Oznámenie tehotenstva na Vianoce
Bambuľky? 2 roky sme sa so snúbencom snažili o bábätko (ja už mám 2 detičky z predošlých vzťahov), tak sme sa rozhodli o bábätko... až dnes som zistila, že som tehotná, presne o mesiac mám narodeniny, tak pre mňa je to predčastný darček.. ja som z Oravy a snúbenec z Bratislavy, preto spolu veľmi často niesme. Chcela by som mu to oznámiť v podobe darčeka na Vianoce a tu znie moja otázka: AKO STE NA VIANOCE OZNÁMILI TEHOTENSTVO SVOJMU MILÉMU? 🙂 chcela by som nejakú inšpiráciu, niečo tradičné a zároveň nezvyčajné 🙂 nechcem mu len tak povedať ''Patrik? budeš tatino'' 🙂 ďakujem za každú inšpiráciu 🙂
Ja by som mu niečo take ako darček nedávala príde mi to divne rovnako ako zásnuby prsteň pod stromčekom
@athom vzdy je to hned paf, malokto sa hra na znamenia... :DD
To len moj muz sa ma kazde rano pytal " dostala si to? Alebo nie? Nie?? Super...!" Ten by do Vianoc nevydrzal 🤭
@simca06022011 asi tak nejak lebo bude musieť živiť nielen jedno ale aj tie 2 z predchádzajúcich vztahov
@veronika3110 kupovala som cez insta ale sú aj na fb- Drobnôstky. No veď práve ja som chcela, že aby to bolo totálne nečakane preto som vsadila na prasa v žite😂
@barus26 tomu sa hovorí, čítanie ,,s porozumením,,
@mimusa1997 ja som partnerovi povedala hned, lebo som nevedela cakat, ale starym rodicom sme dali krabicku s topankami a bodynkom..druhy raz by som zvolila takuto variantu: podla tyzdna tehotenstva by som pozrela ako je dieta velke (napr. sosovica/fazula) nalepila by som ju zozadu na fotku sona a dala im to pred oci na stol a povedala by som, ze takto je to velke..nech trochu premyslaju 😂
@barus26 perfektné to je isto... ideálne zamiešať medzi ostatné a zrazu toto.. :D :D
@dixitka wau to je super! Ďakujem :3
@mimusa1997 nečítam odpovede.. ja som mu to oznámila tak, že po večeri sme si rozbalili všetky darčeky a potom som mu povedala, že predsa len ešte jeden pre neho mám. Postavila som sa pred neho a kázala mu zavrieť oči a nastaviť ruku. Tú som vzala do svojej a položila mu ju na svoje bruško. Otvoril oči a asi 3 sekundy mu trvalo kým to pochopil a potom sa rozplakal 🙂
ja by som mu to normálne povedala. Mesiac je dlhá doba. Nech sa teší už teraz. Je to síce veľká novina, ale ja nie som z tých, čo majú zapotreby robiť okolo toho cirkusy. Ale ten žreb môže dostať aj teraz. Povieš že si 1 kúpila, nech ho zotrie a hotovo
Ja som zabalila male ponozticky do darcekovej tasticky takej malej. Presne vlani na Vianoce🥰 najkrajsi darcek❤️
@mimusa1997
ahoj 🙂 blahozelam ti. Ja som ustrikovála take mini papucky a mozes mu ich dat do krabicky, v ktorej bude aj otvaracie vajicko (byvaju take papierove na velku noc- amazon) a da sa tam objednat trebars aj take mini babo do toho vajicka 🙂 To len keby sa ti s tym chcelo pohrat.
@malacibulka moja mamina to vie, keďže bývaj u nej koli jej zdr. stavu, ak by toho môjho kleplo, som 9 rokov zravotníčka :D Trvedé mu určite dám vopred :D
@athom ja som nechcela byt sprosta a napisat jej ze 2 deticky z predoslych vztahov o 3 sa snazi 2 roky s tretim oteckom a teraz ma 24 a uz uple ma odrovnalo tych 9 rokov.
@simca06022011 súdi podľa seba, vieš
@mimusa1997 len aby sa to nedozvedel skôr od niekoho iného ako od teba, keďže tu máš svoju fotku.
A k otázke - ja by som do toho Vianoce neplietla, normálne by som mu to povedala ešte teraz. Nemám rada také tie scény ako z romantických vianočných filmov.
@mimusa1997 pockat - ty nebyvas s buducim manzelom a otcom dietata? to je nedobre....aby si sama neostala
@mimusa1997 nie sice manzelovi ale svokrovcom sme dali take tie stieracie zreby, kde bolo vidime sa v juli babka/dedko a robia aj verziu s ultrazvukom napr. vyzera to ako pohladnica, tak si moze manzel mysliet, ze mu davas nejaky wellness alebo iny poukaz a aha 🙂
a gratulujem! ❤️
Ja som zistila ze cakam maleho 22.12 . Velmi som mu to chcela povedat vecer na Vianoce,zial ja som cakat ani len 2 dni nemohla, musela som si ist pre injekcie k doktorke a uz v ten den mi prvu musel pichnut . Takze keby mozem, poviem to nejakym peknym sposobom k Vianociam. Svokrovcom sme dali pod stromcek male topanocky. Asi nieco podobne by som dala aj muzovi
tiez som chcela "zverejnit" prve tehotenstvo - manzelovi a rodine na Stedry vecer...ibaze tomu predchadzala zabijacka a hned, ako prasiatko obarili som letela ako raketa zvracat...a bolo vsetkym jasne 🙂