icon

Oznámenie tehotenstva na Vianoce

mimusa1997
29. nov 2022

Bambuľky? 2 roky sme sa so snúbencom snažili o bábätko (ja už mám 2 detičky z predošlých vzťahov), tak sme sa rozhodli o bábätko... až dnes som zistila, že som tehotná, presne o mesiac mám narodeniny, tak pre mňa je to predčastný darček.. ja som z Oravy a snúbenec z Bratislavy, preto spolu veľmi často niesme. Chcela by som mu to oznámiť v podobe darčeka na Vianoce a tu znie moja otázka: AKO STE NA VIANOCE OZNÁMILI TEHOTENSTVO SVOJMU MILÉMU? 🙂 chcela by som nejakú inšpiráciu, niečo tradičné a zároveň nezvyčajné 🙂 nechcem mu len tak povedať ''Patrik? budeš tatino'' 🙂 ďakujem za každú inšpiráciu 🙂

Strana
z2
athom
Odpoveď bola odstránená
sense
29. nov 2022

Ja by som mu niečo take ako darček nedávala príde mi to divne rovnako ako zásnuby prsteň pod stromčekom

simca06022011
29. nov 2022

@athom vzdy je to hned paf, malokto sa hra na znamenia... :DD

basska_b
29. nov 2022

To len moj muz sa ma kazde rano pytal " dostala si to? Alebo nie? Nie?? Super...!" Ten by do Vianoc nevydrzal 🤭

sense
29. nov 2022

@simca06022011 asi tak nejak lebo bude musieť živiť nielen jedno ale aj tie 2 z predchádzajúcich vztahov

barus26
29. nov 2022

@veronika3110 kupovala som cez insta ale sú aj na fb- Drobnôstky. No veď práve ja som chcela, že aby to bolo totálne nečakane preto som vsadila na prasa v žite😂

kvetinka75
29. nov 2022

@barus26 tomu sa hovorí, čítanie ,,s porozumením,,

veronika_sk000
29. nov 2022

@mimusa1997 ja som partnerovi povedala hned, lebo som nevedela cakat, ale starym rodicom sme dali krabicku s topankami a bodynkom..druhy raz by som zvolila takuto variantu: podla tyzdna tehotenstva by som pozrela ako je dieta velke (napr. sosovica/fazula) nalepila by som ju zozadu na fotku sona a dala im to pred oci na stol a povedala by som, ze takto je to velke..nech trochu premyslaju 😂

veronika3110
29. nov 2022

@barus26 perfektné to je isto... ideálne zamiešať medzi ostatné a zrazu toto.. :D :D

mimusa1997
autor
29. nov 2022

@dixitka wau to je super! Ďakujem :3

denisa0504
29. nov 2022

@mimusa1997 nečítam odpovede.. ja som mu to oznámila tak, že po večeri sme si rozbalili všetky darčeky a potom som mu povedala, že predsa len ešte jeden pre neho mám. Postavila som sa pred neho a kázala mu zavrieť oči a nastaviť ruku. Tú som vzala do svojej a položila mu ju na svoje bruško. Otvoril oči a asi 3 sekundy mu trvalo kým to pochopil a potom sa rozplakal 🙂

kvetinka75
29. nov 2022

ja by som mu to normálne povedala. Mesiac je dlhá doba. Nech sa teší už teraz. Je to síce veľká novina, ale ja nie som z tých, čo majú zapotreby robiť okolo toho cirkusy. Ale ten žreb môže dostať aj teraz. Povieš že si 1 kúpila, nech ho zotrie a hotovo

aaadkaaa
29. nov 2022

Ja som zabalila male ponozticky do darcekovej tasticky takej malej. Presne vlani na Vianoce🥰 najkrajsi darcek❤️

svetlonos
29. nov 2022

@mimusa1997
ahoj 🙂 blahozelam ti. Ja som ustrikovála take mini papucky a mozes mu ich dat do krabicky, v ktorej bude aj otvaracie vajicko (byvaju take papierove na velku noc- amazon) a da sa tam objednat trebars aj take mini babo do toho vajicka 🙂 To len keby sa ti s tym chcelo pohrat.

mimusa1997
autor
29. nov 2022

@malacibulka moja mamina to vie, keďže bývaj u nej koli jej zdr. stavu, ak by toho môjho kleplo, som 9 rokov zravotníčka :D Trvedé mu určite dám vopred :D

athom
Odpoveď bola odstránená
barus26
29. nov 2022

@athom započítala si aj strednú školu 😂😂

athom
Odpoveď bola odstránená
renata1405
29. nov 2022

@athom ja som nechcela byt sprosta a napisat jej ze 2 deticky z predoslych vztahov o 3 sa snazi 2 roky s tretim oteckom a teraz ma 24 a uz uple ma odrovnalo tych 9 rokov.

athom
Odpoveď bola odstránená
martul
29. nov 2022

@simca06022011 súdi podľa seba, vieš

janka1011
29. nov 2022

@mimusa1997 len aby sa to nedozvedel skôr od niekoho iného ako od teba, keďže tu máš svoju fotku.
A k otázke - ja by som do toho Vianoce neplietla, normálne by som mu to povedala ešte teraz. Nemám rada také tie scény ako z romantických vianočných filmov.

janka1011
29. nov 2022

@ukulela súhlasím, baliť očúrané testy ako darček mi príde ako dosť nechutné...

malacibulka
29. nov 2022

@mimusa1997 pockat - ty nebyvas s buducim manzelom a otcom dietata? to je nedobre....aby si sama neostala

petamich
29. nov 2022

@mimusa1997 nie sice manzelovi ale svokrovcom sme dali take tie stieracie zreby, kde bolo vidime sa v juli babka/dedko a robia aj verziu s ultrazvukom napr. vyzera to ako pohladnica, tak si moze manzel mysliet, ze mu davas nejaky wellness alebo iny poukaz a aha 🙂

a gratulujem! ❤️

ivik4
29. nov 2022

Ja som zistila ze cakam maleho 22.12 . Velmi som mu to chcela povedat vecer na Vianoce,zial ja som cakat ani len 2 dni nemohla, musela som si ist pre injekcie k doktorke a uz v ten den mi prvu musel pichnut . Takze keby mozem, poviem to nejakym peknym sposobom k Vianociam. Svokrovcom sme dali pod stromcek male topanocky. Asi nieco podobne by som dala aj muzovi

athom
Autor odpoveď zmazal
andulkaa2003
Autor odpoveď zmazal
birika
3. dec 2022

tiez som chcela "zverejnit" prve tehotenstvo - manzelovi a rodine na Stedry vecer...ibaze tomu predchadzala zabijacka a hned, ako prasiatko obarili som letela ako raketa zvracat...a bolo vsetkym jasne 🙂

Strana
z2