IVF: Čo robiť?
pozrite si tuto diskusiu , normála otázka , ludska otazka normálne odopovede .....
sorryy ale toto je strop , a to beriem že skôr sa niekto bavi a troli ako že niekto je tak totálne blby
@anonym_autor jezkovi zraky, je tolko veci na "strach", ale toto??? Vazne?
Vajicko moze byt oplodnene 12-24 hodin, spermie preziju max. 7 dni, tie najtrvacnejsie, ak sa oplodnilo, nie je stare, len dozrete neskor ako v normalnom cykle. Hormonalnymi zmenami mas zmenenu vystelku maternice, ak by bola nejaka stara a poskodena, tak sa vajicko tam neuchyti a proste odumrie. A odkrvacas to. Takze v case oplodnenia bolo vsetko ako ma byt.
@anonym_49b896
@anonym_1a07da Málo zrelých vajíčok pri IVF: Čo robiť?
pozrite si tuto diskusiu , normála otázka , ludska otazka normálne odopovede .....
sorryy ale toto je strop , a to beriem že skôr sa niekto bavi a troli ako že niekto je tak totálne blby
@sara07 ale to je hadam nieco ine, nie? Malo zrelych vajicok pri IVF - vsak tam sa rovi hormonalna stimulacia, aby bolo viac zrelych vajicok na odber a je to problem, ked ich potrebuju odobrat viac, aby ich mohli in vitro oplodnit. Ale v tele zeny, sa uvolnuje postupne vajicko a moze sa stat, ze teda, ked ma PCO, tak sa robia cysty a vajicko sa neuvolni, no autorke sa zjavne uvolnilo a sliznica maternice bola vplyvom hormonov tak akurat a uchytilo sa. Ved to je nieco uplne ine.
@sara07 ale to je hadam nieco ine, nie? Malo zrelych vajicok pri IVF - vsak tam sa rovi hormonalna stimulacia, aby bolo viac zrelych vajicok na odber a je to problem, ked ich potrebuju odobrat viac, aby ich mohli in vitro oplodnit. Ale v tele zeny, sa uvolnuje postupne vajicko a moze sa stat, ze teda, ked ma PCO, tak sa robia cysty a vajicko sa neuvolni, no autorke sa zjavne uvolnilo a sliznica maternice bola vplyvom hormonov tak akurat a uchytilo sa. Ved to je nieco uplne ine.
@anonym_3cd6ab nechapeš ten rozdiel otázky
že jedna je normálna, strach, atd a druha je druh blbosti alebo neviem ako to spravne nazvat ........tebe nejde o tu babu, stále si jej to pekne polopatisticky nevysvetlila ....................
zbytočne si tu brusiš anonYYYYm 😂😂😂😂
@anonym_1a07da to skutočne treba vysvetlovat takuto otázku ???? tohto charakteru ?
a prečo píšeš pod anonYYYYmom 😂😂😂
to nie je vysmech to je na totálne polutovanie , zvlášt ked si vie informacie aj sama nájst , to je tak tažké použit net alebo otvorit biologiu ...
vysmech by vyzeral inak, a čo jej to ty nevysvetlíš , nie tu budeš dávat kapky ale reálne jej vôbec na tu otazku neodpovieš, čiže ti absolutne o nu nejde ale o rypnutie si do mna a doris
@sara07 a ako presne by si toto hľadala v učebnici biologie? Prečítaj si napríklad tento článok. Podľa mňa sa spýtala nie tak šialenú vec na to aké hnusné reakcie ste podaktoré napísali
A čo že píšem ako anonym? Nepotrebujem aby ma tu také ako si ty šikanovali, bohužial tu mám ako nick svoje meno.
https://biologyinsights.com/does-late-ovulation...

Nerozumiem celkom...Ako by mohlo byť vajíčko staré? Vajíčko má životnosť 12-24 hodín,čiže keď bolo oplodnené,tak bolo uvoľnené krátko predtým... určite nebolo staré tých 82 dní,či ako teda to myslíš?